Festgave til borgere over 60 år fra Izmir Metropolitan

En festgave til borgere over alderen fra Izmir Metropolitan
En festgave til borgere over alderen fra Izmir Metropolitan

Izmir Metropolitan Municipality forberedte en festlig pakke til at give moral før Ramadan-festen. Pakkerne vil blive distribueret til 60 tusinde Izmir-beboere over 10 år.


Izmir Metropolitan Municipality, der tog skridt til at give moral til borgere over 60 år, som vil tilbringe festligheden bortset fra deres kære på grund af udgangsforbudet, forberedte en festpakke. Distribution af feriepakkerne med festligt sukker, tyrkisk kaffe og cologne startede i dag. Festpakker vil blive distribueret til 60 Izmir-beboere over 10 år i de centrale distrikter.

Pakken inkluderer også en lykønskningsmeddelelse fra Izmir Metropolitan-borgmester Tunç Soyer. Præsident Soyer kalder befolkningen i Izmir med følgende ord: ”Jeg lykønsker oprigtigt din Ramadan-fest og tror, ​​at vi snart vil samle de smukke frugter af tålmodighed og solidaritet. Dejlig sund og lykkelig ferie ”.Vær den første til at kommentere

Yorumlar