Hvordan køber du billetter med HES-kode? Er HES-kode påkrævet til babypassagerer?

Sådan får du en flybillet med hes-koden
Sådan får du en flybillet med hes-koden

Corona-virusudbruddet har forårsaget store sår over hele verden og i vores land. Epidemien i verden takket være de trufne foranstaltninger er Tyrkiet blandt de lande, der har mødt den mest behagelige. Efter gradvist at have indgået i normaliseringsprocessen blev forbuddene og begrænsningerne gradvist fjernet. I sin adresse til nationen bebudede præsident Erdoğan, at rejseforbudet ophæves fra den 1. juni.


Som et resultat af afskaffelsen af ​​rejseforbud mellem byer toppede søgninger efter flybilletter i søgemaskinerne. Mere end 50 tusinde efterspurgte flybilletord ses som en forberedelse foretaget af borgerne på Eid al-Adha. Så hvordan køber man en flybillet med HEPP-kode? Er din HEPP-kode gyldig på alle indenrigsflyvninger? HES-kode er påkrævet for babypassagerer? Hvad er HES-koden? Hvad gør HES-koden? Jeg har ingen HES-kode, er dette en hindring for min rejse? Jeg har ikke HES-kode, hvor får jeg min HES-kode? Hvad skal jeg være forsigtig med HES-koden? Er den nuværende HPP-kode tilstrækkelig til at jeg kan rejse? Jeg har en HES-kode, hvor skal jeg indtaste en HES-kode, når jeg køber en billet? Jeg har en billet, jeg har købt, hvor skal jeg indtaste min HEPP-kode? Jeg rejser til Tyrkiet fra udlandet, skal jeg tage HPP-kode? Er HES-kode sikker at bruge? Her er alle svarene på disse spørgsmål ...

Din HES-kode; Ved at bruge Hayat Eve Sığar-mobilapplikationen eller med et mellemrum mellem dem, kan du få det ved at sende en SMS til 4 ved at skrive det antal dage, der skal være gyldigt for din HEPP, dit TR-identitetsnummer, de sidste 12345678901 cifre i dit ID-serienummer og din HES-kode (Eksempel: HEPP 5376 30 2023). henviser til den 10 eller 12-cifrede kode, som du vil bruge i booking- og billetfasen til flyvninger.

For at forhindre og bremse spredningen af ​​den virus, der forårsager Covid-19-pandemi, sikrer det, at passagerer, der er blevet udsat for sygdommen, eller som har været i kontakt med patienterne, og som ikke vil blive optaget i flyvningen, vil blive informeret, før de ankommer til lufthavnen.

Den personlige HEPP-kode, der er fastlagt under Hayat Eve Sığar-programmet, er et must for alle indenrigsflyvninger. For at nå siden "Infektionskontrolforanstaltninger for institutioner og organisationer", udarbejdet af Ministeriet for Sundhed. Klik her.

Hvad skal man vide om HES-kode

 • HEPP-koden er et must for indenrigsflyvninger for alle passagerer under Covid-19-pandemiprocessen.
 • Din HEPP-kode er gyldig på alle indenrigsflyvninger.
 • HEPP-koder kontrolleres 24 timer før flyvningen, og passagererne informeres om deres flyvninger. Passagerer, hvis rejse ikke er godkendt af sundhedsministeriet, får ikke adgang til flyvningen.
 • HEPP-koden kan være gyldig eller ubestemt i et bestemt tidsrum. Din HEPP-kode skal være gyldig i mindst 7 dage mere fra den sidste rejsedatum. Ellers vil din reservation ikke blive bekræftet.
 • HES-kode er ikke påkrævet for babypassagerer.

Hvad er HES-kode?

HEPP (Hayat Eve Sığar) -koden er en ny ansøgning, der er blevet obligatorisk i henhold til foranstaltninger fra Ministeriet for Sundhed i Republikken Tyrkiet, så du kan flyve sikkert i landet.

Din HEPP-kode, som du opretter selv, og som du vil dele med os under billetkøb og indtjekning, kontrolleres med jævne mellemrum fra ministeriet for sundhedsministerium i Republikken Tyrkiet, og det kontrolleres, om der er en hindring for din deltagelse i flyvningen.

Hvad gør HEPP-koden?

Ved hjælp af HES-kode på alle indenrigsflyvninger:

 • At forhindre, at mennesker, der er blevet udsat for eller udsat for Covid-19-sygdommen, deltager i offentlige transportflyvninger,
 • Det sigter mod at informere vores gæster, der ikke vil blive accepteret til flyvningen af ​​de angivne grunde så hurtigt som muligt og inden de ankommer til lufthavnen.

Jeg har ikke en HEPP-kode, er dette en Eengel til min rejse?

For vores indenrigsflyvninger uden en gyldig HEPP-kode:

 • Du kan ikke købe billetter,
 • Du kan ikke tjekke ind på linjen eller i lufthavnen,

Derfor kan du ikke rejse dine indenlandske rejser uden din HEPP-kode.

Jeg har ikke HES-kode, hvor får jeg min HES-kode?

Ved at skrive HEPP med sms’en sender du til det korte kortnummer 2023 via TR Health Health Ministry Hayat Eve Sığar Mobile Application eller efterlader et mellemrum mellem dem; Du kan få det hurtigt ved at sende TC ID-nummeret, de sidste 4 cifre i TC ID-serienummeret og det antal dage, du har brug for din HES-kode.

Hvad skal jeg være opmærksom på HES-koden?

Varigheden af ​​din HES-kode skal være den samlede varighed af din rejse. Hvis du ønsker at købe en tur-retur-billet, eller hvis du har en--retur-billet, skal din HES-kode også indeholde din returdato.

HES-kode skal fås for hver gæst separat.

HES-kode er ikke obligatorisk for gæster i alderen 0-2 år.

Din HES-kode vil blive spurgt med jævne mellemrum mellem din billetproces og din flyvning gennem Tjenesteydelser for sundhedsministeriet i Republikken Tyrkiet. Du vil ikke blive accepteret til flyvningen, hvis en situation, der forhindrer din rejse, bestemmes i henhold til Covid-19 i disse forespørgsler. Denne metode blev udviklet af det tyrkiske sundhedsministerium for at forhindre spredning af den virus, der forårsagede Covid-19-udbruddet.

 • Din HES-kode forhindrer din rejse i følgende situationer;
 • At være COVID-19 positiv eller være i karantæne-proces,
 • Mangel på tilstrækkelig HEPP-kode,
 • Forkert TC ID-nummer eller pasoplysninger indtastet.

Er den nuværende HPP-kode tilstrækkelig til at jeg kan rejse?

HEPP-koden er en af ​​de iværksatte foranstaltninger for at forhindre spredning af den virus, der forårsager Covid-19-udbruddet. Din rejse er muligvis ikke tilladt, hvis febermåling og andre symptomer på sygdommen observeres i lufthavnen før din rejse, eller hvis du ikke overholder brugen af ​​den nødvendige maske til rejse og lignende regler.

Jeg har HES-kode, hvor skal jeg lave min HES-kodeindledning, når jeg køber billetter?

Du kan indtaste HES-koden for hver passager, der rejser individuelt i feltet nedenfor på siden med passagerinformation under billetkøb fra Pegasus websted. Vi fortsætter med at udvikle HEPP-kode fra Pegasus Mobile Application. Følg vores meddelelser og konti på sociale medier for at blive informeret om, at udviklingen er afsluttet. Følg vores meddelelser og konti på sociale medier for at blive informeret om, at udviklingen er afsluttet.

hes kode

Jeg har en billet, jeg har købt, hvor kan jeg lave mit HES-kodeinitiativ?

HEPP-koden fås separat for alle billetter, der købes under online check-in. Vores indenrigsflyvninger åbnes for online indtjekning 48 timer før flyvetiden. Når din flyvning åbnes for online check-in, kan du indtaste din HEPP-kode i feltet herunder på siden med information om passagerer online.

hes kode

Jeg skal i udlandet rejse til Tyrkiet, HES-kode om tage det hårde er jeg?

HES-kode er ikke obligatorisk for de flyvninger, der er udgangspunktet for turen, i udlandet. I tilfælde af en opdatering om emnet fra det tyrkiske sundhedsministerium, vil vi informere dig om vores sociale mediekonti og -meddelelser via Pegasus-webstedet.

Er brug af HES-kode sikkert?

Din HEPP-kode er produceret gennem systemer, der drives af sundhedsministeriet, og de sundhedsoplysninger, der er relateret til de producerede HEPP-koder, er under kontrol af sundhedsministeriet. Oplysningerne om HEPP-koden, som du har sendt til os, gemmes kun i overensstemmelse med reglerne, der er beskrevet i Pegasus-privatlivspolitikken inden for rammerne af din reservation-information (PNR) for at udføre de nødvendige forespørgsler om flyvemuligheder med bestemte intervaller før flyvningen og for at svare på anmodninger fra de autoriserede institutioner vedrørende de foranstaltninger, der er implementeret under Covid-19-foranstaltningerne.

Kilde 1: https://blog.biletbayi.com/HES-kode-Hvad-hvordan-tages.html /


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer