Vejlinjer og trafikskilte fornyes i Manisa

vejlinjer og trafikmærker fornyes i manisa
vejlinjer og trafikmærker fornyes i manisa

Manisa Metropolitan Municipality Transportation Services Department fornyede vejlinjer og trafikmærker, som er blevet forældede og mistet deres synlighed over tid for at sikre trafiksikkerheden.


Manisa Metropolitan Municipality fornyer vejlinjerne for trafiksikkerhed i byens centrum. I erklæringen fra Transportdirektoratet om det udførte arbejde, “Linjerne af slitte og tørrede veje fornyes af holdene fra vores Manisa Metropolitan Municipality Transportation Department for at sikre trafiksikkerhed i centrum af Manisa. Da tørretiden er kort (20 sekunder), udfører vi vores arbejde med den varme termoplastiske malingsmaskine uden at forstyrre trafikken ”.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar