Hvordan vil offentlig transport være i Istanbul i 4 dage? Metro Metrobus og færgearbejde?

Hvordan kører metro, metrobus og færger i Istanbul i løbet af dagen?
Hvordan kører metro, metrobus og færger i Istanbul i løbet af dagen?

Udgangsforbudet, der blev annonceret med intervaller på grund af Covid-19-pandemien, vil også blive anvendt fra 16. til 19. maj. Mens beboerne i Istanbul opholder sig i deres hjem efter udgangsforbudet i fire dage, vil mange af İBBs datterselskaber og dets datterselskaber fortsætte deres tjenester uden afbrydelse for at holde byens fred og arbejde uafbrudt. Når IMM har mulighed for at arbejde komfortabelt i byens gader og gader i udgangsforbudene, har IMM chancen for at gennemføre de projekter, den udfører i de næste 4 dage hurtigere.


Inden for rammerne af Covid-19-pandemiske foranstaltninger vil Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) fortsætte sine tjenester til Istanbul-beboere med 16 personale i løbet af den 19-dages portforbud, der vil være gyldig fra 4. til 11. maj. Ud over de grundlæggende behov som transport, vand, naturgas og brød, İBB, der vil fortsætte sine sikkerhedstjenester med brug af grøntsager, frugter, pleje af ældre og handicappede, begravelse, bortskaffelse af medicinsk og fast affald, team af mobil hygiejne, ALO 566, byggepladsarbejder, mangler ikke. I de tidligere annoncerede udgangsforbud havde IMM muligheden for at afslutte meget hurtigere takket være de langsomme fremskridt med de projekter, hvor køretøjets og fodgængertrafikken var intens, takket være tømningen af ​​byens gader og gader. İSKİ KadıköyI Seyit Ahmet Creek vil nogle projekter, der udføres på Ortaköy-stranden, blive afsluttet tidligere end den forventede tid til at blive afsluttet og vil blive taget i brug i slutningen af ​​juni.

VIL IKKE OPPLEVELSE I HYGIENE ARBEJDE OG SUNDHEDS TJENESTER

Mobil hygiejnehold fra IMM's sundhedsafdeling fortsætter deres hygiejneaktiviteter i offentlige institutioner og hospitaler. Ved udendørs desinfektion fortsætter 10 medarbejdere deres tjenester i 5 dage med 4 køretøjer, og til indendørs desinfektion fortsætter 64 medarbejdere deres tjenester lørdag, søndag og mandag med 30 køretøjer. For at bekæmpe myg forårsaget af vejropvarmning udfører 412 ansatte sprøjtearbejde over hele byen mandag.

İBB, som vil fortsætte sit hjemmetjenesteydelser mandag og tirsdag, med 182 ansatte og 69 køretøjer, vil betjene Community Mental Health Services med 15 personale, 3 psykiatere og 76 psykologer i 4 dage.

ISPARK PARKERINGSPARKER LUKKET

İSPARK-parkeringspladser er lukket i 4 dage. For at undgå vanskeligheder i løbet af forbudets dage har 203 ISPARK-personale i alt, herunder hovedkvarteret, nogle åbne og storey-parkeringspladser, Alibeyköy Cep-busstationen P + R, İstinye og Tarabya Marina, Bayrampaşa-markedet for grøntsager og frugt og Kozyatağı markedet for vegetabilske frugter. vil være på vagt.

ISKI KOMMER TIL ET KOMFORTABELT ARBEJDSOMRÅDE

I portforbud har İSKİ mulighed for at arbejde meget mere komfortabelt på grund af tunge køretøjer og menneskelig trafik. Projekterne, der vil blive afsluttet i lang tid, skrider meget hurtigere takket være de afslappende gader og gader. Under 4-dages begrænsning af udgangsforbud vil İSKİ udføre sit arbejde på 5 forskellige steder i Istanbul med spildevand, regnvand, strømforbedring og drikkevand med 850 ansatte.

PUNKTER, DER SKAL ARBEJDE

På den europæiske side;
Beşiktaş Barbaros Boulevard, Beşiktaş Ortaköy, Beşiktaş Şair Nedim Caddesi, Beşiktaş Nisbetiye Caddesi, Zeytinburnu 10. Yıl Stream, Bakırköy Kennedy Caddesi, Bakırköy İstanbul Caddesi, Bakırköy Yeşilkiii -Yavedüt Caddesi, Beyoğlu Dolapdere Caddesi, Beyoğlu Meclisi Mebusan Caddesi.

På den anatoliske side;
Pendik Ankara Caddesi (Sabiha Gökçen Airport Road), Kartal Meydan, Kartal Cengiz Topel Caddesi, Kartal Karlıktepe, Kadıköy Dok, Kadıköy E-5 Underpass, Kadıköy Dinlenç Creek, Üsküdar Beach, Üsküdar Square, Üsküdar Libadiye Caddesi, Ümraniye Tantavi Tunnel Underpass, Ümraniye Küçüksu Caddesi, Beykoz Ali Bahadır Creek, Ataşehir Libadiye Caddesi, Tuzla Birlik OSB.

BYEN RENGØRES, MEDICINSK AFFALD SAMLES OG BORTSKAFFES

İSTAÇ, mekanisk vask, mekanisk fejning og mekanisk fejning i offentlige områder såsom hovedveje, pladser, Marmaray- og metroindgange, overgange - undergange, busplatforme / stop, Bayrampaşa og Ataşehir stater, hospitaler og forskellige offentlige institutioner og organisationer. fortsætter med at feje i fire dage uden afbrydelse.

I rengøringsarbejdet, der skal udføres af İSTAÇ i 4 dage, rives arealet på 2 millioner 162 tusind 580 kvadratmeter (størrelsen på ca. 303 fodboldbaner), og arealet på 16 millioner 555 80 kvadratmeter (ca. størrelsen på 2 319 fodboldbaner) renses ved at feje med mekaniske værktøjer. .

SPECIELT PLANLÆGNING lavet

İSTAÇ under dagskiftet 16-17-18-19 maj vil vaske veje på kirkegårdene og dets omgivelser under İBB Kirkegårdsafdeling, som er velegnet til mekanisk vaskearbejde, og vil også tildele håndsvebende hold til at rense de punkter, som køretøjer ikke kan komme ind på. Efter 4 dages afslutning vil køretøjerne være 141 gange, og 416 ansatte er på vagt.

Affaldsindsamling og bortskaffelsesarbejder

På asiatisk og europæisk side vil ca. 245 ton medicinsk affald, inklusive karantænehuse, blive indsamlet af 4 køretøjer af 323 ansatte i 55-dages skift. 93 ansatte vil arbejde for bortskaffelse. Antallet af ansatte i İSTAÇ, der tjener i 4 dage, vil være 6 tusind 775.

Ingen naturlige gasproblemer

İGDAŞ vil arbejde med 7 24 personale i skift, især 187/4 beredskabsteam, 883 naturgas-nødtelefoncenter og logistikhold, for at levere naturgas til alle dele af Istanbul uden afbrydelse og sikkert.

FRAGT VIL IKKE ØGE

Det vil betjene 621 personale i City Lines, skibe, moler og Haliç Shipyard. I løbet af 4 dage gennemføres i alt 15 sejladser på 11 køjer, på 1 moler, 6 skibe og 382 damper.

Linjer, der skal serveres:
Uskudar-Karaköy-Eminonu
Kadıköy-Karaköy Eminonu,
KadıköyBesiktas,
Kabataş-Name er,
Bob-Island,
İstinye-Çubuklu færgeoverfart.

UDGIFTER VIL IKKE ØGE

IETT foretager 4 tusind 42 ture inden for en 340-dages periode. I alt 91 køretøjer tildeles 141 offentlige og private hospitaler.

Det blev besluttet at anvende udgangsforbud i 4 dage, lørdag, søndag, mandag og tirsdag. Mange borgere, såsom dem, der arbejder i offentlig tjeneste, sundhedspersonale, farmaceuter, bagere, vil fortsætte med at gå på deres job i løbet af begrænsningsdage. IETT fortsætter sine flyvninger indtil klokken 01 onsdag aften for Istanbulites, der er nødt til at gå på arbejde. I de første to dage af udgangsforbudet, det vil sige lørdag og søndag, vil 00 ture blive gennemført med 494 endda 488 køretøjer. Mandag og tirsdag arrangeres 8 358 flyvninger med 494 endda 512 køretøjer. Reservebiler vil blive opbevaret til øjeblikkelig anmodning på linjerne, og hvis efterspørgsel opstår, vil de blive rettet til de relevante linjer.

Derudover blev i alt 4 private og offentlige hospitaler tildelt køretøjer i løbet af de fire dage efter begrænsningen. I alt 91 køretøjer blev bestilt til at betjene hospitalets personale lørdag, søndag, mandag og tirsdag.

På Metrobus-linjen vil der være en 06-minutters flyvning mellem 10 og 3 lørdag og søndag. Der vil være en ekspedition mellem 10 og 16 hvert 10. minut. Igen foretages mellem 16 og 20 rejser hvert 3. minut. Flyvninger fra 20 til 24 afholdes hvert 15. minut.

Mandag og tirsdag afholdes der en tur hvert 06. minut mellem 10 og 3 om morgenen, hvert 10. minut mellem 16 og 10, hvert 16. minut mellem 20 og 3 og hvert 20. minut mellem 01 og 10.

METROBUS TRIP RANGES
Tidsinterval 16.-17. Maj 18.-19. Maj
06: 00 - 10: 00 3 minutter 3 minutter
10: 00 - 16: 00 10 minutter 10 minutter
16: 00 - 20: 00 3 minutter 3 minutter
20: 00 - 00: 00 15 minutter X
20: 00 - 01: 00 X 10 minutter

LIVE BROADCAST FRA BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ

I løbet af den 4-dages udgangsforbud vil Boğaziçi Yönetim AŞ være på banen i İBB-serviceenheder, tilknyttede virksomheder og områder, der bruges af beboerne i Istanbul, med et team på 102 mennesker, der består af teknisk og rengøringspersonale.

Desuden mødes ekspertpsykolog Ceyda Yanar for forældre, der vil tilbringe tid derhjemme på grund af forbuddet, møde publikum med en chat med indholdet af "Børn og angsthåndtering i Pandemic periode" i den direkte udsendelse fra Boğaziçi Yönetim Instagram-konto søndag kl. 16:00.

WORKSITE WORKS vil fortsætte

İSTON, Hacı Osman Grove, landskabspleje, Kadıköy Kurbağalıdere Yogurtçu Park Havstruktur og landskabsarkitektur mellem Moda, Atatürk Olympiske Stadion landskabsarkitektur, Beylikdüzü og Avcılar fodgængerovergange vedligeholdelse og reparation, Greater Istanbul Bus Terminal fortovsarrangement, Göztepe metrostation, Kağıthane metrostation Indgangspladsarrangement, Giyimkent Street-Tem North Side Vejforstærket betonvæg og undergangsarrangement, Yeni Mahalle metrostation, Karadeniz Mahallesi metrostation, landskabsarkitektur, Güngören Kale Center transportarrangement, arrangement af Hasan Tahsin Street fodgængerområde, IETT Garage og Havaistplatform Områder Arrangement, Sunflower Street Betonbelægning Konstruktionsarbejde, Saltuk Buğrahan Street Betonbelægningsarbejde, Bağlar Caddesi Betonbelægning, Şamlar Caddesi fodgængerarrangement, Sarıyer Özdereiçi stenmurvægge, Beylikdüzü Cemevi arrangement med gadebelægning vil fortsat arbejde i byens byggepladser.

Arbejdet vil også blive udført i vedligeholdelses- og reparationsprojekter i forskellige børneparker under Direktoratet for Parker og Haver. I denne sammenhæng vil i alt 779 ISTON- og underleverandørpersonale arbejde. Derudover vil produktionen foregå uden afbrydelse på İSTON Hadımköy og Tuzla fabrikker mellem 16. og 19. maj.

17 TUSENT 840 TON ASFALTSTEGLING PLANTERET

İSFALT er på banen med 853 personale til at udføre asfaltproduktion og applikation af asfalt og 260 medarbejdere til desinfektion.

Undersøgelser i denne proces; Maltepe, Ümraniye, Üsküdar, Tuzla, Pendik, Kadıköy, Büyükçekmece, Sarıyer, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Bağcılar, Avcılar og Bakırköy. I alt er planlagt 17 tons asfaltpåføring.

Fødevarehjælp øges ikke

270 køretøjer, 270 chauffører, 270 socialarbejdere og 270 assistentpersonale vil arbejde for at levere hjælpepakker til vores trængende borgere, der er fastlagt af Social Services Directorate.
Transport, kraftværk, cafeteria og desinfektionsmidler fortsætter på dage med udgangsforbud, så offentlige tjenester kan udføres uden afbrydelse.

FORBEREDELSE OG IFTAR ER FORBEREDT

Logistik Support Center fortsætter med at arbejde 24 timer i døgnet for at sikre, at offentlige tjenester udføres glat, og at offentlige tjenester kan opretholdes og opretholdes. Iftar og Sahur måltidbehov vil blive forberedt og leveret til 7 brandproduktionspersonale og brandmænd i 88 brandkøkkener.

Logistik Support Center Andre tjenester, der skal videreføres i fire dage, er som følger;
- 153 Hvide borde, Kirkegårdsafdeling, kommunepoliti og alt det ansvarlige personale, iftar og sahur-kommandoer vil blive leveret til deres kontorer.
- Borgerne i fødevarer og drikkevarer i den hjemløse lejr vil fortsat blive imødekommet.
- Iftar, omkring 10 tusinde mennesker vil være forberedt på de distriktskommuner, der kræver det.
- Der vil fortsat blive leveret indkvarteringstjenester til 32 sundhedsfagfolk på Zeytinburnu Social Facility.
- Behov for mad og drikke fra sundhedsfagfolk, der opholder sig på hoteller, vil blive opfyldt.

ALO 153 24 timer ved told

Alo 153 callcenter, der yder hjælp til alle aspekter af Istanbul, fungerer 24 timer i døgnet på udgangsforbud. Antallet af ansatte, der tjener som skift, vil være 691.

FERIE hjemme

IMM arrangerer aktiviteterne den 19. maj i digitalt miljø på grund af pandemiske forholdsregler og udgangsforbud. Koncerter, der deles fra IMM-kulturafdelingen på sociale medier mellem 16. og 19. maj; Dokumentar-, film- og teatervisninger og mange flere begivenheder vil gøre det muligt for Istanbul-beboere at nyde festen i deres hjem.

4-Dages INTENSIVT PROGRAM FRA SPORTER ISTANBUL

SPORTER ISTANBUL, mandag den 18. maj mellem 21:00 og 22:00 @ ıbbsporistanbul digtube kanaler og skak-tv digtube İBB Spor İstanbul Online Schak Tournament Final Night sendes på sin kanal. Live broadcast-kampe, skakspiller dutubeSabri Can vil kommentere med moderator Gürcan Engel og Talha Emre Akıncıoğlu. Derudover deltager Renay Onur, General Manager for Spor Istanbul, som gæst.

Tirsdag den 19. maj, ved åbningen af ​​Atatürk Kent Orman, deltager løbende grupper og nationale atleter i støtten fra Sports Istanbul, Istanbul Metropolitan Municipality Parks and Gardens Directorate til brug af indflydelse på sociale medier.
Andre tjenester, der skal leveres af İBB-datterselskaber den 16-17-18-19, er som følger:
Istanbul offentlige brød:
Det vil fortsætte med at arbejde på fuld kapacitet med 3 fabrikker, 514 buffeter og 364 personale.
İSYÖN AŞ:
Gürpınar Seafood Products and Kadıköy Det tjener med 50 medarbejdere på tirsdagsmarkedet.

İSBAK AŞ: Metrosignaliseringen, signalanlæg, programmering, anvendelse, installation og drift vil fortsætte med 108 ansatte i hele byen.
Beltur AŞ: 40 hospitaler vil tjene med cirka 55 ansatte på 400 point.
Jeg İSTTELKO: For at vedligeholde alle kommunikationsinfrastruktursystemer uden afbrydelse fortsætter Data Merkei med at arbejde uden afbrydelse med i alt 10 tekniske eksperter, 30 inden for WIFI-tjenester, 8 inden for WIFI-tjenester, 6 inden for IT-tjenester og 24 inden for infrastrukturtjenester.
İSTGÜVEN AŞ: I løbet af den 4-dages udgangsforbud vil 5 personale fortsat arbejde på 860 steder.
AĞAÇ AŞ: Som en del af vedligeholdelse og arrangementer af det grønne område i Istanbul fortsætter 723 ansatte deres arbejde med 306 køretøjer.
İSPER AŞ: Hospice, Hjemmesundhed, Sociale ydelser, Politi, ambulant diagnose og behandling, İSKİ, Handicappede tjenester, Begravelsestjenester, Børneaktiviteter, Ungdom og sport, Public Relations, Statsdirektoratet, Hızır Emergency, İGDAŞ, Familierådgivning og Uddannelsescenter, Operations Directorate Vil fortsætte med at betjene beboere i Istanbul og Istanbul med over 4 ansatte, der arbejder i kvindefamilieydelser, orkestre og teatre, rehabilitering af forældreløse dyr.
IMM Kirkegårdsafdeling: Det vil arbejde med ca. tusinde 245 personale og 350 servicekøretøjer for at holde tjenesterne nede.
Istanbul Fire Brigade: Det vil tjene med 849 køretøjer og 2 personale.
IMM-politi: I løbet af det fire dages portforbud arbejder 23 tusind mennesker, 483 køretøjer og 220 hold i skift, eksternt og skiftevis. Det vil levere tjenester på mange områder fra kontrol med arbejdspladser, der skal forblive lukkede til møde med transportbehov hos sundhedspersoner.
Hamidiye AŞ: Mens produktionen og forsendelserne fortsætter i 4 dage, produceres nogle maskiner den 19. maj. Kontorarbejdere; medmindre der er et presserende behov, vil udgangsforbudet ikke arbejde i disse dage. 167 forhandlere fortsætter med at betjene i 263 dage med 760 køretøjer og 4 personale.Vær den første til at kommentere

Yorumlar