Modtagne vogne fra TCDD-personale

Der blev modtaget tcdd personale-indkøbsvogne
Der blev modtaget tcdd personale-indkøbsvogne

Personaleindkøbsvogne fremstillet af TCDD Afyonkarahisar 7. regionale direktorat for at imødekomme indkvartering og hvilebehov hos jernbanevedligeholdelses-, vej- og entreprenørmaskineoperatører på arbejdspladsen blev modtaget.


TCDD Afyonkarahisar 7. Regionchef Adem Sivri; „TÜVASAŞ Adapazarı Vagon Sanayi A.Ş., for at imødekomme indkvartering og hvilebehov hos vej- og entreprenørudstyrsoperatører, der udfører vedligeholdelse og reparation på jernbanelinjer. Personalehvilevogne, der er fremstillet i vores region, er modtaget. I personopkøretøjer, der befinder sig i Afyonkarhisar Ali Çetinkaya Gar-feltet, undersøgte vi med jernbanevedligeholdelse Afyonkarahisar filialchef Ali Aydın, jernbanevedligeholdelseschef Teksin Geldi, vejemekanisk værkstedschef og vejvedligeholdelseschef, generator, klimaanlæg, vaskemaskine, komfur til brugervenlighedens komfort. , termosifon osv. De eksisterende personaleopkøretøjer forventes at skabe tilfredshed og motivation for personalet. ” brugte udtryk.

Demiryol-er Afyonkarahisar afdelingens præsident Ali Aydın erklærede, at arbejdere på vej- og anlægsudstyr arbejder med hengivenhed væk fra deres hjem, og på vegne af medarbejderne Adem TCDD 7. regionchef
Han takkede Sivri.

Dette diasshow kræver JavaScript.1 Kommentar

  1. Der var ikke behov for at producere nye vogne til det administrative tempo. unødvendigt at bruge .. penge for mange nye kommercielle biler

Yorumlar