InnoTrans Fair udsat til 27.-30. April 2021

innotrans-messen udsat til april
innotrans-messen udsat til april

Innotrans-jernbaneteknologimessen, som planlægges afholdt i Berlin den 22.-25. September 2020, er blevet udsat til 27.-30. April 2021. Berlins Senat havde forbudt hændelser med mere end 24 deltagere tirsdag den 5.000. oktober for at forhindre spredning af den nye corona-virus. På grund af koronavirusbegrænsningerne holdt arrangørerne flere møder om messen, der skulle afholdes i Messe Berlin i Berlin i september. Alternative løsninger blev drøftet på disse møder.


Efter at have drøftet med InnoTrans-stiftelsesforeninger og førende deltagere, besluttede Messe Berlin at udsætte InnoTrans 2020. Kerstin Schulz, direktør for InnoTrans-messen, sagde: ”Sundhed og sikkerhed for udstillere, kommercielle besøgende og alle ansatte på messen har højeste prioritet. Af denne grund finder InnoTrans-messen sted mellem 27. og 30. april 2021. Vi takker vores deltagere i InnoTrans for deres samarbejde og forståelse. ”

Om InnoTrans

InnoTrans afholdes hvert andet år i Berlin og er den vigtigste internationale messe inden for jernbane. På den sidste messe havde 149 professionelle besøgende fra 153.421 lande mulighed for at få information om de innovative produkter fra 61 virksomheder fra 3.062 lande, der viste deres produkter i den globale jernbanesektor. InnoTrans fem udstillingssegmenter inkluderer jernbaneteknologi, jernbaneinfrastruktur, offentlig transport, interiør og tunnelfabrikation. Arrangør af InnoTrans er Messe Berlin.

Klimavenlige transportløsninger vil være et af hovedtemaerne for den kommende InnoTrans. De, der rejser med bus eller tog forårsager to tredjedele mindre CO2 end dem, der rejser med deres egne køretøjer. Hvis kun en procent af de tyske chauffører opgiver deres biler og drager fordel af offentlig transport, vil Tyskland blive udsat for en million tons mindre kuldioxid om året. InnoTrans, den førende messe for jernbaneteknologi, behandler dette vigtige spørgsmål og med titlen "Fremtiden for mobilitet i tider med klimaændringer", "Fremtiden for mobilitet i klimaforandringer", er det rettet mod fremtiden blandt deltagerne, ekspertbesøgende, Det giver dem en plads til at udveksle ideer. Denne udveksling af ideer til fremtiden drager fordel af adskillige nye internationale udstillere, især dem, der innoverer i InnoTrans 2020.

For første gang vil Evobus, Daimler AGs største datterselskab i Europa og den kinesiske markedsleder inden for elektromobilitet BYD, præsentere sine elektriske busser til det internationale publikum på InnoTrans. Andre udstillere på busskærmen, der viser deres e-bus, inkluderer VDL Bus & Coach, Ebusco, E-Bus Cluster, Ferrovie dello Stato, K-Bus og Ziehl-Abegg.

InnoTrans-direktør Kerstin Schulz sagde: ”Med internationale og innovative deltagere fungerer InnoTrans som en platform for fremtiden og tilbyder et rum til sammen at tackle mobilitetsudfordringer. Især viser stor international efterspørgsel og registrering af mange nye internationale udstillere den merværdi, som InnoTrans tilbyder til udveksling af information inden for mobilitetssektoren ”.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar