Barbershop, indkøbscenter og udgangsforbudsbegrænsning fra indenrigsministeriet

Forklaring af barbershop og indkøbscenter og gadebegrænsning fra indenrigsministeriet
Forklaring af barbershop og indkøbscenter og gadebegrænsning fra indenrigsministeriet

I henhold til erklæringen offentliggjort på indenrigsministeriets officielle websted blev der i alt truffet administrative skridt på grund af krænkelse af udgangsforbudet for 9 personer i udgangsforbudene, der blev pålagt den 10.-13,716. Maj. Derudover blev der videregivet foranstaltninger og information vedrørende barberere og indkøbscentre, der skulle åbnes mandag, og detaljer om 65-timers portforbud blev givet til personer over 4 år på søndag.


Erklæring offentliggjort af interiøret: Inden for rammerne af den nye type coronavirus (Covid-19) målinger; Udgangsforbudet, der startede i 08 provinser den 2020. maj 24.00 fra og med 24, slutter kl. 24.00 i aften.

På den anden side er byens adgang til / udrejse begrænsning for 24 provinser og portforbud (med undtagelse af undtagelser) for borgere i alderen 65 år og ældre og vores børn / unge under 20 år gamle.

Vores borgere var følsomme over for beslutningen om 24-dages portforbud i vores 2 provinser og tilpassede sig til en høj sats. Selv om vi i et lille antal har, har vi imidlertid borgere, der ikke overholder denne begrænsningsbeslutning.

I denne sammenhæng blev i alt 08 personer, der ikke fulgte beslutningen mellem fredag ​​24.00. maj og 10. maj søndag kl. 20.00, hvor udgangsforbudet begyndte, anvendt en retslig eller administrativ procedure inden for rammerne af den generelle sanitærlov og beslægtede artikler i TCK.

Derudover pr. 20.00 i dag i 39 provinser; Karantæneforanstaltninger gennemføres i 3 bygder i 50 byer, 51 landsbyer, 7 kvarterer og 111 landsbyer. Den samlede befolkning i den bosættelse, hvor karantæneforanstaltningen anvendes, er 96.658. På den anden side blev beslutningen om karantæne afskaffet i 61 bosættelser i 303 provinser.

Fra i morgen vil de være i stand til at starte deres aktiviteter med de ordninger, der er truffet under de betingelser og betingelser, hvorunder begrænsningerne ophæves. På samme tid i kvarteret / distriktet markeder i provinser, distrikter og byer; tøj, legetøj, blomster, kimplanter, glasvarer / hardware butikker mv. Salg af nødvendige materialer vil være muligt fra i morgen. På sådanne steder er det yderst vigtigt for ejere / operatører på arbejdspladsen, personale og borgere at nøje overholde den sociale afstand, forpligtelsen til at bære maske og hygiejneforanstaltninger, der træffes inden for koronavirusforanstaltninger.

Vores borgere på 65 år og derover, der har kronisk sygdom, var i stand til at gå ud på gaden i 11.00 timer mellem 15.00-4 for første gang efter en lang pause. Onsdag den 13. maj kan vores børn på 14 år og yngre og fredag ​​den 15. maj mellem 15-20 år kunne gå ud på gaderne under forudsætning af, at de overholder reglerne om social afstand og maske mellem 11.00-15.00. Vi vil også gerne takke vores borgere, der er 65 år og derover, som har kroniske sygdomme, og vores børn / unge under 20 år for deres forståelse og ofring i denne proces.

Følgende bør dog ikke glemmes; at fjerne nogle begrænsninger betyder ikke, at livet vender tilbage til dets normale strøm. Pandemien er ikke gået endnu. Vi skal fortsætte med at gennemføre foranstaltningerne uden kompromis.

Vores anmodning fra vores borgere om kampen mod epidemien;

  • Når du rejser med offentlig transport,
  • Shopping på markedet, marked / supermarked og bagerier,
  • På arbejdspladser, såsom fabrikker, arbejdspladser og offentlige institutioner og organisationer,
  • På de steder, der er annonceret af regeringsførerne i overensstemmelse med de beslutninger, der er truffet af de provinsielle hygiejnemyndigheder,
  • På grund af det varme vejr udendørs områder som park, have, gade, gade, firkant,

De giver social afstand og social isolation og bærer fortsat masker i de specificerede områder. Vores inspektioner på dette spørgsmål vil fortsætte i firkanter, gader og gader, hvor vores borgere er tæt befolket af politi og gendarmerieenheder i hele landet, såsom markedspladser, markeder / supermarkeder osv.

Vi vil endnu en gang takke vores St. Nation for deres solidaritet, tålmodighed og ofring. Da vi sammen har overvundet mange problemer, vil vi overvinde Covid-19-udbruddet sammen.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer