Sidste minut ..! Eksplosion forekommer på Roketsan Factory

sidste minut eksplosion opstod på roketsan fabrik
sidste minut eksplosion opstod på roketsan fabrik

Sidste minut ..! Eksplosion opstod i Roketsan Factory; Forsvarsindustriens præsident İsmail Demir sagde: "Der er intet tab af liv i henhold til de første fund, vi har gjort vedrørende eksplosionen i Roketsan."


Der var en eksplosion i en bygning, der tilhørte Roketsan i Ankara, Almadağ-distriktet. Brandvæsen og medicinsk hold blev sendt til stedet. Den første erklæring om eksplosionen kom fra forsvarsindustriens præsident Ismail Demir. Demir sagde: ”Ifølge de første fund, vi har gjort vedrørende eksplosionen i Roketsan, er der ikke noget tab af liv. Jeg udvider mine ønsker til vores ansatte i Roketsan. ”

Erklæring fra Ankara Governorship

Ankara Governorate: "En eksplosion opstod kl. 14.47 timer i Roketsans brændstoftanke, 3 ansatte blev let såret i eksplosionen uden tab af liv."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer