Indenrigsministeriet forlænger forbudet mod indrejse og udrejse til 31 byer i 15 dage

indenrigsministerium forlænget indrejseforbud til byen
indenrigsministerium forlænget indrejseforbud til byen

Ministeriet for Indenrigsanliggender, 81 provinser i status som storby (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Istanbul, Izmir, Kahramanmaraş , Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) og Zonguldak ad land, luft og sø (offentlig transport, privat køretøj osv.) ), vil alle indgange / udgange blive forlænget med 30 dage i henhold til de tidligere fastlagte procedurer og principper, der starter fra 24.00:15.


I cirkulæret sendt af ministeriet til guvernoraterne, fysisk kontakt, åndedræt osv. Det blev understreget, at coronavirus-epidemien (Kovid-19), som kan overføres meget hurtigt og øge antallet af inficerede mennesker over hele verden for at styre risikoen ved folkesundheden, ved at reducere social mobilitet og interpersonel kontakt og sikre den absolutte sociale isolering.

Ellers vil spredningen af ​​virussen accelerere, hvilket øger behovet for behandling med antallet af tilfælde; Det blev påpeget, at det ville forårsage alvorlig forringelse af folkesundheden og den offentlige orden.

Cirkulæret mindede om, at med ministeriets cirkulær, dateret 03.04.2020, var alle indgange / udgange, der skal foretages ved land, luft og sø fra 30 provinser med storbystatus og Zonguldak-provinsen, begrænset / forbudt indtil 18:2020 lørdag den 24. april 00, og at perioden udløber fra i aften. . I det nye cirkulære, hvor truslen om epidemisk sygdom fortsætter i vores land som i hele verden, videnskabsrådet for fortsættelse af de foranstaltninger, der er truffet med henblik på at styre risikoen forårsaget af denne epidemi / infektion i form af folkesundhed og offentlig orden, sikre social isolering, opretholde den sociale afstand og kontrollere hastigheden på dens spredning. og i tråd med anbefalingerne fra Sundhedsministeriet og instruktionerne fra præsident Recep Tayyip Erdoğan; Det blev anført, at det er hensigtsmæssigt at fortsætte begrænsningen / forbuddet mod indgang til udgang i storbyer og i Zonguldak-provinsen.

I denne sammenhæng;
  • 1- Vores 30 provinser med storbystatus (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Istanbul, Izmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konyain, Malatya, Malatya, , Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) og Zonguldak-provinsen; Alle indgange / udgange fra provinsgrænser ad land, luft og sø (offentlig transport, privat køretøj og fodgængere osv.) Vil midlertidigt blive stoppet i en 18-dages periode fra 2020:24.00 lørdag den 15. april XNUMX.
  • 2- Alle borgere, der bor / bor i disse provinser, forbliver i deres provinser i den specificerede periode.
  • 3- Procedurer og principper og undtagelser fra den indgangs- / udgangsbegrænsning, der er specificeret i de tidligere provinser, vil være gyldig efter 18:24 lørdag den 00. april.
I cirkulæret, der blev sendt til guvernørerne, bad indenrigsministeriet guvernørerne / distriktsguvernørerne om straks at træffe de nødvendige beslutninger i overensstemmelse med den relevante lovgivning, for at undgå problemer i praksis og ikke at forårsage klager.
Den nødvendige retssag vil blive indledt inden for rammerne af artikel 282 i den tyrkiske straffelov vedrørende adfærd, der udgør en forbrydelse i overensstemmelse med betingelsen for overtrædelsen, især til de administrative bøder i overensstemmelse med artikel 195 i den offentlige sanitetslov, til borgerne, der ikke overholder de trufne beslutninger.


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar