Antallet af opkald til ALO 181 øget med Kovid-19-udbruddet

Antallet af opkaldte steg med Kovid-epidemien
Antallet af opkaldte steg med Kovid-epidemien

Alo 181 Call Center fra Ministeriet for Miljø og Urbanisering besvarede 4 tusind 190 opkald i de første 221 måneder af dette år.


Antallet af brug af Alo 19 Call Center, som ministeriet for miljø og urbanisering oprettede døgnet rundt for at kommunikere med borgerne en-til-en under den nye type coronavirus (Kovid-7) -epidemi, er steget.

Som en del af kampen mod Kovid-19, i dag, hvor det er vigtigere at udføre officielle transaktioner eksternt, kan borgerne få adgang til kommunikationscentret med en telefon, videregive deres klager over miljøspørgsmål og få information og aftaler om tinglysning og matrikeltransaktioner.

I alt 4 tusind 190 opkald kom til callcentret i årets første 221 måneder. Centret besvarede spørgsmålene fra borgerne for at få oplysninger om forskellige emner i 155 617 opkald. 25 tusind 973 af opkaldene blev foretaget ved udnævnelse af titel, 6 tusind 253 var klager, og 2 378 var meddelelser om miljøspørgsmål.

Call Center besvarede spørgsmålene om jordregister og matrikkel med 81 tusind 217 opkald.

SPØRGSMÅLET VIL LEJE

Der blev foretaget 56 opkald til callcenteret om bytransformation. Borgerne stillede spørgsmål om den mest risikable struktur og risikable områder. Lejebistand og renteresupport ydet til de retmæssige ejere af huset var blandt de hyppigst stillede spørgsmål.

Et andet spørgsmål af interesse var lejebistandsperioden, som blev øget fra 36 måneder til 48 måneder i regioner, der er blevet omdannet til byområder af Ministeriet for Miljø og Urbanisering.

FORFREDT MED CITIZEN SERVICE

Mens Call Center, hvor miljøforureningsklager kan indgives, besvarede 31 miljøledelsesopkald, nåede antallet af indgående opkald om vurdering af miljøpåvirkningen (VVM) 517 6. De provinsielle direktorater for miljø og urbanisering, hvor meddelelserne modtaget af Alo 381 blev fremsendt, pålagde en administrativ bøde på 181 million 1 tusind 583 lire til virksomheder, som de anså for upassende.

12 borgere blev returneret telefonisk, og tilfredshedsgraden fra callcenter-tjenesten blev registreret som 511 procent.

De fleste ansøgninger om WhatsApp-miljømeddelelseslinje kom fra Istanbul

Ministeriet oprettede en WhatsApp-klagelinje i marts for at formidle borgernes klager over miljøforurening.

Provinsielle direktorater løste problemerne ved at foretage on-site-beslutninger og undersøgelser takket være klager, der kom til underretningslinjen.

Resultaterne af klager modtaget af de provinsielle direktorater for miljø og urbanisering rapporteres til borgerne via e-mail eller telefon.

Den største efterspørgsel efter WhatsApp-linjen nummereret "0532 0101181" kom fra Istanbul efterfulgt af Izmir, Ankara og Bursa.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer