Hvordan køber man togbilletter med HES-kode? Hvordan får man Hes-kode? Er HES-kode erstatter rejsetilladelsesdokument?

Hvordan man køber togbilletter med HES-kode
Hvordan man køber togbilletter med HES-kode

Det blev annonceret, at YHT-flyvninger starter den 28. maj. Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) Transport A.Ş. hjemmefavoritter i Life (HPP) med koden, High Speed ​​Train (YHT) delte videoforelæsninger om, hvordan man får billetterne. Borgere spekulerede på, hvordan man får billetter med starten af ​​togtjenester.HEPP-kode og rejsetilladelsesdokument er separate dokumenter, begge betingelser er påkrævet!

TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsesattest", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Du kan få mere detaljeret information ved at se videoen.

Er HES-kode erstatter rejsetilladelsesdokument?

Det blev rapporteret, at koden, der blev opnået fra sundhedsministeriet Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen ikke erstattede "Rejsetilladelsesattest", og borgere med rejsebegrænsninger ikke kun kunne rejse med HEPP-koden.

Hvordan man køber online togbilletter med Hes-kode

Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode

Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode
Trin 1
Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode
Trin 2
Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode
Trin 3

Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode

Hvordan får man Hes-kode?

Sådan får du Hes-kode
Trin 1
Sådan får du Hes-kode
Trin 2
Sådan får du Hes-kode
Trin 3
Sådan får du Hes-kode
Trin 4
Sådan får du Hes-kode
Trin 5
Sådan får du Hes-kode
Trin 6
Sådan får du Hes-kode
Trin 7
Sådan får du Hes-kode
Sådan får du Hes-kode

Ofte stillede spørgsmål om Coronavirus og HEPP-kode

HEPP-kode Rejsetilladelsesdokument kan ikke erstatte! Du skal købe både en HES-kodet billet og en rejsetilladelse. TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsesattest", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar