Ingen passage til forkert parkering i Izmit

Der er ikke tid til at parkere forkert i imit
Der er ikke tid til at parkere forkert i imit

Kocaeli Metropolitan Municipality Police Department-teams arbejder hårdt for at sikre fred og offentlig orden i mange dele af byen. Trafikpolititeam udfører strengt administrativ kontrol af køretøjer, der parkerer forkert, så trafikflowet i hele byen ikke afbrydes. I denne sammenhæng blev der anvendt straffesag på køretøjer, der parkerer dobbelt rækker på Turan Güneş Street i Izmit-distriktet, besætter handicapparkeringspladser og parkerer på det grønne område på torsdagsmarkedet.

PUNITIV procedure er anvendt og tilbagetrækning af køretøjer


Metropolitan Traffic Police-holdene, der udfører deres inspektioner tæt i distriktet Izmit, udfører deres arbejde sammen med de hold, der er tilknyttet Kocaeli Police Department. I de inspektioner, der er foretaget, så borgerne ikke har problemer, mens de kører med deres køretøjer i byens centrum, køretøjer, der parkerer parkeringspladsen i de grønne områder på torsdagsmarked og parkering med dobbelt række, og parkering i de grønne områder torsdag. Efter straffesagen trækkes køretøjerne ind på parkeringspladsen af ​​Metropolitan Traffic Police-holdene.

MEDDELELSE TIL 153

Metropolitan Municipality Police Departments hold implementerer de køretøjer, der kræves i Trafikloven nr. 2918 og kommunale ordrer og forbud, der besætter de baner, der er forbeholdt den jævne fremgang i trafikken. Når følsomme borgere opdager en sådan situation, kan de ringe til 153, Metropolitan Kommunes callcenter.Vær den første til at kommentere

Yorumlar