TMMOB arkiveret til ændring af plan forberedt til Kanal Istanbul-projektet

tmmob-kanal har sagsøgt for planændringen forberedt til istanbul-projektet
tmmob-kanal har sagsøgt for planændringen forberedt til istanbul-projektet

TMMOB indgav en retssag med anmodningen om "Stoppe og annullere henrettelsen" vedrørende planændringen forberedt til Kanal Istanbul-projektet, som forestiller en økologisk ødelæggelse.


Forberedt til Kanal Istanbul-projektet; Istanbul-provinsen Europa, der lægger store belastninger på det naturlige og kunstige miljø, undertrykker alle økosystemerne i Istanbul-hovedstadsområdet og Thrakien-regionen, forårsager betydelig ødelæggelse på vandbassiner, landbrug og græsarealer, skovområder, naturlige, historiske og arkæologiske steder og ser for en økologisk ødelæggelse. Hvis reservestrukturområdet i skalaen Miljøplanændring på 1 / 100.000 har økologisk bæredygtighed, urbanisme og planlægningsteknikker, principper og principper og offentlig fordel, er de beslutninger og processer, der er planlagt ved planændringen, klart ulovlige og forårsager uoprettelige skader. Da det vil ske, blev retssagen indgivet af TMMOB og Chambers med anmodningen om “Stoppe og annullere henrettelse”.

I den anlagte sag I henhold til præsidentdekret nr. 1, loven om omdannelse af områder under katastroferisiko nr. 6306 og kommuneloven nr. 5393 om forfatningen blev det anført, at ændringen af ​​sagens genstand ikke var under ministeriet for miljø og urbanisering. derefter blev det afsløret, at planændringen var imod planlægningsteknikker, urbanismeprincipper og -principper og planlovgivning.

I andragendet inkluderer ændringen af ​​den plan, der er genstand for sagen, ikke en offentlig fordel, der er specificeret i forfatningen og lovgivningen, den vil forbruge skovområder, kyster, farvande, landbrug og græsarealer, alle livskilder i Istanbul og Thrakien og vil forstyrre økosystemet i Sortehavet og Marmarahavet, Om, at det vil skabe en intens struktur og befolkningstryk på følsomme økosystemer; Manglende overholdelse af de øvre skalaplaner, der skal overholdes, som krævet i lovgivningen.

Derudover nævnes det i 2009-skalaen 1/100 000-miljøplanen, at "udviklingen af ​​multicenter og skridtudvikling på den øst-vestlige akse og langs Marmarahavet ved at kontrollere byudviklingen, der har tendens til at udvikle sig mod nord for at beskytte følsomme økosystemer i nord", det vil sige byudvikling Mens princippet om stop blev vedtaget; Ændringen i sagens genstand blev understreget ved at definere en udviklingsakse i nord-sydaksen, sætte hele den nordlige del af byen og dens følsomme økosystemer under byudviklingens pres, og dette var i strid med loven.

I andragendet igen er miljømæssige risici og virkninger af Kanal Istanbul-projektet, som er grundlaget for planændringen; ved at specificere virkningerne på vandbassiner, havøkosystem, økosystem i regionen, både mikroklima og klima i regionen, klima, landbrug, skov- og græsarealer og naturlige og arkæologiske steder i planområdet; Loven og forordningerne og de internationale aftaler var ulovlige.

Til sidst understreger Kanal Istanbul-projektet, at både genstanden for planændringen og genstanden for planændringen ikke indeholder nogen offentlig interesse, ved at lægge store belastninger på det naturlige og kunstige miljø, undertrykker det alle økosystemerne i Istanbul Metropolitan Area og Thrakien, vandbassiner, landbrug og græsarealer, skovområder, naturlige, Den økologiske bæredygtighed, urbanisme og planlægningsteknikker, principper og principper for Istanbul City European Side Reserve Building Area 1 / 100.000 skala Miljøplanændring, der forårsager betydelige ødelæggelser på historiske og arkæologiske steder og forudser en økologisk ødelæggelse, der strider mod offentlighedens interesse, Der blev truffet beslutning om at suspendere henrettelsen og annulleringen, da de beslutninger og procedurer, der var planlagt ændringen af ​​planen, klart ville medføre uoprettelige skader, hvis de var ulovlige og håndhæves.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar