Kvalificeret teknisk personale EGİAD Webinar var på bordet

kvalificeret teknisk personale lagt på bordet med egiad webinar
kvalificeret teknisk personale lagt på bordet med egiad webinar

Ægæeriske Foreninger for Unge Erhvervsfolk EGİADOrganiseret 'Qualified Technical Staff and Apprenticeship Training Seminar' udsat på grund af COVID -19 via Webinar. Seminaret, der blev afholdt via internetportalen åben for medlemmer i samarbejde med Atik Metal, var foreningens første store begivenhed om det nye arbejdssystem. I tilfælde af at 'Lærling og erhvervsuddannelse' blev lagt på bordet, såvel som arbejdet i Lærlingsuddannelsescentre, de problemer, de stod overfor, og løsninger, der kunne tages på både lokalt og centralt niveau, blev drøftet. På webinarmødet, hvor det blev understreget, at der blev foretaget radikale ændringer i udviklingen af ​​erhvervsuddannelse og teknisk uddannelse, blev det evalueret, hvordan erhvervsuddannelsescentre, der udfører deres aktiviteter som ikke-formel uddannelse, kan imødekomme det tekniske personale behov. Can Atik, repræsentant for Atik Metal, der har fungeret som lærlinguddannelsescenter siden 1984, og erhvervskompetence og arbejdsmiljøkonsulent Oktay Üşümez delte sin viden og erfaring.


EGİAD Inden for rammerne af projektet "Kvalificeret teknisk personale", som er et af de vigtige emner på dagsordenen, blev manglen på personale og erhvervsuddannelsesmuligheder, især i fremstillingssektoren, drøftet detaljeret. Lærlingsuddannelsescentre blev omfattende evalueret som en vigtig aktør i ”Qualified Technical Staff” i onlinemødet, hvor forbedring, opmærksomhed og informationsaktiviteter, der kan udføres inden for dette omfang, evalueres. EGİAD Can Atiks firma, Atik Metal, blev informeret om lærlinguddannelsescentret, og fordelene ved lærlinguddannelsescentre i både uddannelse og sektorer blev drøftet.

seminar EGİAD Det startede med talen fra bestyrelsesformanden Mustafa Aslan. Minder os om, at Aslan har gennemgået en vanskelig proces som verden, og bemærkede, at det er blevet bydende nødvendigt at finde løsninger til den nye verdensorden, ”På den ene side er de inficerede antal og tab, der opdateres hver aften, meget irriterende; På den anden side øger usikkerheden, der er skabt af den nye dynamik i det økonomiske og sociale liv efter denne pandemi, fremtidens spørgsmålstegn. Vi alle EGİAD Vi vil udvikle og forberede løsninger på dette problem, der er fælles for dets medlemmer og forretningsfolk. I stedet for at ændre strømmen af ​​vand er det vigtigt, at vi er forberedt på nye ordrer og ligninger. Selvfølgelig kan vi gøre det bedst. Som unge og visionære unge forretningsfolk er vi os. Af denne grund, i disse vanskelige dage, hvor vi ikke kan mødes fysisk, vil vi mødes åndeligt og intellektuelt, dele og udvikle vores viden og udvikle os. Vi har brug for hinanden mere end nogensinde. ” For nylig før Covid-19 EGİAD Påmindelse om, at de diskuterer spørgsmålet om fjernadgang til seminarerne inden for rammerne af D2-projektet, sagde Aslan: ”Vi startede denne proces, som vi forventede og forberedte på grund af den sociale isolering af Covid-19, pludselig. Jeg ville ønske, at det ikke havde været selvfølgelig, men på den anden side var der en grund til, at digitale platforme kunne bruges over hele verden. Derefter fortsætter vi med denne form for onlineseminarer, indtil tingene vender tilbage til det normale. Derefter giver vi fjernadgang for dem, der ikke kan deltage fysisk i enhver aktivitet, vi udfører i foreningen. ”

Investering i erhvervs- og teknisk uddannelse til udvikling af industrien

Aslan understregede vigtigheden af ​​behovet for "kvalificeret teknisk personale" i fortsættelsen af ​​sin tale, sagde Aslan: "Inden for rammerne af vores lands behov for kvalificeret arbejdsstyrke; Det er af stor betydning med hensyn til at afsløre interesser, ønsker, talenter og personlighedstræk, at blive informeret om at vælge et erhverv, at de kan være succesrige og glade, styrke forholdet mellem uddannelsessystemet og arbejdslivet og udvikle de menneskelige ressourcer i vores land. I denne sammenhæng har vi brug for de ressourcer, som vi definerer som "kvalificeret teknisk personale". I vores hurtigt udviklende og industrialiserende land er uddannelse blevet accepteret som et af de mest effektive og grundlæggende redskaber til udvikling. Vores unge, hvis antal udtrykkes i millioner hvert år, tilslutter sig træningshæren, og dette kræver, at vi tildeler flere muligheder og ressourcer til uddannelse dag for dag. Et af de vigtigste elementer i industrialiseringen er uddannelse af arbejdskraft med viden, færdigheder og arbejdsvaner, der vil realisere høj effektivitet. Af denne grund er det obligatorisk at give den nødvendige betydning til erhvervsuddannelse og teknisk uddannelse, som er en infrastrukturinvestering i udviklingen af ​​industrien, og for at øge effektiviteten af ​​dette system. ”

Aslan fortsatte sine ord som følger: ”I dag er det ikke muligt at uddanne kvalificeret professionelt personale i erhvervsuddannelsen og teknisk uddannelse kun med skolesystemet. Et system, hvor skolen og arbejdspladsen påtager sig fælles pligter, beføjelser og ansvar er afgørende. Med lærlinguddannelsen forventes det at nå mål såsom at sikre arbejdsdisciplin i erhvervslivet, herunder lærlingstuderende inden for omfanget af social sikkerhed, sikre erhvervsmæssige standarder i hele landet, bestemme aktuelle erhverv baseret på erhvervsanalyse og øge kvaliteten og effektiviteten af ​​det udførte arbejde. ”

I det senere talte Atik Metal-virksomhedsejer Can Atik om de muligheder og fordele, som systemet giver virksomheder og studerende. Can Atik oplyste, at de bidrog til beskæftigelse med 3 studerende i 38 klasser i AAS Metal Apprenticeship Training Center og på İAOSB.

Vi kan tjene 1 million 800 unge forretningsejere

Erhvervskompetence og arbejdsmiljøkonsulent Oktay Üşümez påpegede på den anden side, at hvis unge drages til lærlingeordningen, kan selv de store virksomheder i Tyskland levere produktion af disse unge i de næste par år, ”Hvert år forbliver 1 million 800 unge mennesker åbne i vores land. Men hvis vores unge og forældre henvender sig til dette system ved at forstå vigtigheden af ​​lærlingeuddannelse, 'vil vores barn være en lærling!' Hvis opfattelsen ændres efter 9 år, vil vi have næsten 2 millioner kvalificerede mestre. Hver ung person, der deltager i dette system, er kandidater fra gymnasiet og har både et eksamensbevis, et erhverv og et job. Vi har mulighed for at uddanne det meste af beskæftigelsen, hvoraf 27 er 142 filialer. Vi vil bane vejen for at hæve kvalificerede mestre med erhvervsuddannelse. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar