Hvornår begynder YHT-ekspeditioner?

Hvornår starter Yht-fly?
Hvornår starter Yht-fly?

TCDD Tasimacilik har afsluttet sit team og udstyrsforberedelse for at genstarte YHT-tjenester (High Speed ​​Train), som er blevet suspenderet på grund af coronavirus-udbruddet; Venter på skiltet fra Ministeriet for transport og infrastruktur


Ifølge nyhederne om Olcay Aydilek fra Habertürk; ”TCDD Tasimacilik stoppede YHT-flyvninger i marts, efter at intercity-rejser var begrænset inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​coronavirus-epidemien. TCDD transport; YHT oplyste, at billetterne til konturen og regionale tog vil blive returneret til dem, der ønsker det uden afbrydelse, og gebyret for de dele, der ikke er brugt på abonnementskortene, vil blive givet. Det blev bemærket, at Marmaray i Istanbul og Başkentray-togene i Ankara fortsætter med at operere.

NORMALISERINGSTrin

Trinene til "normalisering" begyndte at blive taget inden for en bestemt kalender vedrørende udbruddet. Indkøbscentre (AVM) åbnes mandag; barber-frisører begynder at servere igen. Turkish Airlines har udarbejdet et udkast til program for genflyvninger. I henhold til udkastet vil det lancere indenrigsflyvninger i juni og gradvist organisere internationale flyvninger.

YHT-TIDER

Hvad er situationen i tog og intercity-busser? Det oplyses, at TCDD Tasimacilik er klar både med hensyn til team og udstyr til at starte YHT-flyvningerne, som midlertidigt stoppes på grund af coronavirus-epidemien, når transportministeriet giver et tegn på ”come in”. Der er endnu ingen dato for ekspeditionerne… Det er dog muligt, at flyvningerne starter i midten af ​​juni efter ferien.

Selv hvis "bestemmelse er nødvendig" i billetpriserne på YHT og andre tog, vil der ikke være nogen stigning. Som en del af kampen mod epidemien transporteres busser med halvdelen af ​​busserne i intercity-transport. Nogle skridt forventes at blive taget i dette område i juni.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer