Internet gave til mobilabonnenter i Ramadan

internet gave til mobiltelefonabonnenter
internet gave til mobiltelefonabonnenter

Minister Karaismailoğlu evaluerede de beslutninger, der blev taget efter mødet med de generelle ledere af GSM-operatører via videokonference.


Karaismailoğlu sagde, at antallet af mobilabonnenter nåede 2020 millioner i 81, ”Vi har set med Kovid-19-foranstaltninger, at vores land har en af ​​de bedste infrastrukturer i verden i denne henseende takket være vores investeringer i kommunikationsinfrastrukturen under ledelse af vores præsident Mr. Recep Tayyip Erdoğan i 18 år. Ligeledes skiftede næsten alt fra uddannelse til arbejdsliv til digitalt miljø, og efterspørgslen efter adgangsinfrastruktur steg flere gange, men der var ingen forstyrrelse. ” brugte udtrykket.

IT og den elektroniske kommunikation har længe været den slående Karaismailoğlu blevet en af ​​Tyrkiets førende sektorer, med hver dag, der går, sagde han magt til at styrke sektoren.

“Ekstra støtte er på dagsordenen”

Minister Karaismailoğlu sagde, at de skoler, der er tilknyttet Ministeriet for National Uddannelse, også har foretaget vigtige kampagner for indholdet af de kurser, der leveres på Uddannelsesinformationsnetværket (EBA).

I denne sammenhæng, der mindede alle husholdninger om, at op til 8 GB internettjeneste er defineret gratis for EBA, sagde Karaismailoğlu:

”Vi har ikke lagt nogen begrænsninger på antallet af studerende, der får adgang til dette indhold. Mens kampen mod coronavirus fortsætter, er det sikkert, at vores private sektor har ansvar for at udføre udover sine opgaver. Vores GSM-operatører lagde deres hænder under stenen i denne proces og gjorde godt arbejde. Vores operatører, der leverede support til vores sundhedsfagfolk, studerende og borgere over 65 år, leverede support uden nogen abonnenter. Derudover er ekstra støtte på dagsordenen som en taletid. De vil selv forklare de fulde detaljer. Jeg vil gerne takke vores operatører Türk Telekom, Turkcell og Vodafone på vegne af vores borgere og brugere, der fremlagde en eksemplarisk proces under pandemiprocessen. ”

“Fortsæt med arrangementer, der åbner sektoren”

Fremstillet i udviklingen af ​​kommunikationssektoren i Tyrkiet, lovgivning og investeringer i infrastruktur er af stor betydning understregede Karaismailoğlu, understregede, at de vil fortsætte med at bane vejen for regulering af sektoren.

Karaismailoğlu sagde, at det er af stor betydning for virksomheder i kommunikationssektoren at øge og fortsætte deres infrastrukturinvesteringer, ”Ligeledes opfylder vores GSM-operatører deres pligt på dette tidspunkt ved at investere mere end 10 milliarder lira hvert år. Efter Kovid-19-foranstaltningerne er borgernes internetbrug imidlertid steget endnu mere. For at forhindre brug af internettet, som er blevet et behov, ikke for at pålægge vores borgere en ekstra byrde i denne periode, bad vi om støtte fra alle vores GSM-operatører på vegne af vores borgere. Med vores aftale mellem vores ministerium og operatører vil alle vores operatører levere 81 millioner mobiltelefonabonnenter til 1 GB internet gratis for hver af vores borgere i Ramadan-måneden. ” fundet vurderingen.

“15 Gigabyte pr. Måned for sundhedsfagfolk”

Karaismailoğlu sagde også, at i Kovid-19-processen blev der leveret mobilkommunikationskampagner til sundhedsarbejdere gennem koordinering med operatørerne.

Karaismailoğlu sagde, at de pågældende kampagner er blevet forøget markant, og oplyste, at de er begyndt at levere 780 GB internet og 2 minutters stemmekald i 5 måneder til de ansatte i sundhedsvæsenet, der har passeret 500 tusind mennesker gratis i 45 måneder, og 2 yderligere ansatte til familielæger og familiens sundhedscentre. Han sagde, at 10 tusinde minutter med stemmekald vil blive leveret gratis for måneden.

Karaismailoğlu oplyste, at de ved, at sundhedspersonalet, der arbejder på hospitaler, ikke kan gå til deres hjem og se deres kære. ”Derfor i 12 måneder, 864 måneder / måned internet og 3 tusinde minutter / måned stemmesamtale for 15 feltarbejdeteam for at tale lettere med deres kære. service begynder også at blive tilbudt. De forblev adskilt for os fra deres kære for vores folk. Vi er klar til at mobilisere alt, hvad vi kan, så vores sundhedspersonale kan genvinde deres kære. ” sagde han.Vær den første til at kommentere

Yorumlar