Transmissionssysteminstallation med kommunikation om Tecer-Karagöl-Kangal linjetilbudsresultat

resultat af tecer karagol coil line kommunikation og transmissionssystemer
resultat af tecer karagol coil line kommunikation og transmissionssystemer

Tecer-Karagöl-Kangal Line Kommunikation, signal, energi og fiberoptisk æglægning og transmission systemer


2019 virksomheder har afgivet bud til bud på den tyrkiske stats jernbanestyring (TCDD) Tecer-Karagöl-Kangal Line Kommunikation, signal, energi og fiberoptisk æglægning og transmission systemer Tilbud om installation, med de omtrentlige omkostninger i 469865/19.216.535,00 KIK. AL-KA İNŞAAT NAKLIYAT TAAHHUT TICARET ANONIM SIRKETI vandt bud med et bud på 9. 14.411.250,00 virksomheder, der deltager i bud, der er afgivet under grænseværdien.

Tilbudet dækker kommunikationssystemer, signal-, energi- og fiberoptiske æglægnings- og transmissionssysteminstallationsarbejder til Tecer-Karagöl-Kangal-linjesektionen. Arbejdets varighed er 540 (fem hundrede og fyrre) kalenderdage fra stedleveringen.Vær den første til at kommentere

Yorumlar