Rejsetilladecirkulær i 65 år og derover er blevet offentliggjort

rejsetilladelsecirkulær for alder og derover offentliggøres
rejsetilladelsecirkulær for alder og derover offentliggøres

Borgere på 65 år og derover, som har været begrænset til at gå ud i lang tid, fik lov til at gå envejs til deres ønskede bosættelser torsdag den 21. maj kl. 09.00 efter henstilling fra Videnskabsrådet og instruks fra præsident Recep Tayyip Erdoğan. I overensstemmelse hermed blev et cirkulære om rejsetilladelsescertifikat for borgere på 81 år og derover sendt til de 65 provinsielle guvernører af indenrigsministeriet.


I henhold til cirkulæret;

Med cirkulæret dateret den 22. marts, forudsat at vores borgere på 65 år og derover (bortset fra dem, der har haft organ- og knoglemarvstransplantationer, dem med immundefekt og dialyse på grund af nyresvigt inden for tre år) har modtaget en rejsetilladelse og opholder sig på deres steder i mindst 30 dage. vil være i stand til at gå til ethvert sted, de ønsker. I denne sammenhæng kan en person ledsage borgere på 65 år og derover på deres rejser.

Borgere på 65 år og derover; Anmodninger om rejsetilladelse kan ske elektronisk torsdag den 21. maj kl. 09.00 via E-Government, indenrigsministeriet, E-Application System og Alo 199 Loyalty Support Line.

Under ansøgningen, ansøgeren og hans ledsagende; Ud over isoleringsforespørgslen i Covid-19-hjemmet spørges spørgsmålet om, hvorvidt de specificerede sygdomme automatisk bliver spurgt gennem systemet.

Vores borgere behøver ikke at gå til nogen sundhedsinstitution eller et governorate / governorates for at få det pågældende dokument. Ansøgninger om rejsetilladelse evalueres og afsluttes automatisk.

De, der accepteres til tilladelse, vil blive informeret via SMS, og et godkendelsesdokument til ansøgningen kan udskrives via E-Government.

Det udstedte rejsetilladelsesdokument er gyldigt på en måde, og det vil være vigtigt for borgere over 65 år, der har rejsetilladelse at bo på det sted, de har besøgt i mindst 30 dage.

Oplysninger om borgere over 65 år, hvis tilladelse accepteres, vil automatisk blive underrettet til de provinsstyreorganer, som de er registreret til, og familielægen, de er registreret i. Nødvendig opfølgning foretages af familielægerne, de er registreret hos.

Borgere på 65 år og derover fortsætter deres udgangsforbud som en del af cirkulæret, der blev offentliggjort den 22. marts, hvor de skal hen.

Af guvernørerne / distriktsguvernørerne vedrørende de nævnte foranstaltninger;

I overensstemmelse med artikel 11 / C i den provinsielle administrationslov og artikel 27 og 72 i den generelle sanitærlov træffes de nødvendige beslutninger inden for de ovennævnte rammer.

Under hensyntagen til den intensitet, som de, der har modtaget et rejsetilladelsescertifikat, og som skal rejse med køretøjer med offentlig transport, kan oprette i busstationer, planlægges foranstaltninger vedrørende offentlig transport, og i praksis vil der ikke være nogen afbrydelse og ofre.Vær den første til at kommentere

Yorumlar