Streng inspektion vil blive anvendt på motorveje under festen

I løbet af ferien udføres streng overvågning på motorveje
I løbet af ferien udføres streng overvågning på motorveje

Selvom der er et udgangsforbud i hele landet under Eid al-Fitr, vil der blive gennemført streng kontrol på motorveje.


I alt det daglige gennemsnitlige politi og Gendarmerie under Eid al-Fitr 18 tusind 564 trafikpersonale vil deltage, og i løbet af ferien, politiet og gendarmeriet 111 tusind 384 personale vil være på vagt.

I intercity-persontransport % 50 kapacitetsimplementering fortsætter. Tilladelsesdokumenterne fra vores borgere over 65 år og dem, der får rejsetilladelse inden for rammerne af landbrugsproduktionshøst, vil blive kontrolleret. Anvendelse af modelmodeller vil fortsætte i regioner, hvor trafikken er koncentreret. i denne sammenhæng 767 stykker Modelpolitikøretøjet blev anbragt på veje. Selvom der er et udgangsforbud over hele landet, vil trafikhold fortsætte deres kontrol på vejene under Ramadan-festen. Især denne ferie; Med rejsetilladelsesdokumentet øges inspektioner på vejene for at forhindre mulige ulykker på grund af intensiteten af ​​dem, der er 65 år og derover med deres ledsagere til at gå, hvor de vil, og dem, der er fritaget for udgangsforbudet for dem, der går til landbrugshøst.

Under Eid al-Fitr, det gennemsnitlige daglige politi og gendarmeri i trafikforanstaltninger 18.564 trafikpersonale vil være på vagt. I alt i løbet af ferien 59.052 trafikhold / hold og politi og gendarmeri 111 384 personale vil være til stede.

Også vores ministerium Ramadan festmåltidstrafik Han sendte cirkulærer til 81 provinsielle regeringsførelser den. Det blev anført i cirkulæren, at selv om ferien er planlagt i 23 dage mellem 26. og 2020. maj 4, vil trafikforanstaltninger blive anvendt i 22 dage mellem 27. og 2020. maj 6.

Overvågningsteam, der skal tildeles til centrale ruter

At se inspektioner ved kontrolpunkterne ved provinsens indgang og udgange for at kontrollere passagerpassagererne ind og ud af byen inden for rammerne af de foranstaltninger, der er truffet af trafikorganisationer for at sikre sikker transport af vores borgere og foranstaltninger til at forhindre COVID-19-udbredelse;

  • fra politiet 24 bestående af personale 8 hold,
  • gendarmeriet 40 bestående af personale 20 holdet blev bestilt.

Som med enhver ferie, fokuserer denne ferie på luftkontrol. i denne sammenhæng 16 med helikopter i provinsen 76 Trafikstyring vil blive udført af drone i provinsen.

767 Politi-køretøjer er placeret på vejene

Anvendelse af modeller med køretøjer fortsættes for at øge synligheden af ​​trafikbesætninger i områder, hvor trafikovertrædelser og ulykker øges, og i områder, hvor trafikken er koncentreret. 78 (politi 767 / gendarmerie 420) i 347 provinserModel / Model Traffic Crew Vehicle var synligt placeret på de ruter, hvor ulykker var koncentreret, med forlygter og reflekterende striber.

Rejsedokumenter vil blive kontrolleret

50% kapacitetsimplementering vil fortsætte i intercity-persontransport. Derudover høstes landbrugsprodukter med borgere over 65 år på vejene osv. Tilladelsesdokumenterne fra vores borgere, der får rejsetilladelser, kontrolleres. Kontrol øges på terminaler og mellemstationer, og intercity-busser og pirattransport er ikke tilladt, undtagen terminaler og tilladte placeringer. Alle busser til turen bliver inspiceret, deres chauffører bliver informeret om ikke at overtræde reglerne, og chaufførerne og passagererne skal bære sikkerhedsseler under rejsen. Under hensyntagen til ulykkerne med busserne, især mellem 02.00-08.00 og mellem 05.00-07.00, hvor opmærksomhedstabet på grund af søvnløshed / træthed forekom, vil chaufførerne blive inviteret ud af køretøjet, nødvendig kontrol og hvile vil blive leveret. På motorvejsruterne for trafikbesætninger skal beacons altid være tændt. sigtbarhed i forgrunden, på chauffører Oplevet risiko for at fange risiko vil blive holdt i live hele tiden.

Ansigt til ansigt kommunikation vil blive etableret

Under inspektioner stoppes køretøjschauffører på de steder, hvor oversættelsesteamene er placeret. Ansigt til ansigt kommunikation Det vil blive etableret, og chaufførerne, der kommer fra den lange vej, hviler.

Radarinspektioner vil blive videreført, især på ruter, hvor hastighedsrelaterede ulykker er koncentreret. På alle motorveje med en samlet længde på 2.155 km Gennemsnitshastighed vil fortsat blive revideret. I de sidste 3 år planlægges og implementeres mere effektive og intensive foranstaltninger på 18 ruter i 20 provinser, hvor ulykker viser sig at være intense i løbet af ferien.

I bycentre øges trafikforanstaltningerne i martyrer, som kan besøges af første grads slægtninge til vores martyrer. I områder, hvor køretøjsfodgængereulykker er intense, vil fodgænger fortove, fodgængerovergange, krydsningssystemer, handicappede parkerede køretøjer foran og på ramper, der påvirker fodgængernes sikkerhed, straks fjernes. Inspektioner og informationsaktiviteter om fodgængerprioritet / sikkerhed fortsætter uden afbrydelse.

Køretøjer, der transporterer sæsonbestemte landbrugsarbejdere, må ikke rejse mellem 24.00-06.00. Landbrugskøretøjer, traktorer, mejetærskere osv. De forhindres i at se i trafikken uden at tage de nødvendige forholdsregler.

Trafikhold følges øjeblikkeligt

I alle revisioner; I uddannelsesaktiviteter, der sigter mod at informere og øge opmærksomheden om trafiksikkerhed for chauffører og passagerer En kort pause for livet oprettet med sloganet Livstunneler vil blive brugt effektivt. Sporing af trafikbesætningen og personalet på ruten og deres inspektioner øjeblikkeligt Application Tracking Project (UTP)Effektivitet sikres, og der foretages revisioner fra centrum.

det centrale Rådgivende enhed for trafikulykker vejsituation og ulykker over hele landet vil blive fulgt øjeblikkeligt, og der vil blive indført intervention.

En vigtig del af tilsynet med at sikre et sikkert trafikmiljø 34.218 Til ærestrafikinspektøren Jeg er hjemme, men trafikregler er på mit sind. Vores anerkendte inspektør, hver overtrædelse, du finder, redder et liv. Vi takker dig for dit bidrag til trafiksikkerhed og ønsker dig en god ferie. Bedre hvert år i trafik SMS med indhold sendes.Vær den første til at kommentere

Yorumlar