Hvor mange dage er portforbudet i Eid? I hvilke forbud? Vil markeder og ovne være åbne?

I hvilke provinser vil markedet og bagerier være åbne i hvilke provinser?
I hvilke provinser vil markedet og bagerier være åbne i hvilke provinser?

Der er få dage tilbage til Eid al-Fitr. I løbet af ferien pålægges der en 4-dages portforbud. Vil købmand, marked, slagtere og bagerier være åbne under festen? Hvilke provinser dækker forbuddet?


Indenrigsministeriet sendte et cirkulære til guvernørskabet for 81 provinser om udgangsforbudet, der vil blive pålagt mellem 22. maj, 00.00 og 26. maj, 00.00.

Detaljer om cirkulæret om udgangsforbud sendt af ministeriet til 81 provinsielle guvernørskaber er som følger:

Fra øjeblikket af coronavirus-udbruddet blev anbefalingerne fra Sundhedsministeriet og Den Videnskabelige Komité i overensstemmelse med vores præsidents instruktioner; Der blev truffet mange forsigtighedsbeslutninger for at håndtere risikoen for epidemien / forureningen med hensyn til folkesundhed og den offentlige orden, for at sikre social isolering, at opretholde den sociale afstand og for at kontrollere spredningstakten.

Yderligere foranstaltninger, der kan træffes for at håndtere de risici, som Coronavirus (Covid-19) -udbruddet kan udgøre for folkesundheden under den kommende Ramadan-fest, blev evalueret i præsidentskabet, som blev indkaldt til formand for vores præsident mandag den 18.05.2020; I lyset af den videnskabelige komités forslag og erfaringerne i kampen mod coronavirus blev det besluttet at anvende udgangsforbud i vores 81 provinser fra og med lørdag den 23. maj 2020 den 24.-25. Maj, 26.

For at flytte de hidtil trufne foranstaltninger til det højeste niveau af indvirkningen af ​​epidemien på reduktion af spredningstakten, skal de følgende beslutninger træffes af provinsielle guvernører / sanitære udvalg i overensstemmelse med artikel 81 / C i den provinsielle administrationslov og artikel 11 og 27 i den generelle sanitærlov i vores 72 provinser.

I denne sammenhæng;

1- Mellem kl. 22.05.2020, 24.00 og 26.05.2020, 24.00, er borgerne i vores 81 byer begrænset fra at gå ud på gaderne.

2-Açık Olcak İşyeri, virksomheder og institutioner

For at minimere virkningerne af portforbudsbegrænsninger på dagligdagen;
 • a) Marked, købmand, grønthandler, slagter og tørret frugtbutik
 • a.1- Inden udgangsforbudet, torsdag 21.05.2020 og fredag ​​22.05.2020
  På dagen kan marked, købmand, grøntsager, slagtere og tørret frugt fortsætte deres aktiviteter indtil kl. 23.00.
 • a.2- På lørdag den 23.05.2020, når der er en begrænsning, kan markeder, købmandsforretninger, grønthandlere, slagtere og tørrede nødder fungere mellem kl. 10.00 og 17.00, og vores borgere (undtagen 65 år og derover og 20 år) er begrænset til at opfylde deres obligatoriske behov. og på betingelse af ikke at køre (undtagen vores handicappede borgere), vil de være i stand til at gå til det nærmeste marked, købmand, grønthandler, slagter og tørret frugtbutikker til deres bopæl. Mellem de samme timer vil marked, købmand, grønthandler, slagter og tørret frugtbutik være i stand til at sælge til hjem / adresser.
 • a.3- 24.05.2020 Søndag, 25.05.2020 mandag og 26.05.2020 tirsdag, vil markeder, købmandsforretninger, grøntsager, slagtere og tørret frugt og forretninger, der sælger online, være lukket.
 • b) 23.05.2020 Lørdag, 24.05.2020 Søndag, 25.05.2020 Mandag og 26.05.2020, har bageriet og / eller bageriet licenseret arbejdspladser, hvor der produceres brød, og forhandlerne af disse arbejdspladser, der kun sælger brød, og også den forretning, hvor desserten produceres / sælges steder vil være åbne. (Kun brød, bageriprodukter og desserter kan sælges på disse arbejdspladser.) 23.05.2020 Lørdag, 24.05.2020 Søndag og 25.05.2020 Mandag, 26.05.2020 Tirsdag, arbejdspladser, der sælger desserter, når borgere ikke kun kan gå ud hjemme- / adressetjeneste vil være i stand til at sælge i form.
 • c) I anledning af Ramadan-festen, den 23.05.2020 Lørdag, den 24.05.2020 Søndag, den 25.05.2020 Mandag og den 26.05.2020 tirsdag, hvor der er udgangsforbud, restaurant- og restaurant-arbejdspladser, der kun tilbyder take-away-tjenester til hjem
 • ç) Arbejdspladser, der udfører aktiviteter i forbindelse med produktion, transport og salg af stoffer, medicinsk udstyr, medicinske masker og desinfektionsmidler
 • d) Offentlige og private sundhedsinstitutioner og -organisationer, apoteker, veterinærklinikker og dyrehospitaler
 • e) Offentlige institutioner og organisationer og virksomheder, der kræves til vedligeholdelse af obligatoriske offentlige tjenester (lufthavne, havne, grænseporte, told, motorveje, plejehjem, ældre plejehjem, rehabiliteringscentre, alarmcentraler, AFAD-enheder, Vefa sociale supportenheder, migrationsstyring, PTT osv.),
 • f) Antallet af tankstationer og dækreparatører, der skal bestemmes af guvernementerne / distriktsguvernørskibe for bosættelsescentre, en pr. 50.000 indbyggere og en for hver 50 km på motorvejsvejen og evt. på motorvejen, der passerer provinsgrænserne (Brændstofstationer og dæk skal være åbne inden for anvendelsesområdet for denne artikel reparatører vil blive bestemt ved lodtrækning, og markederne for vakttanke skal være åbne.),
 • g) Store anlæg og virksomheder, der strategisk opererer inden for naturgas-, elektricitets- og petroleumssektoren (såsom raffinaderi og petrokemiske anlæg samt termiske og naturgaskredsløbskraftværker)
 • »Fyldningsanlæg til drikkevand og virksomheder, der distribuerer drikkevand, avis- og køkkenrør,
 • h) Dyrehjem, dyreavl og dyreplejecentre
 • ı) Nødkonstruktion, udstyr osv. for at øge kapaciteten i sundhedstjenester. virksomheder / virksomheder, der udfører aktiviteterne
 • i) Faciliteter, hvor der produceres basale fødevarer såsom pasta, mel og bageriprodukter, mælk, kød, fiskeproduktion og hygiejnematerialer, især papir, produktion i Köln, og til produktion af disse materialer, forudsat at det sted, hvor det er placeret, er tilladt af provins- / distriktsmyndigheden faciliteter, hvor de nødvendige råmaterialer produceres
 • j) Virksomheder, der beskæftiger sig med indenlandsk og international transport (herunder eksport / import / transitpas) og logistik,
 • k) Hoteller og indkvartering,
 • l) Produktionsfaciliteter, der leverer emballage til sektorer som mad, rengøring og medicin,
 • m) Store konstruktioner og miner, hvis arbejdere er indkvarteret på byggepladsen / minepladsen, og hvis konstruktion eller arbejde fortsætter (inden for anvendelsesområdet for denne artikel, hvis konstruktionen og boligen er på samme byggeplads, må ansatte fra et andet sted ikke komme, og de, der forbliver på byggepladsen, må ikke gå til et andet sted. Arbejdsområdet er kun begrænset til byggeområdet / minepladserne.),
 • n) Avis-, radio- og tv-virksomheder og avispapirer
 • o) Med forbehold for eksport, som tidligere er indgået kontrakt / forpligtet og skal dyrkes inden for den angivne periode arbejdspladser og faciliteter, der producerer varer, materialer, produkter, værktøj og udstyr (forudsat at de godtgør deres nuværende forpligtelser og overholder de nævnte betingelser)
 • ö) Landbrugskreditkooperativer, der sælger brændstof til landbrugsformål
 • p) Skal bestemmes ved lodtrækning efter behovet for at blive bestemt af guvernørskabet / distriktsguvernørskabet under hensyntagen til de landbrugsaktiviteter, der er afhængige af regn i restriktionsperioden pesticider, frø, kimplanter, gødning osv. Virksomheder, der sælger landbrugsprodukter,
 • o) Grossist af grøntsager / frugter lørdag, 23.05.2020 og tirsdag, 26.05.2020

3- Personer under undtagelse

 • a) Ledere, officerer eller ansatte i "Arbejdspladser, virksomheder og institutioner, der skal åbnes" i overskrift nummer (2) i dette cirkulære,
 • b) Dem, der har til opgave at sikre offentlig orden og sikkerhed (herunder private sikkerhedsofficerer),
 • c) De, der arbejder i nødopkaldscentre, Vefa Social Support Enheder, Røde Halvmåne og AFAD,
 • ç) De, der er ansvarlige for begravelsesbegravelser (religiøse embedsmænd, embedsmænd fra hospitaler og kommuner osv.), og dem, der vil deltage i begravelsen af ​​deres første slægtninge
 • d) Elektricitet, vand, naturgas, telekommunikation mv. Dem, der er ansvarlige for vedligeholdelse og reparation af transmissions- og infrastruktursystemer, der ikke bør afbrydes,
 • e) Dem, der er involveret i transport eller logistik af produkter og / eller materialer (inklusive fragt), indenlandsk og international transport, opbevaring og relaterede aktiviteter,
 • f) Ældreplejehjem, plejehjem, rehabiliteringscentre, børnehjem mv. medarbejdere inden for social beskyttelse / pleje
 • g) Dem med "særlige behov" såsom autisme, alvorlig mental retardation, Downs syndrom og deres forældre / værge eller ledsagende personer
 • ğ) Jernstål, glas, ferrochrom osv. Dem, der arbejder i obligatorisk arbejde såsom højkvalitets mine / malm smelteovne og koldluftlagre på arbejdspladser, der opererer i sektorerne,
 • h) Medarbejdere i databehandlingscentre for institutioner, organisationer og virksomheder, der har et udbredt servicenetværk over hele landet, især banker (med det mindste antal)
 • ı) Personer, der arbejder med produktion, kunstvanding, forarbejdning, sprøjtning, høst, markedsføring og transport af grøntsager (rose, te, frugt, korn, afskårne blomster osv.) og animalske produkter (mælk, kød, æg, fisk osv.),
 • i) Dem, der græsser får-kvæg og udfører biavlaktiviteter,
 • j) Medlemmer af dyrefodergruppen, der er oprettet inden for anvendelsesområdet for vores cirkulære nr. 30.04.2020 dateret 7486, og dem, der vil fodre gadedyr,
 • k) Dem, der går ud for at imødekomme de obligatoriske behov for deres kæledyr, forudsat at det er begrænset til forsiden af ​​deres bopæl
 • l) Dem, der distribuerer brød i restriktionsperioden, dem, der har ansvaret for hjemmetjeneste på restauranter, restauranter og dessertbutikker, og dem, der har ansvaret for hjemmetjenesten på markeder, købmandsforretninger, grønthandlere, slagtere og tørrede frugtbutikker mellem 23.05.2020-10.00 lørdag, 17.00,
 • m) Dem, der har en obligatorisk sundhedsudnævnelse (inklusive blod- og plasmadonationer til Røde Halvmåne),
 • n) Sovesal, hostel, byggeplads osv. De, der har ansvaret for at imødekomme de grundlæggende behov for dem, der bor på offentlige steder,
 • o) Medarbejdere, der er i fare for at forlade deres arbejdspladser på grund af arbejdsmiljø og sikkerhed (arbejdspladsens læge osv.)
 • ö) Dyrlæger,
 • p) Tekniske servicemedarbejdere, forudsat at de dokumenterer, at de er ude for at levere service,
 • r) Dem, der konstant venter på deres arbejdspladser i lukkede timer / dage,
 • s) Personale, der arbejder i weekender, mandage og tirsdage for at udføre offentlig transport, rengøring, fast affald, vand og spildevand, sprøjtning, brandvæsen og kirkegårdstjenester i kommunerne
 • ş) Lørdag den 23.05.2020, hvor der er en udgangsforbudsbegrænsning for at forhindre forstyrrelser i forsyningskæden, markedet, købmandsforretningen, grønthandler, slagter og tørrede frugtbutikker mellem kl. 07.00-10.00 og transport og accept af varer, materialer og produkter på markederne efter kl. 26.05.2020 tirsdag den 18.00, Dem, der er ansvarlige for opbevaring og klargøring til salg (Ingen varer, materialer og produkter kan sælges under denne artikel.),
 • t) Dem, der arbejder med fremstilling og logistik af sprængstoffer, der anvendes i minedrift, byggeri og andre store investeringsprojekter
 • u) Søndag den 24. maj 2020 mellem kl. 14.00 og 20.00 holder vores borgere på 65 år og derover, og som har kroniske sygdomme og deres ledsagere, når det er nødvendigt, forudsat at de er begrænset til gåafstand, overholder den sociale afstandsregel og bærer en maske,
 • ü) Oprette et personligt forhold til deres børn inden for rammerne af retsafgørelsen (forudsat at de forelægger domstolsafgørelsen)
 • v) Uafhængig regnskabsrådgiver, autoriserede revisorer og dem, der arbejder sammen med medlemmer af dette erhverv
 • y) Søndag den 24.05.2020 (festens første dag), mødre, fædre, ægtefæller, børn og søskende, der om nødvendigt vil besøge gravene til vores helgenmartyrer og deres ledsagere (transport af martyrer til martyrdommen vil blive leveret af guvernørskabet / distriktsguvernørskabet på deres anmodning.)
Det er vigtigt, at alle vores borgere bliver i deres hjem med de specificerede undtagelser.
 • Rejsetilladelsesdokumenter er gyldige for udgangsforbudet.
 • Kommunerne træffer nødvendige foranstaltninger for at sikre offentlig transport af de offentlige embedsmænd, der er ansvarlige for etableringen af ​​den offentlige orden, især sundhed og sikkerhed.
 • For at sikre regelmæssig brødfordeling modtager en kommission, der skal nedsættes under formandskab af guvernørerne og distriktsguvernørerne, med deltagelse af bagerum, lokalregering, politi og repræsentanter for gendarmerier en muhtar-udtalelse for hvert kvarter, og en provins / distriktsbrødfordelingsplan udarbejdes straks i overensstemmelse med planen. Distributionszoner (kvarter / gade / gade skala), som de er ansvarlige for, og køretøjslister, der tjener for hver distributionsregion, vil blive fastlagt. Bortset fra planlægningen, der skal laves på denne måde, er det kun Vefa Social Support Units, der kan distribuere brød.
 • Den 24.05.2020 søndag, 25.05.2020 mandag og 26.05.2020 tirsdag, hvor der er et udgangsforbud, vil avisdistribution blive gennemført gennem distributionskøretøjer fra avisvirksomheder, der vil arbejde i ringen, udpegede drikkevandsdistributører og Vefa Social Support Units (i denne sammenhæng vil avislevering være er vigtigt). Lørdag den 23.05.2020 foretages avisdistribution / salg gennem markeder og købmandsforretninger.
 • Afgørelserne vedrørende artikel i) i overskriften (2) i cirkulær (21.05.2020) i dette cirkulær træffes af provinshygienierne / distriktshygiejne-bestyrelserne indtil kl. 22 torsdag 00.
De nødvendige beslutninger træffes straks af guvernører / distriktsguvernører vedrørende foranstaltningerne i overensstemmelse med den relevante lovgivning, der vil ikke være problemer i praksis, og der vil ikke blive opstået ofre.
I henhold til de dertil knyttede artikler i loven, vil proceduren blive anvendt i overensstemmelse med overtrædelsens status, især den administrative bøde i overensstemmelse med den 282. artikel i den generelle sundhedslovgivning for borgerne, der ikke overholder de trufne beslutninger. Nødvendig retssag vil blive indledt inden for rammerne af artikel 195 i den tyrkiske straffelov vedrørende kriminel adfærd.

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer