Kontant indkomststøtte fra formand Yavaş til ETA, ÖHO og Dolmuscu Tradesmen

kontant indkomststøtte til præsident ota oho og dolmuscu handlere
kontant indkomststøtte til præsident ota oho og dolmuscu handlere

Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş yder støtte til mennesker i nød fra alle erhverv og aldersgrupper, der bor i hovedstaden. Fortsat mad- og kontanthjælp fra håndværkere, der mistede deres job til borgere, der mistede deres job, bebudede borgmester Yavaş, at de ville støtte dolmus-håndværkere med private offentlige busser, private offentlige transportkøretøjer, der blev ofre på grund af faldet i offentlig transport.


I en tale på sine konti på sociale medier sagde borgmester Yavaş: ”Vi er opmærksomme på de lidelser, som vores chauffører har oplevet under epidemien. Vi vil yde transportstøtte til private offentlige busser, private offentlige transportkøretøjer og minibusser. ” Med oplysning om, at kontantstøttekort blev begyndt at blive distribueret til 17 tusind 492 mennesker, erklærede borgmester Yavaş, at antallet af behov, der havde behov, nåede 208 tusind 705. Metropolitan Municipality meddelte, at borgernes begravelsesprocedurer fortsætter, og at alle kirkegårde undtagen begravelsesfamilierne er midlertidigt lukket for besøgende.

Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş fortsætter med at yde mad og kontanthjælp til hele samfundet, der er berørt af coronavirus-epidemien inden for rammerne af den sociale kommunes forståelse.

Borgmester Yavaş, der både opfordrer til social solidaritet og opfordrer til borgerne på sine sociale mediekonti, har for nylig bebudet, at de også vil støtte håndværkere og ansatte, der tjener i transportsektoren i Başkent.

Støtte til kontant indtægter vil blive givet til elementer, does og udfyldte kunstnere

I tråd med de data, der er modtaget gennem det elektroniske gebyrindsamlingssystem på grund af faldet i antallet af borgere, der bruger offentlige transportkøretøjer på grund af epidemiens sygdom i Ankara, meddelte Ankara Metropolitan Mayor Mansur Yavaş, at de ville støtte de offentlige transportmænd baseret på myndigheden, der blev givet af kommuneloven af ​​5393 til borgmesteren.

Præsident Yavaş, der henvendte sig til håndværkernes ansatte i transportsektoren, annoncerede på deres konti på sociale medier og sagde: ”Vi er opmærksomme på, at vores chauffører bliver ofre under epidemiprocessen. Vi leverer transportstøtte til privat offentlig bus (ÖHO), private offentlige transportkøretøjer (ELV) og minibusser. Mine kære fagmænd, du holder bare den sociale afstand, vi vil fortsætte vores støtte. ”

Metropolitan Kommune vil yde kontant indkomststøtte for økonomisk støtte og bidrage til vedligeholdelse af den offentlige transporttjeneste, hvis passagerantal er reduceret, og dermed indtægterne falder. For at fremskynde sin indsats for omfanget af støtte vil EGOs generaldirektorat kontakte de håndværkere, der er i denne gruppe, så hurtigt som muligt.

KONTANTSTØTTEKORT LEVERES TIL 17 TUSENT 492 Mennesker i første fase

Metropolitan-borgmesteren Mansur Yavaş deler fortsat antallet af dem, der mistede deres job med dem i nød gennem deres sociale mediekonti dagligt.

Det forklarede, at antallet af ansøgninger om behov nåede 208 tusind 705, antallet af fødevarer og kontante ansøgninger fra borgere, der mistede deres job, nåede 72 tusind 218, og antallet af nødfrivillige 6 tusind 694, borgmester Yavaş, blandt andet bygningsarbejder, skrædder, rengøringsmedarbejder, café Medarbejdere, taxachauffører, frisører, musikere og simitører, i alt 17 492 mennesker, inklusive kontantstøttekort begyndte at blive distribueret.

RING TIL GSM-OPERATØRER

Med opfordring til myndighederne i Turkcell, VodafoneTR og TurkTelekom krævede borgmester Yavaş, at den pris, der blev tilbudt til kommunen, skulle nedsættes for at støtte de uddannede børn af borgerne, der modtog socialhjælp og mistede deres indkomst i denne proces.

Ordfører Yavaş forklarede, at 250 filantroper donerer til efterspørgslen efter bærbare computere til 25 børn under fjernundervisningsprocessen. ”Dagen er en dag med at overvinde vanskeligheder med enheden. Lad os leve den unikke lykke fra solidaritet sammen. ”

BASKENT 153 Antal medarbejdere er øget to

Metropolitan Municipality har fordoblet antallet af sit personale, så Başkent 153-systemet ikke er deaktiveret på grund af intensiteten af ​​hjælpeanmodningerne.

Med stigningen i antallet af personale i Başkent 7, der leverer døgnåben service, sigter det mod at give en hurtigere løsning på alle anmodninger fra borgerne, især de behov, der er brug for.

Ankara Metropolitan Municipality, som øger sine foranstaltninger dag for dag på grund af manglen på overfyldte miljøer og den sociale afstandsregel, har også indført en ny beslutning om begravelsesprocedurer. Med meddelelsen fra sociale medier blev det rapporteret, at begravelser vil fortsætte, men alle kirkegårde vil være midlertidigt lukket, undtagen for begravelsen pårørende.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar