Vær den første til Tyrkiet ..! Lufthavne får et Covid-19-certifikat

Lufthavne Tyrkiet vil være den første, der får Covidien-certifikat
Lufthavne Tyrkiet vil være den første, der får Covidien-certifikat

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sagde, at alle ministerier har truffet forskellige forholdsregler i kampen mod udbruddet af Covid-19, der startede i Kina og blev en pandemi i verden. På dette tidspunkt, som ministeriet for transport og infrastruktur, erklærede Karaismailoğlu, at de har lavet et certificeringsprogram for lufthavne og annonceret, at alle lufthavne vil blive omorganiseret med det nævnte certificeringsprogram. Minister Karaismailoğlu sagde, at programmet var forberedt i overensstemmelse med sundhedsministeriets og det videnskabelige udvalgs forudsigelser, ”Cirkulæret til certificeringsprogrammet blev også udarbejdet og sendt til alle lufthavne. Inden for omfanget af cirkulæret bliver vores ministerium for civil luftfart informeret og inspiceret, og et certifikat udstedes af ministeriet til de lufthavne, der opfylder kravene. Dette certifikat vil også blive delt med partnerlandene og flyselskaberne, og det vil blive dokumenteret, at alle foranstaltninger er truffet mod udbruddet af Covid-19 i vores lufthavne. ”

Der træffes også foranstaltninger til offentlig transport


Karaismailoğlu erklærede også, at cirkulæret, der viser de foranstaltninger, der skal træffes på grund af forebyggelse af epidemien for luftfartsselskaber, også er i forberedelsesfasen. Minister Karaismailoğlu forklarede, at udkastet til det pågældende cirkulære var forberedt, ”det vil blive offentliggjort inden for rammerne af udtalelserne fra vores ministerium for sundhed, og det vil blive registreret, at der træffes alle slags foranstaltninger mod Covid-19-pandemien på området. Derudover blev foranstaltningerne i forbindelse med offentlige transportfirmaer til lufthavne bestemt og implementeret af vores ministerium. Certificeringsaktiviteter relateret til turistfaciliteter, der er købt af vores andre ministerier, fortsætter også. ”

Alle foranstaltningers interessenter vil tage transport og indkvartering

Karaismailoğlu og påpegede, at når der træffes nødvendige foranstaltninger fra alle interessenter i transporten og indkvarteringen med de nævnte regler, hvorved sagde alle udbrud af sandsynligheder, der har truffet en holistisk tilgang til de foranstaltninger, der skal være først mod landet, vil være Tyrkiet. Minister Karaismailoğlu sagde: ”Muligheden for mere sikre indenrigsflyvninger, som er planlagt at starte efter ferien i vores land, er skabt. Forhandlingerne fortsætter med internationale organisationer og kontaktlande i forbindelse med internationale flyvninger. Som et resultat af disse forhandlinger er internationale flyvninger planlagt at starte sikkert. ”

Omfang af fornyelsestræninger udvidet

Karaismailoğlu meddelte, at der blev truffet en anden regulering for at reducere virkningen af ​​Covid-19 og for at lette lufttransportoperationer. Minister Karaismailoğlu erklærede også, at hånddesinfektionsmidler indeholdende opløsninger med farlige stoffer og inficerede blodprøver og gyldighedsperioderne for fornyelse af det farlige gods offentliggøres, og omfanget af de fornyelsestræninger, der kan forlænges med højst 4 måneder, hvis gyldighedsperiode forlænges senest den 31. august. "er blevet udvidet til at dække alle certifikater."Vær den første til at kommentere

Yorumlar