1 GB internet fra Turkcell, Vodafone og Türk Telekom under Ramadan

gratis gb-internetkampagner under festen turkcell vodafone og turk telekom ramazan
gratis gb-internetkampagner under festen turkcell vodafone og turk telekom ramazan

Turkcell, Türk Telekom og Vodafone giver 1 GB Eid al-Fitr gave. Med dette indhold specielt forberedt til vores borgere, der søger på internettet efter gratis internetkampagner, gives gratis internet som lig med al den tid, der bruges derhjemme. I løbet af disse vigtige dage inden for rammerne af korona-virusforanstaltninger lancerede både Turkcell, Türk Telekom og Vodafone gratis internetkampagner.1 GB gratis internetnyheder spredes hurtigt. Türkcell er kommet for Türk Telekom og Vodafone kunder. Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu afholdt en særlig videokonference med GMS-operatører. Som et resultat af denne videokonference, mens vi talte om Pandemi, blev borgernes internetbehov opfyldt. I talen blev det sagt, at 1 GB internet skulle gives som en gave til alle Türkcell-, Türk Telekom- og Vodafone-kunder. Annoncerede, at der vil blive leveret 1 GB gratis datastøtte. Fremhævende, at antallet af mobilabonnenter er nået 2020 millioner inden 81, sagde transportminister Karaismailoğlu: ”Vi har set med nye typer Corona-virus (Covid-19) -tiltag; Takket være vores investeringer i kommunikationsinfrastruktur i 18 år under ledelse af vores præsident Mr. Recep Tayyip Erdoğan, har vores land en af ​​de bedste infrastrukturer i verden. Selv om alt er skiftet til digitalt miljø fra uddannelse til arbejdsliv og efterspørgsel efter adgangsinfrastruktur er steget flere gange, har der ikke været nogen afbrydelse i vores infrastruktur. ”

1 GB Internet i Ramadan-festen

Hvis du er bruger af operatører som Türkcell, Türk Telekom og Vodafone, skal du blot logge ind på mobiloperatøren til disse operatører eller på hjemmesiden. Når du er logget ind, kan du definere 1 GB internet til din linje fra fanen gratis internet. Efter denne proces kan du bruge dit 1 GB internet under Ramadan-festen.

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar