Verdenshærerne opretter deres medicinske styrker mod virussen på online messen

verdenshærene bygger deres medicinske styrker mod vira på denne messe
verdenshærene bygger deres medicinske styrker mod vira på denne messe

'Medicinske kræfter', der startede med viruskrig, bliver aktive i mange lande. Ledere for den militære medicinske industri, verdens første internationale online messe og konference med militære anskaffelseskontorer for verdenshær den 9.-10. Juni 2020 Militærmedicinsk Webexmødes i.


For første gang i verden med en fuldgyldig online jobsamtale, produktudstilling og international konference Militær medicinsk Webex messeDet afholdes på internettet mellem 9. og 10. juni 2020

Den militære medicinske sektor, der er begyndt at blive bemærket af alle med introduktionen af ​​viruskrig på verdens dagsorden, får betydning med virkningerne af coronavirus. Tyrkiets processtyring fokus mod Covidien-19, er navnet på udviklingen ved at øge den lokale og nationale medicinske og biprodukter bliver talt om ofte. Verdens første, enkelt og største online militære medicinske produktmesse Militær Mediacal WebexDeltagelse vil være begrænset til 1.000 meget specielle mennesker.

Militærmedicinsk Webex s

  • Pansrede medicinske køretøjer,
  • Luftsundhed og -tjenester,
  • Renrumsteknologi,
  • Sundhedsinformations- og styringssystemer,
  • laboratorie-, analytiske, bioteknologiske apparater og tjenester
  • Medicinsk udstyr,
  • Medicinske teknologier,
  • Meget specielle futuristiske løsninger,
  • Med laboratorietjenester,
  • Virksomheder, der tilbyder marketingtjenesteudbydere, distributører, distributører, logistikløsninger, militære forsyningskontorer for verdenshær og deltagende virksomheder har mulighed for at vise deres produkter.

Begrænset deltagelse til 1000 personer

Tilbyde forskellige møde- og udstillingspakkeindstillinger for dem, der ønsker at udstille deres produkter Militærmedicinsk Webexbegrænsede også antallet af udstillere til 1.000 mennesker. Militære forsyningskontorer for mange verdens hærer Militærmedicinsk Webexvil tage den første beslutning om ny generation af militære medicinske køb på denne messe.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar