Tyrkiets Kovid-19 tilbage efter tom firkant Set fra rummet

turkiyenin Kovid efter de resterende tomme kvadrater billeddannelse fra rummet
turkiyenin Kovid efter de resterende tomme kvadrater billeddannelse fra rummet

Istanbul Tekniske Universitet (ITU) Satellite Communications og Remote Sensing Center (I CSCRS), en ny type coronavirus (Kovid-19) forud for udbruddet, og efter billeder taget via satellit, foranstaltninger, der fulgte, overfyldt plads i Tyrkiet, observerede kystvejen og færdselsåre set en afslørede, at han blev tømt vejen. Det blev observeret i optegnelserne, at mens livet stoppede i Istanbul, Ankara, Izmir, Bursa og Konya, stoppede bevægelsen af ​​bus- og togterminaler, og antallet af parkerede fly steg på grund af stopflyvninger i Istanbul og Ataturk lufthavne.

Inden for rammerne af kampen mod Kovid-19-udbruddet takket være de strenge foranstaltninger, der blev truffet i tråd med henstillingerne fra Ministeriet for Sundhedsvidenskabskomité og det to-dages portforbud, der blev implementeret inden for provinsgrænserne i Zonguldak og 30 storbyområder, var de overfyldte firkanter, gader og gader næsten stille i hele landet.

Tyrkiets første satellit jordobservation stationer og nogle af de travleste kvadrater største satellit billede med ITU CSCRS i landets arkiver, de mest anvendte hovedveje og kystnære stier med lufthavne blev set bus og tog terminaler fra rummet. Efter udbruddet før set billeder optaget med 19 tilfælde i Tyrkiet var de første Kovid-made sammenligning af optagne billeder.

I den forbindelse Tyrkiets 5 før Kovid-19 udbrud i hovedstadsområdet og efter billeder optaget gennem forskellige satellitter, især i de seneste uger til de foranstaltninger, der træffes inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​epidemien og "hjemme" viser, at appel til stort set overholdt.

 Mobilitet i pladsen, stranden og gaderne er kommet til et stoppested

i Istanbul KadıköyI de optegnelser, der blev taget på strandene i Üsküdar og Eminönü den 1.-9. Marts og den 9. april, blev det observeret, at tætheden af ​​køretøjer på veje og parkeringspladser faldt markant, mens mobiliteten stoppede.

Det blev observeret, at reglerne overvejende blev fulgt i Zincirlikuyu og dens tilknyttede veje, omkring Maslak og Büyükdere Street, og færre køretøjer kom ud til trafik.

Mens Taksim-pladsen og Istiklal Avenue var ret overfyldte på det billede, der blev taget den 19. marts før Kovid-1, blev det bemærket, at befolkningstætheden faldt med fingeren i det billede, der blev optaget den 9. april.

 Mobilitet ved bus- og togterminaler stoppet i Ankara

Billedet taget den 14. april på Kızılay-pladsen og dets nærhed i Ankara oplyste, at køretøjets og menneskets massefylde faldt meget.

Da billederne, der blev taget mellem Ankara Intercity Terminal Operation (AŞTİ) og High Speed ​​Train Terminal og dens omgivelser mellem 17. januar og 14. april, blev det observeret, at antallet af busser, der ventede på passagerer i området, faldt næsten negativt, efter at intercity-rejser blev forbudt.

Derudover blev det observeret, at trafikken og køretøjstætheden på veje forbundet til terminalerne var meget lav.

 Dag for udgangsforbud implementeret Izmir venstre tom

Da udgangsforbudet blev pålagt strandene i Izmir Kordon og Alsancak den 12. april sammenlignet med billedet den 18. februar, blev det bemærket, at kystvejen og de omkringliggende parkeringspladser næsten er helt tomme.

Køretøjernes tæthed faldt på billederne, der blev taget mellem 9. marts og 13. april omkring Bursa Grand Mosque og Grand Bazaar.

På billedet optaget på Konya Mevlana-pladsen den 8.-10. April var køretøjets massefylde lidt højere end andre provinser.

  Antal parkerede fly forøget i lufthavne

Billederne taget mellem 9. marts-9. april i Atatürk lufthavn og 22. januar-20. marts i Istanbul lufthavn blev sammenlignet.

Begge satellitbilleder registreret i lufthavnen, og suspension af internationale flyvninger til indenrigsflyvninger i Tyrkiet og i hele verden, er også næsten blevet observeret at øge antallet af fly i lufthavne, der er i parken på grund af gå i stå. Parkerede fly er markeret med billedbehandlingsalgoritmen.

 Luftkvalitet øget

På den anden side blev virkningerne af Kovid-19 på ændringen i luftkvalitet observeret i satellitskud foretaget inden for undersøgelsesområdet.

Der blev taget 5-dages gennemsnit af ændringerne i nitrogenoxidtæthed efter Kovid-19 med Sentinel 3P-satellit i Marmara-regionen-Istanbul, Det Ægæiske region-Izmir, Central Anatolia-Ankara og Konya og Middelhavsområdet.

Det blev bemærket, at nitrogendioxidkoncentrationerne i luften faldt meget på billederne, mens det blev observeret at lejlighedsvis stige i havneområderne. Det blev anført, at kvælstofdioxidværdierne faldt i løbet af weekenden og steg i løbet af ugen, mens luftkvaliteten og renligheden steg i de dage, hvor værdierne faldt.

 “Reglerne er blevet overholdt mere i de sidste uger”

ITU UHUZAM Direktør og fakultet for civilingeniør Institut for Geomatisk Ingeniør Professor. Dr. Elif Sertel AA korrespondent, grundlagt i midten af ​​støtte fra staten planlægningsorganisation i 1996, er det Tyrkiets første satellitjordstationsudstyr, flere antennesystemer og udstyr, som infrastruktur, aftalt deres satellit direkte fra dataoverførsel, og at de har ret til planen til modtagelse af data fortalt.

Sertel påpegede, at mobiliteten faldt som forventet mange steder, især med introduktionen af ​​nogle udgangsforbud efter Kovid-19-udbruddet og implementeringen af ​​udgangsforbudet i weekenden, sagde Sertel, at de planlægger at se virkningerne af faldet i menneskers og køretøjers mobilitet fra rummet gennem satellitten.

Sertel sagde, at de optog billeder, især på de travle firkanter, strande og lufthavne, nogle af dem var på hverdage, og nogle af dem var i weekenderne, sagde Sertel sine observationer som følger:

”Især firkanter, der er fyldt af mennesker i godt vejr, er helt tomme med virkningen af ​​Kovid-19 og udgangsforbud. Der er eksempler fra Üsküdar og Eminönü strand, Istiklal Avenue og dens omgivelser. De billeder, vi tog fra Izmir-kysten, faldt sammen med søndagen, da udgangsforbudet blev pålagt. Når vi sammenligner billederne før og efter, ser vi ikke biler længere, især på steder, hvor folk går ud og bruger parkeringspladser, er parkeringspladser tomme. Det er også muligt at observere, at køretøjstrafikken ikke er den samme i de veje og gader, der bruges meget. Nogle gange kan vi se mængden af ​​mennesker i henhold til den satellit, vi arbejder med, nogle gange kan køretøjerne være overvejende. Ved at kombinere dem alle kan vi endda følge med på, hvordan mobiliteten falder og øges, undertiden følges reglerne. Det er muligt at trække information fra billederne om, at reglerne er blevet fulgt bedre i de seneste uger. ”

Henter billeder fra 700 kilometer

professor Dr. Sertel oplyste, at de forventer en stigning i antallet af fly der, hvis de ser på lufthavnen. Alle lufthavne i verden overvåges regelmæssigt med satellitbilleder, og antallet af fly i lufthavnen kontrolleres før og efter Kovid-19. Det kan også give oplysninger om status for disse flyselskaber på lang sigt. ” han talte.

Sertel sagde, at de har downloadet billeder med meget høj opløsning fra de satellitter, de har indgået kontrakt med, ”Dette er rumlige opløsninger, der starter fra 30 centimeter til flere meter. En pixel, du ser på billedet, kan svare til 30 til 50 centimeter på jorden, afhængigt af satellittypen. Dette betyder detalje, du kan skelne mellem. Det er muligt at skelne mellem objekter, der er dobbelt så store som opløsningen. Disse satellitter er 2-600 kilometer væk. At få adgang til denne detalje fra denne afstand er en vigtig teknologi. ” foretog evalueringen.

  “Kovid-19 påvirkede luftkvaliteten gunstigt”

Sertel forklarede, at kvælstofdioxid er et stof i luften, det overskydende indikerer luftforurening, det stiger i vintermånederne, især emissionen af ​​køretøjer fra køretøjer og kul, der bruges til opvarmning, medfører en stigning.

Sertel oplyste, at de holder øje med atmosfæren med Det Europæiske Rumagenturs satellitter, og gav følgende oplysninger: ”De har et system for luftkvalitet. Vi henter data derfra for at se, om der er sket en ændring i luftkvaliteten. Fordi fabrikker er lukket, og trafikken falder med virkningen af ​​Kovid-19. Dette påvirker luftkvaliteten positivt. Med så lidt mobilitet er naturlige gasser som svovldioxid ikke mere eller mindre i atmosfæren. Det er muligt at observere denne mobilitet. Til dette formål kan vi forberede videoer i form af animation ved at drage fordel af satellitterne fra Det Europæiske Rumorganisation og fortolke, hvordan luftkvaliteten har ændret sig på forskellige tidspunkter. Mængden af ​​nitrogenoxid falder, og luften bliver renere på tidspunkter, hvor mobilitet, trafikdensitet og fabrikker og industriområder er knappe. Vores observationer er generelt forenelige med dette. Når du ser før og efter Kovid-19, er der en god og positiv forbedring af luftkvaliteten. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar