Hvornår begynder Adapazarı Train Services?

Hvornår starter adapazari-tog
Hvornår starter adapazari-tog

Det blev annonceret, at High Speed ​​Train-tjenesterne starter den 28. maj 2020. Der er dog endnu ingen forklaring vedrørende Adapazarı Tog og andre regionale tog.


Det faktum, at disse togtjenester, som er meget vigtige for Adapazarı, Kocaeli, Istanbul, ikke vil starte endnu, har gjort de mennesker, der bruger dette tog, oprørt. Som det vides, blev der for 5 år siden lavet dette tog mellem Adapazarı og Haydarpaşa 24 gange om dagen, og det tjente på 31 togstationer. I øjeblikket tjener kun 10 blade om dagen på 10 togstationer. Med andre ord blev antallet af ture reduceret fra 24 til 10, og antallet af togstationer, det betjente, blev reduceret fra 31 til 10. Borgere ønsker, at dette tog, der er fuldstændig ude af drift under pandemiprocessen, skal ind i tjenesten så hurtigt som muligt.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer