Er motorveje og broer gratis på ferie?

Er motorveje og er fri på ferie
Er motorveje og er fri på ferie

Er broerne gratis ved ankomsten af ​​festen? Er broer og motorveje-frie på ferie? hun begyndte at undersøge. På Ramadan er motorveje og broer gratis. Der er ingen gebyrer for overgange før onsdag den 27. maj kl. 07.00:XNUMX.


I henhold til den afgørelse, der blev offentliggjort i Den officielle Tidende med underskrift af præsident Recep Tayyip Erdoğan, der starter fra 23 (natten, der forbinder fredag ​​til lørdag) lørdag den 2020. maj 00.00, indtil 27 onsdag den 2020. maj 07.00, Bortset fra projekter med byggeri-drift-overførsel er motorveje under Generaldirektoratets ansvar og krydsningerne fra Martyrs Bridge 15. juli og Fatih Sultan Mehmet Bridge fri.

BASKENTRAY OG MARMARAY ER GRATIS

Başkentray- og Marmaray-tjenesterne vil være gratis fra 23:2020 lørdag den 00.00. maj 26 (natten, der forbinder fredag ​​til lørdag), indtil 24.00:XNUMX tirsdag den XNUMX. maj.Vær den første til at kommentere

Yorumlar