Hvornår begynder Eastern Express-ekspeditioner?

Hvornår begynder ekspressudtrykket?
Hvornår begynder ekspressudtrykket?

TCDD Tasimacilik spekulerer på, hvornår Eastern Express-, Touristic East Express- og Van Lake Express-togtrafikken, som blev suspenderet på grund af coronavirusepidemien, starter. Hvis der ikke er nogen ændring, starter de togtjenester, som rejsende, fotografer og medieentusiaster venter på, igen i juni.


I en gruppe skal rejsende, fotografer og beundrere, der deltager i togtrafikken Eastern Express, Touristic East Express og Van Lake Express, være mere forsigtige under rejsen på grund af Covid-19-udbruddet.

På grund af Covid-19-udbruddet blev der indført nogle regler, der skal følges i tog. Følgelig fører togene passagerer med en kapacitet på 50 procent. Umaskede passagerer føres ikke til tog. Passagerer får billetter på forhånd. Den vil kun sidde på det sæde, de har købt. Han kan ikke rejse i et andet sæde. Der er ingen ændring i billetpriser. Tog vil blive desinficeret. Hvordan man rejser i sovende rum i grupper i Eastern Express, turistiske Eastern Express og Van Lake Express tog vil blive klart efter beslutningen om at starte rejser. Det vides ikke, hvordan servicen vil være i vogne i Eastern Express.

East Express 

Eastern Express kører hver dag mellem Ankara-Kars-Ankara og består af pullman, overdækkede, overdækkede og spisevogne. Der er 10 rum i sofaen, og 4 personer kan rejse i hvert rum. Sengelinned, pique og pude leveres af TCDD Taşımacılık AŞ, og sæderne i rummet kan bruges som senge, når det ønskes. Spisevognen har 14 borde med plads til 47 til 52. Eastern Express afslutter sin flyvning mellem Ankara og Kars på cirka 24 timer.

Eastern express rutekort
Eastern express rutekort

Her er de nye regler, der skal anvendes på tog

Nogle regler gælder i "overgangsperioden". Disse er som følger:

  • Togene fører passagerer med 50 procents kapacitet.
  • Umaskede passagerer føres ikke til tog. Passagerer skal komme med deres masker.
  • Passagerer får billetter på forhånd. Den vil kun sidde på det sæde, de har købt. Han kan ikke rejse på et andet sæde.
  • Der er ingen ændring i billetpriser.
  • Tog vil blive desinficeret.

Togene har tomme sæder til sundhed bag vognene ”

”Togene kører også med en kapacitet på 50 procent. Der vil være tomme sæder til sundheden bagpå. Økonomisk og psykologisk støtte er nødvendig for, at borgeren kan vænne sig til den nye periode. Det er nødvendigt at ofre for at genvinde dem. Ifølge undersøgelser er flyselskabet ikke i stand til at fange januar-tallene, selv i denne sæson næste år. Der er lignende tal på toget. Nationens liv vil nu ændre sig.

 Kodeansøgning startet i togrejser

Sundhedsminister Fahrettin Koca annoncerede, at anvendelsen af ​​Hayat Eve Sığar (HEPP) -kodeansøgning er startet for dem, der ønsker at rejse med offentlige transportmidler som fly, tog, busser inden for rammerne af coronavirus (Covid-19) epidemiske foranstaltninger.

Hvad er HES-kode og hvordan man får den?

Hes-kode
Hes-kode

Sundhedsminister Koca erklærede, at der nu kan rejses med HES-kode, og accept af passagerer til indenrigsflyvninger med en funktion, der kommer til "Hayat Eve Sığar" mobilapplikation, vil være forsynet med HES-kodekontrol. Risikostatus for alle passagerer på flyvningen vil blive spurgt gennem HEPP-koden 24 timer før indenrigsflyvningen. ” Minister Koca sagde: ”Enkeltpersoner vil være i stand til at vise, at de ikke har risici, ikke er syge eller er i kontakt gennem denne Hayat Eve Sığar-applikation. Vi skal øve først i intercity-transport. Du vil kunne rejse med fly og tog ved hjælp af den kode, du vil modtage via mobilapplikationen. ” sagde.

Kodeansøgning startede på fly tog- og busrejser

Hvad er HES-kode?

HES-kode er en kode, der vil blive produceret med en funktion, der kommer til mobilapplikationen “Hayat Eve Sığar”. Baseret på denne kode foretages en prioriteret screening, og det afgøres, om passageren er accepteret eller ej. Fly og togrejser kan foretages ved hjælp af denne kode.

Minister Fahrettin Koca; Tilføjelsen af ​​HEPP-koden, der vil blive produceret individuelt, er blevet obligatorisk fra den 18. maj 2020. Ved henvendelse til HES-kode indtastes passagerens ID-nummer (TCKN, pas osv.), Kontaktoplysninger (både telefon- og e-mail-felter) og fødselsdato korrekt og fuldstændigt som påkrævede felter.

East Express rutekort

Hvornår begynder YHT-ekspeditioner?

Han oplyste, at sæderne på togene var arrangeret således, at de kunne justere afstandene mellem sæderne i henhold til de ændrede regler for social afstand efter YHT Coranavirus, der var drevet af TCDD Taşımacık AŞ. Billettsalget til YHT-flyvninger, der starter i midten af ​​juni, vil være på internettet igen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer