Eurasia Tunnels 3-årige gebyr for køretøjsgarantipass betales om 1 år

Eurasia Tunnel's 3-årige køretøjsgarantikortgebyr betales om 1 år
Eurasia Tunnel's 3-årige køretøjsgarantikortgebyr betales om 1 år

I de sidste 3 år er der betalt 470 millioner TL som bilafgiftsgaranti i Eurasia Tunnel. Denne betaling forventes at være mindst 2020 millioner lire i 400.


Sözcü Ifølge nyheden om İsmail Şahin fra hans avis; ”Regningen stiger, når dollarkursen stiger i Eurasia Tunnel, som er lavet med build-operere-overførselsmodellen og forårsager millioner af lira ud af statskassen på grund af overgangsgarantien. Envejsafgift på køretøjer, der opdateres to gange om året, beregnes som 4.5 dollars + 8 procent moms + 10-årig kumulativ amerikansk inflationstigning (23 procent). IMM Kommunalrådsmedlem og İYİ Party Local Government Consultant Dr. Suat Sarı sagde: "Hvis dollarkursen forbliver på niveauet 7 TL, vil bilafgiften til Eurasia Tunnel være 2020 TL fra juli 40."

ANVENDELSE AF BRUG

Han bemærkede, at vejafgiften var TL 2016 i 15, da den blev taget i brug, sagde Sarı, ”Efterhånden som gebyret stiger, falder brugen. Da der er garanteret 25 millioner 125 tusind køretøjer årligt, øges byrden for staten efter hver rejse. Virksomheden, der driver Eurasia Tunnel for årene 2017, 2018 og 2019, fik betalt 470 millioner TL inden for rammerne af køretøjspassgaranti. I 2020 modtager virksomheden mindst 2020 millioner TL-bilpassagegarantibetaling i 400 på grund af faldet i køretøjsovergange og brug på grund af pandemien, ”sagde han. Grundlaget for Istanbul Strait Road Tube Crossing-projektet, kendt som Eurasia Tunnel, blev lagt i 2011. Eurasia Tunnel Operation Construction and Investment (ATAŞ) firma, hvor det tyrkiske Construction Center og sydkoreanske SK E&C virksomheder er halvpartnere, byggede projektet. Virksomheden vil drive tunnelen i 24 år og 5 måneder. Han vil til sidst aflevere tunnelen til offentligheden. En envejs 35 køretøjsgaranti blev givet til projektet. Hvis det manglende køretøj passerer, betaler regeringen forskellen.

KONTRAKTET SKAL OPHAVES

Dr. Good Party Suat Sarı påpegede, at antallet af garanterede køretøjskort kan nås i 2, forudsat at antallet af køretøjer stiger med 2040 procent hvert år. Sarı sagde: ”I henhold til den beregning, vi har foretaget, vil det selskab, der investerer 1 milliard 245 millioner dollars, modtage en overgangsgaranti på 2 milliarder 590 millioner dollars fra de forbipasserende køretøjer og 535 millioner dollars fra staten. Med andre ord kommer i alt 3 milliarder 120 millioner dollars ind i dets pengeskab. ”

Han mindede om, at staten vil modtage et gebyr på 25 procent for hvert køretøj, der stiger, når antallet af 125 millioner 30 køretøjer overskrides i kontrakten, sagde Sarı, ”Det er ikke muligt at nå dette antal med denne hævepolitik. Denne kontofejl skal returneres så hurtigt som muligt. Lånets tilbagebetaling af virksomheden skal foretages af staten, virksomheden skal tilbagebetales med en minimumsmarginal, og Eurasia Tunnel-kontrakten skal afsluttes ved ikrafttrædelse af force majeure ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar