Det tyrkiske farmaceutiske firma Abdi İbrahim producerer Coronavirus-lægemiddel

turk medicinalfirma abdi ibrahim coronavirus producerede stoffet
turk medicinalfirma abdi ibrahim coronavirus producerede stoffet

Abdi İbrahim İlaç-selskabet producerede den første batch af stoffet, som er inden for rammerne af Ministeriet for Sundhedsministerium COVID-19-behandlingsprotokoller. Covid-19-behandling anbefalet af myndigheder og positivt resultat mod coronavirus
Den første batch af lægemidlet blev leveret til sundhedsministeriet.


I henhold til erklæringen fra Abdi İbrahim vil virksomheden donere al produktion af denne medicin til ministeriet inden udgangen af ​​året med de 1 million 600 tabletter, det vil producere i april, på sine faciliteter i Esenyurt, Istanbul.

Formand for bestyrelsen i Abdi İbrahim Pharmaceutical Company Nezih Barut, Covidien-19 behandling i klar Beliggende i tilfælde af narkotika protokol som den eneste indenlandske producent i Tyrkiet, over hele verden en meget stor stigning i efterspørgslen konfronteret med råvarer af Udenrigsministeriet og støtten til dem i forbindelse med Ministry of Commerce oplyste, at de realiserede den første batchproduktion og leverede til sundhedsministeriet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer