Hygiejnesupport fortsætter med Dolmuşcu-handelsfolk i Ankara

Hygiejnestøtte fortsætter for de udstoppede håndværkere i Ankara
Hygiejnestøtte fortsætter for de udstoppede håndværkere i Ankara

Ankara Metropolitan Municipality Police Department støtter fortsat dolmus-håndværkere, hvis job er blevet reduceret på grund af coronavirus-udbruddet. Ud over desinfektionsprocessen for minibusser fortsætter Ankara-politiet, der begyndte at distribuere madpakker på grund af Ramadan-måneden, fortsat med at distribuere masker på minibusserne. Metropolitan Municipality vil også yde brændstofstøtte til sine hakkede ejere.


Ankara Metropolitan Municipality støtter fortsat hovedstadshandlere inden for rammerne af de foranstaltninger, der er truffet mod koronavirusudbruddet.

Ankara-politiet leverer madpakker efter desinfektionsmiddel og maskefordeling til dolmus-håndværkere, hvis arbejde er reduceret på grund af virussen.

Tusenvis af kunsthåndværkere vil blive distribueret

Metropolitan Municipality Police Department, fødevarepakkedistributionen, der er igangsat for håndværkere af dolmus, finder sted i 9 regioner: Gülbaba, Bentderesi, Denizciler, Yenimahalle (Cento), Keçiören-Ostim, Seyranbağları, Güvenpark, Sincan Market Place, Çinçin Dolmuş Stations.

I alt 3 håndværkere af dolmus vil drage fordel af distributionen af ​​madpakken, som planlægges at tage i alt en uge hver dag i hele hovedstaden.

'' MANSUR YAVAŞ ER PROBLEMEN I ANKARA ''

Med oplysning om, at Ankara-politiet fortsat vil distribuere masker til borgere og håndværkere, foretog Metropolitan Municipality Police Department Head Mustafa Koç følgende evalueringer:

”Vores Ankara Metropolitan-borgmester Mr. Mansur Yavaş er både mor og far til Ankara. Han er far til hovedstaden, er en håndværker ven. Vi har været i samarbejde med butiksejerrummet siden begyndelsen af ​​processen. Sammen med embedsmændene i Minibusens Kammer kom vi til Bentderesi for at distribuere vores madpakker til Ramadan til ære for 3 minibusforhandlere. Hvis Ankara forekommer succesrig under kampen mod koranavirusepidemien, har vores venner en stor indsats i dette. Vi tror, ​​at vi styrer processen bedst muligt. ”

Koç udtrykte, at de også distribuerer madpakker ved Gülbaba Dolmuş-stop, og sagde Koç: ”I de kommende dage vil vi støtte brændstof til 2 minibusser. Vi tror på, at vi kan bringe livet tilbage til det normale i Ankara ved at udføre processen sammen, ved at handle med det fælles sind og med ferien sammen. ”

“GODE VIL DELE VÆRE”

Hasan Hüseyin Sertkaya, næstformand for Ankara Minibuskulære Handelskammer, som deltog i distributionen af ​​madpakker på Gülbaba Dolmuş Station, sagde: ”Vi takker vores hovedstadsborgmester, Mansur Yavaş, for hans hjælp. Som vores præsident for godhed sagde, det er rart, da vi deler det. ”

Ankara Minibuskulært Handværkskammer Hamdi Şentına Bestyrelsesmedlem “Vores håndværkere er meget urolige og offer på grund af koronavirus. Vi vil gerne takke vores Metropolitan-borgmester Mr. Mansur Yavas, der giver al slags støtte til de håndværkere og ikke gør os til vold. ”

Hygiejnisk support fortsætter til den udfyldte kunstner

Zabita Branch Manager Veda Oğan sagde, at de fortsætter deres hygiejnestøtte til dolmus-butiksejere, der tjener i hovedstaden, ”Vores dolmier desinficeres også. Vores teams har fortsat desinfektionsprocessen i minibusser fra begyndelsen. Som Ankara Metropolitan Municipality er vi altid sammen med vores håndværkere i denne vanskelige proces. ''

Dolmuşçu-håndværkere udtrykte deres tilfredshed med støtte til fødevareparkering, maske og desinfektion initieret af Metropolitan Municipality med følgende ord:

-Volkan Buyruk: "Vi takker borgmesteren for Metropolitan Municipality, Mansur Yavaş, for hans hjælp."

-Zabit Efe Bulut: ”Vi vil gerne takke vores borgmestre borgmester, som er sammen med Ankara Minibus-butiksejere. Desinfektionsprocessen og maskedistribution til dato gjorde os meget glade. ”

-Mehmet Süzer: "Vi vil gerne takke vores Ankara Metropolitan-borgmester Mr. Mansur Yavaş for hjælp fra fødevarepakker, der er lavet efter desinfektion og distribution af masker til vores køretøjer siden begyndelsen af ​​processen."

-Hüseyin Meral: ”Vi vil gerne takke vores borgmestre borgmester Mr. Mansur Yavaş, Ankara-politiet og vores kammer for deres hjælp til at fjerne vores offer.

-Mehmet Sertkaya: "Mange tak til Metropolitan Police-holdene, Minibuses Chamber og vores Ankara Metropolitan-borgmester Mr. Mansur Yavas, som ikke støttede os i den vanskelige proces."

MASK OG FØDEVARER PAKKEDISTRIBUTION I SIKKAN Fyldt STOP

Metropolitan Municipality yder madpakkesupport til dolmuscu-håndværkere og fortsætter med at distribuere masker.

Tak til Ankara-politiet, der distribuerede en maske ved busstoppestederne på mange punkter i byen, sagde Sincan Chauffeurs og håndværksformand for automobilkammer Isa Yalçın: ”Vi tog også vores forholdsregler efter meddelelsen af ​​Covid19. Mr. Mansur Yavaş, vores borgmester i Ankara, var med os i denne vanskelige periode. Siden begyndelsen af ​​processen har han givet os masker og desinficeret vores køretøjer. Nu var han hos os med distributionen af ​​madpakken. ”

Mustafa Kale, der arbejdede på Sincan Dolmuş Station, sagde, at de var glade for distributionen af ​​madpakker og masker, og understregede, at İsmail Çalkal ikke tilbageholdt den økonomiske og moralske støtte fra Metropolitan Municipality. Fremhævelse af, at det er meningsfuldt for ham at både distribuere fødevarehjælpebokse og distribuere masker til folkesundhed på grund af Ramadan-måneden, sagde dolmuscu-handelsmanden Recep Sağlam også, ”Vi vil gerne takke vores hovedstads kommunal borgmester, Mansur Yavaş for hjælp fra madkasser og maskefordeling”.

Mustafa Koç, leder af politidepartementet, som deltog i distributionen af ​​fødevarehjælpspakker på Sincan Dolmuş Stop, sagde: ”Vi distribuerede vores madkasser til vores 336 minibushandlere sammen med vores kammerpræsident på Sincan Central Stop. Vi leverer disse madkasser til vores venner, der arbejder som chauffører i minibusser. Vi vil levere en spiseskefuld til Ramadan-borde. Vi bragte vores præsidents hilsener, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer