IETT-kommunikation og IETT-callcenter-telefonnumre

iett-kontakt og iett-callcenter-telefonnumre
iett-kontakt og iett-callcenter-telefonnumre

Han etablerede IETTs callcenter i 2010 for at levere hurtigere og mere effektiv service til Istanbulites.


Grundlagt i 2010, tilbyder İETT Call Center stor bekvemmelighed for borgerne med nummer 444 1871. Nummeret på callcenteret afspejler etableringsdatoen for IETT (1871). Borgere, der når IETT gennem callcenter, formidler for det meste deres meninger og forslag om linjer og ruter, rejsekort, anmeldelse af mistet gods og ud over offentlig transport i byen. Med callcenteret er det målet, at Istanbulites lettere skal nå IETT og modtage hurtige og professionelle tjenester.

Hos IETT Call Center skal enhver transaktion afsluttes, og passagerer informeres om processerne og resultatet.

iett kontakt og iett callcenter

Bytransport i Istanbul begynder i 1869 med oprettelsen af ​​Dersaadet Tram Company og opførelsen af ​​tunnelfaciliteterne.

IETT-historie

Bytransport i Istanbul begynder i 1869 med oprettelsen af ​​Dersaadet Tram Company og opførelsen af ​​tunnelfaciliteterne. Den første hestetram blev taget i brug i 1871.

Tyrkiets første elektriske fabrik etableret i 1913 i Silahtarağa. Derefter, i februar 1914, startede den elektriske sporvognsdrift. De første busser køres i 1926. Elektricitet, sporvogns- og tunnelvirksomheder, som blev drevet af forskellige udenlandske virksomheder i et stykke tid, blev nationaliseret i 1939 og med loven nummereret 3645 fik de deres nuværende identitet under navnet Generaldirektoratet for Istanbul Electric Tram and Tunnel Enterprises (IETT).

I 1945 blev Yedikule og Kurbağalıdere gasanlæg og Istanbul og Anatolisk gasdistributionssystemer, der blev fodret med disse anlæg, overført til IETT. Elektriske sporvogne blev fjernet fra ekspeditionen på europæisk side i 1961 og fra den anatoliske side i 1966.

Trolleybusserne, der blev sat i drift i 1961, tjener Istanbul-beboerne indtil 1984. Alle el-tjenester ved en lov vedtaget i 1982, er de rettigheder og forpligtelser Tyrkiet Electricity Authority (TEK) overført. Produktionen og distributionen af ​​gasgas slutter i 1993 med ankomsten af ​​naturgas. IETT, der kun tilbyder offentlig transport i byen i dag; Foruden bus-, tram- og tunnelstyring er han ansvarlig for styring, udførelse og kontrol af private offentlige busser.

IETT producerede også en del af jernbanesystemerne (metro, let metro) i Istanbul (Eminönü-Kabataş, Sultançiftliği-Edirnekapı, Edirnekapı-Topkapı, Otogar-Başakşehir). Når datoen viser september 2007, aktiveres metrobus, som er et helt nyt system for byen og designet specielt til Istanbul. Metrobus, der blev taget i brug mellem Avcılar og Topkapı i første omgang, udvides til Söğütlüçeşme et år senere og forbinder de to sider af byen på den korteste måde. På denne måde bringer metrobus-projektet, der finder sted som det eneste system, der forbinder de to kontinenter i verden, mange priser til IETT nationalt og internationalt.

I 2010 Etablering og formidling af offentlig transport kultur i Tyrkiet i begyndelsen af ​​december hvert år for at 'Transport Week' besluttet at fejre en række arrangementer. For at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter rejser i Istanbul og for at støtte den eksisterende flåde af IETT, er vi tilsluttet Bus Inc. med deltagelse af Istanbul Metropolitan Municipality. Virksomheden blev etableret og begyndte at tjene i maj 2011.

Kvalitetsstandardiseringsundersøgelser, der blev udført inden for IETT i 2011, blev afsluttet, og ISO 9001 kvalitetsstyringssystem, ISO 14001 miljøstyringssystem og OHSAS 18001 Arbejdsmiljøsikkerheds- og sikkerhedsstyringssystemcertifikater blev godkendt af SGS. IETT deltager også i 'National Quality Movement', der drives af KalDer. I 2012 besluttes IETT-busser at være gule og hvide rutede.

For at reducere gennemsnitsalderen for IETT-flåden til under 5 er en 0-lavet gulvbuss med en miljøvenlig motor med Euro V-standard, der er egnet til handicappet adgang aircondition og tilgængelig. For at reducere trafikdensiteten i Istanbul implementeres offentlig transportrute (busbane) i slutningen af ​​2012.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer