Minister Selçuk: Vi overfører 176 millioner tyrkiske lira til SYDV'er til dem i nød

minister selcuk, vi overførte en million lira til sydv for dem i nød
minister selcuk, vi overførte en million lira til sydv for dem i nød

Familie-, arbejds- og socialminister Minister Zehra Zümrüt Selçuk annoncerede, at et samlet beløb på 176.440.119 lira blev overført til Social Assistance and Solidarity (SYD) Fundamenter, der skulle gives til de trængende og pårørende og veteraner inden Ramadan-måneden.


Minister Selçuk sagde, at de nødvendige forholdsregler blev truffet for at levere den ressource, der blev sendt til fødevarehjælp inden Ramadan-måneden, ”SYD-stiftelserne arbejder omhyggeligt for at sikre, at de overførte penge leveres til de nødlidende hurtigt. Jeg tror, ​​at vi vil gennemføre denne proces uden nogen, der har behov for det. ” sagde han.

De, der ikke kan imødekomme deres grundlæggende behov på grund af Kovid-19, vil også drage fordel

Minister Selçuk delte detaljerne om, hvem der vil drage fordel af den bistand, der ydes af SYD Foundations, og sagde: "Selvom der ikke er nogen socialt sikre husholdninger og en, der er socialt sikker, kan husholdninger med indkomst pr. Indbygger mindre end 1/3 af minimumslønets nettobeløb drage fordel." brugte udtryk.

Minister Selçuk mindede også om, at nødsbeslutningen blev truffet på grund af Kovid-19-udbruddet, og at de, der ikke er i stand til at opfylde deres basale behov med jævne mellemrum, også kan drage fordel af disse fordele.

Vi fortsætter vores naturalhjælp og kontante hjælpemidler hele året

Minister Selçuk sagde, at de bringer naturalhjælp og kontantstøtte til de nødlidende i løbet af året, “1003 Støtter til social bistand og solidaritet (SYD), der er etableret i hver provins og distrikt, for at imødekomme fødevarebehovene til de husholdninger, hvis behov bestemmes inden for rammerne af lov nr. 3294, vi hjælper. Derudover overfører vi hvert år, før Ramadan og Eid al-Adha-måneden, ekstra ressourcer i størrelsesordenen for en periodisk andel for at imødekomme de grundlæggende fødevarebehov hos de trængende husholdninger, vores pårørende og veteraner. ” sagde han.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar