Hvem er Kemal Demirel?

Hvem er Kemal Demirel
Hvem er Kemal Demirel

Han blev født i Kırklareli i 1955. Han afsluttede sin primære og sekundære uddannelse i Bursa. Han tilbragte sin barndom forskellige steder, fordi hans far var en politibetjent.


Han er uddannet fra Eskişehir Anadolu University, Fakultet for åben uddannelse, School of Social Sciences and Public Relations. I 2001 trådte han ind i det lokale fakultets afdeling for lokal administration. Han startede politik i 1973 ved at tilmelde sig det republikanske folkepartis (CHP) ungdomsgrene. Efter kort tid blev han ført til den centrale distriktsadministration, blev han udnævnt til leder af Central District Youth Branch i 1975 og Provincial Youth Branch i 1976. Da partierne blev lukket efter interventionen "12. september" i 1980, trådte det socialdemokratiske folk ind i Folkepartiet. Osmangazi blev præsident for dette parti. Samme år blev han valgt som medlem af Osmangazi og Bursa Metropolitan Municipality Council ved lokalvalget. Da CHP genåbnede i 1, blev han valgt som medlem af det almindelige bestyrelsesmedlem på kongresserne, derefter til partierforsamlingen og High Disciplinary Board og fungerede som vicepræsident for dette bestyrelse. Han blev udnævnt til provinsformand ved CHP Bursa Provincial Congress den 1993. maj 20. Han var CHP Bursa-stedfortræder i de 2001. valgperioder, de almindelige valg (22), det centrale bestyrelsesmedlem (2002) og CHP Bursa-stedfortræder i den 2005. valgperiode, de almindelige valg (23).

Kemal Demirel, der er en fuldstændig jernbaneelsker, fortsætter den kamp, ​​han startede i 1997 for at bringe tog til Bursa.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar