InnoTrans Railway Fair udsat

innotrans jernbanemesse udsat
innotrans jernbanemesse udsat

Innotrans jernbaneteknologimesse, som planlægges afholdt i Berlin i september, udskydes. Berlins Senat havde forbudt hændelser med mere end 24 deltagere tirsdag den 5.000. oktober for at forhindre spredning af den nye corona-virus. På grund af koronavirusbegrænsningerne holdt arrangørerne flere møder om messen, der skulle afholdes i Messe Berlin i Berlin i september. Alternative løsninger blev drøftet på disse møder. Messen vil dog meddele på tirsdag, hvordan performance-showet afholdes, og om det vil blive frigivet på Internettet.

Om InnoTrans


InnoTrans afholdes hvert andet år i Berlin og er den vigtigste internationale messe inden for jernbane. På den sidste messe havde 149 professionelle besøgende fra 153.421 lande mulighed for at få information om de innovative produkter fra 61 virksomheder fra 3.062 lande, der viste deres produkter i den globale jernbanesektor. InnoTrans fem udstillingssegmenter inkluderer jernbaneteknologi, jernbaneinfrastruktur, offentlig transport, interiør og tunnelfabrikation. Arrangør af InnoTrans er Messe Berlin.

Klimavenlige transportløsninger vil være et af hovedtemaerne for den kommende InnoTrans. De, der rejser med bus eller tog forårsager to tredjedele mindre CO2 end dem, der rejser med deres egne køretøjer. Hvis kun en procent af de tyske chauffører opgiver deres biler og drager fordel af offentlig transport, vil Tyskland blive udsat for en million tons mindre kuldioxid om året. InnoTrans, den førende messe for jernbaneteknologi, behandler dette vigtige spørgsmål og med titlen "Fremtiden for mobilitet i tider med klimaforandringer", "Fremtiden for mobilitet i klimaforandringer", er det rettet mod fremtiden blandt deltagerne, ekspertbesøgende, Det giver dem en plads til at udveksle ideer. Denne idéudveksling til fremtiden drager fordel af utallige nye internationale udstillere, især innovativt i InnoTrans 2020.

For første gang vil Evobus, Daimler AGs største datterselskab i Europa og den kinesiske markedsleder inden for elektromobilitet BYD, præsentere sine elektriske busser til det internationale publikum på InnoTrans. Andre udstillere på busskærmen, der viser deres e-busser, inkluderer VDL Bus & Coach, Ebusco, E-Bus Cluster, Ferrovie dello Stato, K-Bus og Ziehl-Abegg.

InnoTrans-direktør Kerstin Schulz sagde: ”Med internationale og innovative deltagere fungerer InnoTrans som en platform for fremtiden og tilbyder et rum til at tackle mobilitetsudfordringer sammen. Især viser stor international efterspørgsel og registrering af mange nye internationale udstillere den merværdi, som InnoTrans tilbyder til udveksling af information inden for mobilitetssektoren ”.

En ny funktion i InnoTrans 2020 er Mobility +, hvor InnoTrans fokuserer på at levere komplementære mobilitetstjenester. Inden for rammerne af "Segmentes Public Transport" (Mobility +) er Mobility + et nyt emne, hvor alt "Shared Mobility, Combined Mobility" også drejer sig om digitale mobilitetsplatforme. Interessen for det nye fagområde øges gradvist. Kendte deltagere som ViaVan, Cantamen, MotionTag og ZEITMEILEN deltager i messen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar