Ansøgningsbetingelser til 'Sundt turismecertificeringsprogram' er fastlagt

Ansøgningsbetingelserne for sundt turismecertificeringsprogram bestemmes
Ansøgningsbetingelserne for sundt turismecertificeringsprogram bestemmes

Certifikatets købsbetingelser er fastlagt med de TURKAK-godkendte akkrediteringsinstitutioner, der er indledt under koordinering af Ministeriet for kultur og turisme, og vil udstede certifikater inden for rammerne af "Sundt turistcertificeringsprogram", som er et af de første eksempler i verden.


”Sundt turistattest” implementeret af ministeriet, som har gennemført en omfattende undersøgelse i de sidste halvanden måned for at vende tilbage til den tyrkiske turisme til det normale, vil give en sikker ferietjeneste, hvor turister kan tilbringe deres ferie med ro i sindet.

På minder om, at dokumentet, der vil være gyldigt fra denne sommersæson, er blevet udarbejdet med bidrag fra de relevante ministerier og samarbejde med alle interessenter i sektoren, delte minister Ersoy detaljerne om programmet med offentligheden.

Minister Ersoy tog udtalelser fra ikke-statslige organisationer som TÜROFED, TÜROB og TÜRYİD og påpegede, at de bestemte de autoriserede institutioner som et resultat af evalueringerne samlet, bemærkede, at dette dokument vil inspicere indkvartering og mad- og drikkevarer inden for rammerne af internationale kriterier.

"Sundt turistattest" med hensyn til institutionernes kompetencer til at være i samme tid Tyrkiet akkrediteringsagentur (TÜRKAK) minister om, at den godkendte sag Ersoy, den TURKAK godkendte udbyder vil give dig et sundt turistdokument fra i dag www.tga.gov.t er Det annonceres på internetadressen.

Det er ikke obligatorisk at få dokumentet

Minister Ersoy, der inviterede faciliteterne, som ønsker at bekræfte, at de tjener i overensstemmelse med de nødvendige hygiejne- og sociale afstandsregler, til at gælde for de virksomheder, de foretrækker blandt disse institutioner, understregede, at dokumentet absolut ikke er obligatorisk.

Minister Ersoy erklærede imidlertid, at de mener, at normaliseringen i turistsektoren vil fremskynde med stigningen i certifikatindehaverne og påpegede, at de organisationer, der udsteder dette certifikat, har de nødvendige akkrediteringsstandarder og kompetence inden for international gyldighed.

Certificerede faciliteter vil blive annonceret fra ministeriets websted

Akkrediteringsfirmaer, der er autoriseret til at udstede certifikater med den ansøgning, der er initieret af ministeriet for kultur og turisme, foretager en hygiejne- og sundhedsinspektion og overensstemmelsesvurdering.

Disse virksomheder vil udarbejde rapporter om de evalueringer, de foretager, regelmæssigt sende inspektører til de faciliteter, der gælder, og vil kontrollere, om tjenesten leveres i overensstemmelse med kriterierne.

Bortset fra TURKAK-godkendte inspektions- og certificeringsfirmaer, vil andre virksomheder, der ønsker at arbejde med dette emne, være i stand til at udføre revisioner, hvis de har den nødvendige kompetence, og deres godkendelse er bekræftet af TÜRKAK.

Faciliteterne, der modtager certifikatet, vil blive annonceret på ministeriet for kultur og turisme.

Gæster, der ankommer til faciliteterne, vil kunne se logoet på dokumentet i ”Sundt turistdokument”, datamatrixapplikationen med detaljerede oplysninger om inspektionen og det kontrollerende selskabs logo.

Fra spisning til drikkefaciliteter indkvartering, gæsterne på feriestedets ansatte fra en bred vifte af nye foranstaltninger til at definere deres sundhedsstatus "Sundt turistcertificeringsprogram" til de kompetente myndigheder i Tyrkiet om kriterierne og bureau for salgsfremme og udvikling www.tga.gov.t er Det er tilgængeligt fra internetadressen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar