13. Placer stigningen i verdensindkomsten for turisme i Tyrkiet

Under stigningen i verdens turismeindtægter i Tyrkiet
Under stigningen i verdens turismeindtægter i Tyrkiet

De Forenede Nationers verdens turistorganisation (UNWTO) offentliggjorde barometeret fra maj 2019, der indeholder data fra 2020.


Mens Tyrkiet igen var vært for det 6. mest besøgte land i verden, og i turistindtægterne steg to steder, bosatte han sig som flere og 13.

I de senere år fortsatte lande, der genererer de fleste turistindtægter på europæisk placering i det forgangne ​​år, 6'ncılıg Tyrkiet, TurkStat-data, tjente han 2019 milliarder dollars i turistindtægter i 34,5 ifølge.

De fleste besøgende underholdt i 2018 europæiske lande, der rangerede i 4, og steg til 6. pladsen i Tyrkiet i verden, ifølge World Tourism Organization i maj 2020 barometer for succes for besøgende, denne placering ændrede sig ikke i 2019.

Med hensyn til turistindtægterne forblev den samme sammenlignet med 2018 europæiske placeringer sidste år, Tyrkiet er det 2019. på verdensranglisten i 15 blev øget til 13 almindelige.Vær den første til at kommentere

Yorumlar