1915 Çanakkale Bridge's 318-meter ståltårne ​​afsluttet

ståltårnstårne ​​i canakkale bro blev afsluttet
ståltårnstårne ​​i canakkale bro blev afsluttet

Den sidste blok af de røde og hvide tårne ​​i Çanakkale-broen fra 1915, der er under opførelse, bestående af 32 blokke, blev erstattet af en ceremoni, som præsident Recep Tayyip Erdoğan deltog med en videokonference.


Karaismailoğlu Når man talte ved ceremonien, har Tyrkiet oplevet mere end en af ​​dagene i transportinfrastrukturens historie og sagde, at et af hans vigtigste projekter i republikkens historie. Karaismailoğlu sagde, at de 318 meter store verdens første tårne ​​af broen havde afsluttet den sidste stålbloksenhed:

”Vi placerer den 128. sidste bakke i vores fjerde tårn. Vores Çanakkale Bridge fra 1915 er placeret ved pupillen og nøglepunktet i Malkara-Çanakkale Highway line med i alt 101 kilometer. Som en familie fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur var vi 72 meter under jorden ved tunnelens slutningsceremoni for Istanbul Gayrettepe-Airport metrolinjen for en uge siden. I dag underskriver vi en ny succes med dig i en højde på 318 meter. Dette projekt er et af de vigtigste trin for fremtiden for Tyrkiets transportinfrastruktur. Çanakkale-broen fra 1915 er mere end en bro, der forbinder de to sider, det er en holdning til respekt for vores historie. 2023 Çanakkale Bridge, der henviser til hundredeårsdagen for vores republik i 1915, vil være verdensledende i sin klasse med sin midterste spændvidde på 2 23 meter, når dens konstruktion er afsluttet. Derudover repræsenterer Çanakkale Bridge, der vil have det højeste tårn i verden, Çanakkale Naval Victory den 318. marts 3 med en højde på 18 meter, der henviser til den 18. i den tredje måned. ”

Karaismailoğlu, der sagde, at Çanakkale-broen i 1915 havde dødelig gæld til dem, der martyreret for hjemlandet og stræbte efter udviklingen af ​​regionen i dag, sagde: ”Vi vil fuldføre projektet den 18. marts 2022 og arbejde hårdt for at betale denne gæld. Ladetæthed og passagerer på vores motorveje øges dag for dag. I denne sammenhæng har vores opdelte vejlængde, som vi er steget fra 6 tusinde 101 kilometer til 27 tusind kilometer, fjernet denne konstant stigende belastning og personbefordringstæthed. Mens vores land var et korridorland på den øst-vestlige akse indtil i dag, er det i dag blevet den logistiske base, som tre kontinenter er forbundet på den syd-nordlige akse. Denne position vil blive yderligere styrket med vores Çanakkale Bridge og Malkara-Çanakkale Highway-projekter fra 1915. ” brugte udtryk.

“Tids- og brændstofbesparelser vil være 567 millioner lira om året”

Minister Karaismailoğlu erklærede, at når Çanakkale-broen i 1915 er afsluttet, vil 1,5-timers transport mellem Lapseki og Gelibolu falde til 6 minutter, og driftsudgifter til køretøjer og økonomiske tab vil blive fjernet.

Karaismailoğlu sagde, at trafikoverbelastning, emission stiger og støjforurening vil falde, ”Tab af liv og ejendom på grund af trafikulykker vil blive minimeret. En langt kortere, hurtigere og mere behagelig rejse vil blive etableret. Canakkale, Tyrkiet er ikke alene, vil tilføje værdi til alle socioøkonomiske vilkår og åbne et nyt scenetæppe inden for transport. Ved at bringe vores Thrakien og Det Ægæiske Hav sammen med det kontinentale Europa vil Çanakkale-broen fra 1915 igen forbinde handelsruterne i vores region og give store fordele for økonomisk vitalitet. ” sagde.

Karaismailoğlu udtrykte, at motorvej Malkara-Çanakkale, der også inkluderer broen, vil være den vigtigste arterie, der forbinder Istanbul, Kırklareli, Tekirdağ og Edirne til Det Ægæiske Hav.

”Nord for Marmara, Kınalı-Tekirdağ, Çanakkale Balıkesir motorvej og vest og syd for Balıkesir-Bursa og Kocaeli motorveje, afslutter motorvejsringen omkring Marmara. Det vil være et nyt alternativ til Bosphorus-krydset for vejtrafikken, der vil dreje til Europa og Thrakien, vest for Det Ægæiske Hav og Central Anatolien, Adana-Konya-aksen og de vestlige Middelhavsområder. Med vores motorvej, der vil være 101 kilometer, forkortes den nuværende statsvej med cirka 40 kilometer. Tids- og brændstofbesparelser vil være 567 millioner lira årligt. Vi fortsætter vores studier ved at tage alle vores foranstaltninger mod epidemien af ​​Kovid-19, som har taget hele verden, ved at gennemføre social afstand, hygiejne og regelmæssig sundhedskontrol. Som på vores over tusind byggepladser over hele landet handler vi i henhold til princippet om 'sundhed først, menneskelig først' i værkerne her. Takket være de forholdsregler, vi har truffet på trods af den pandemiske proces, fortsætter arbejdet på vores byggepladser uden afbrydelse. Vi arbejder hårdt for at forbedre Tyrkiets transportnet. Vi forbereder vores land på fremtiden med den magt, vi modtager fra vores nation. Vi bærer ansvaret for at indse, hvad der kaldes umuligt, sætte stolthed over vores land og eksemplificerende projekter for verden. Med dette ansvar tror vi, at vi vil udføre mange gode værker hånd i hånd med vores stat og nation. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar