Forholdsregler vedrørende Kovid-19 truffet i jernbanepassagertransport!

koronavirusforholdsregler truffet i tog
koronavirusforholdsregler truffet i tog

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu afgav en erklæring til medierne i Lapseki, hvor han gik til ceremonien om at placere den sidste blok i ståltårnene i Çanakkale Bosphorus Bridge.


Karaismailoğlu, der beskriver sit ministeriums projekter for den nye periode, sagde: ”Vi har afsluttet motorvejsinfrastrukturen i landet. Luftfartsinfrastrukturen blev også afsluttet. Vi har også en jernbanemangel. Vi vil fokusere på jernbaner i den kommende periode. Vi har et netværk på 12 tusinde kilometer nu. Når vi øger det tusinde 200 km højhastighedstognet til 5 kilometer, dannes der et skelet med 500 tusind kilometer netværk. Derefter lægger vi især fiskebenslinjerne i industriområderne og kombinerer økonomisk kraft med godstransport. ”

“Nationaliserings gennembrud i signalisering i højhastighedsbaner og indre bylinjer”

Karaismailoğlu påpegede, at der er et sprang i nationaliseringen i både højhastighedstog og bylinjer i signaliseringen, og erklærede, at nationens liv vil ændre sig efter coronavirus-epidemien, og at de er klar som ministerium, og sagde de forholdsregler, der blev taget i toget:

“Der vil være tomme sæder til sundhed bag vognene i tog”

”Togene kører også med en kapacitet på 50 procent. Der vil være tomme sæder til sundheden bagpå. Økonomisk og psykologisk støtte er nødvendig for, at borgeren kan vænne sig til den nye periode. Det er nødvendigt at ofre for at genvinde dem. Ifølge forskningen kan vi ikke fange januar-tallene i flyselskabet, selv denne sæson næste år. Der er lignende tal på toget. Nationens liv vil nu ændre sig. Jeg håber, at han kommer over så hurtigt som muligt. ”

Karaismailoğlu, der gav oplysninger om, at byggepladserne blev omarrangeret under epidemien, sagde: ”Der blev skabt meget sunde og isolerede miljøer. Grundlæggende infrastrukturinvesteringer og strategiske investeringer fortsætter. Det bringer også et stort plus for økonomien. Når vi betaler, går det ned til købmanden i det område, hvor dette arbejde udføres. ”


Vær den første til at kommentere

Yorumlar