4 Før-Tyrkiet-dagsbegrænsning af ansøgning om fredstrust udført

Begrænsning af den daglige kalkun før tillid blev udført for at implementere fred
Begrænsning af den daglige kalkun før tillid blev udført for at implementere fred

Içiii Ministeriets Generaldirektorat for Sikkerhed, Gendarmeriets generalkommando og kystvagtkommandoen for landet generelt i Tyrkiet Tillidsfredsansøgning blev afholdt samtidig 21. maj, 08.00-24.00 timer.


I praksis før det 4-dages portforbud, der vil blive anvendt under Eid al-Fitr; Foranstaltninger, der blev truffet for at bekæmpe den nye type coronavirus (Covid-19) blev inspiceret.

Under revisionerne blev det kontrolleret, om de arbejdspladser, der blev lukket på ubestemt tid, overholdt beslutningen, og om arbejdspladserne, hvis arbejdstid blev omorganiseret, tjente på bestemte tidspunkter.

Under revisionerne blev det kontrolleret, om borgere, der ventede i og uden for køerne på arbejdspladser som gademarkeder, bagerier, benzinstationer, var forpligtet til at bære sociale afstande og masker, og markederne overholder reglerne for kundeaccept med 10 person pr.

Om vores borgere under 20 år og de over 65 år, der er udsat for udgangsforbud, overholder beslutningen blev kontrolleret i praksis.

53 896 ansatte deltog i ansøgningen

8 392 personale og 53 detektorhunde deltog i ansøgningen, der blev udført på 896 217 point. I den praksis, der blev udført samtidigt i hele landet, blev 743 efterspurgte personer identificeret fra de forhørte personer, 31 blev tilbageholdt.

Retslige og administrative procedurer anvendt til 3 930 personer, der ikke er i overensstemmelse med social afstand

Den administrative og retslige procedure blev anvendt på i alt 2 individer, herunder 260 fra overtrædelsen af ​​den sociale afstandsregel, 20 under 1.384 år og 65 over 286 år og derover. 3 930 køretøjer blev kontrolleret, 159 tusind 694 køretøjsejere / chauffører blev tildelt administrative bøder.

I praksis blev 1.396 køretøjer forbudt for trafik, 5 stjålne køretøjer blev opdaget, og 43 chauffører blev trukket tilbage.

10 254 parkhaver, 4 tusinde 938 promenadevandringsområder og 103 tusind 785 arbejdspladser blev inspiceret.
I alt 17 arbejdspladser blev der pålagt administrative og retslige bøder, 18 overtrådte reglerne om ubestemt lukning, 115 arbejdede uden for den specificerede arbejdstid og 150 regler, der ikke anvendte social afstand.

Derudover 5 ulicenserede pistoler, 25 ulicenserede haglgeværer, 2 blanke pistoler, 254 kugler, 4 skære- / gennemboringsværktøjer, 5 pistolmagasiner og forskellige stykker, 23 g cannabis, 4 g heroin, 101 g bonzai, 23 g der blev beslaglagt methamphetamin, 25 captagons, 101 syntetiske stoffer, 15.850 pakker flygtige cigaretter og 30 liter flygtning / falske drinks.Vær den første til at kommentere

Yorumlar