Arbejdet fortsætter i Keltepe Ski Center

Arbejdet fortsætter i keltepe-skicenter
Arbejdet fortsætter i keltepe-skicenter

Infrastruktur- og vejudvidelsesarbejdet, der blev startet af Karabük Provincial Administration-holdene på vejen til Keltepe Ski Center, fortsætter.


Generalsekretær for den specielle provinsielle administration Mehmet Uzun, formand for den provinsielle generalforsamling Hasan Yıldırım, medlem af den provinsielle generalforsamling Tevfik Ayvalık, AK-partiet Karabük provinspræsident Av. İsmail Altınöz og Manager for veje og transporttjenester Özgür Bülbül undersøgte infrastruktur- og vejudvidelsesarbejdet på vejen til Keltepe Ski Center på stedet.

Vores generalsekretær Uzun, der leverede oplysninger om parkeringsområdet, vejudvidelse og infrastrukturarbejde til delegationen, som også undersøgte Keltepe Ski Center underdagsfaciliteter, sagde: ”Den 4 km vej, vi udvidede sidste år på grund af murene, vi byggede ved landsbyens krydsninger, 1.5 km, Vi vil forberede infrastrukturen på vejen på 5.5 km i alt og gøre dens asfalt. Vores teams fortsætter infrastrukturarbejdet på vejen uden pause. Når disse ting er gjort, vil vi lave vejens asfalt og sætte den i brug. ”


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer