ALO 183 Whatsapp-meddelelseslinie tilbydes borgernes service

alo whatsapp-meddelelseslinje blev tilbudt borgerne
alo whatsapp-meddelelseslinje blev tilbudt borgerne

Familie-, arbejds- og socialminister Minister Zehra Zümrüt Selçuk annoncerede, at ALO 183 Social Support Line, et af de callcentre, der leverer tjenester inden for ministeriet, nu også vil levere tjenester gennem Whatsapp-applikationen.


Minister Selçuk bemærkede, at ALO 183-linjen er en linje, der giver vejledning og rådgivning til opkald til familie, kvinder, børn, handicappede, ældre, martyrer, veteraner og veteraner. ”Vores webbaseret messaging-applikation Whatsapp-meddelelseslinje blev tilbudt vores borgeres service. Vores borgere kan nå ALO 0 Social Support Line 501/183 fra kontaktnummer 0 (183) 7 24 183. Vi vurderer applikationer vedrørende servicemodellerne på vores linje, såsom uagtsomhed, misbrug, voldssager, hjemmepensionspension, sociale ydelser gennem ALO 183. ” han snakkede.

Selçuk bemærkede, at de modtog meddelelser om nødsituationer via ALO 183-linjen, og som reaktion på situationens presserende karakter kontaktede beredskabsteammedlemmerne i den provins, hvor sagen befinder sig, kontakt med de retshåndhævende myndigheder og sikrer, at den nødvendige intervention udføres.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer