YHT, disposition og regionale tog Intet billet salg under 20 og over 65

Normaliseringsprocessen er startet i jernbanerne, og der er ingen solgte billetter
Normaliseringsprocessen er startet i jernbanerne, og der er ingen solgte billetter

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sagde, at grænseporte og begrænsninger, der er indført inden for rammerne af nye type coronavirus-udbrud, har mange socioøkonomiske virkninger. På dette tidspunkt erklærede Karaismailoğlu, at de havde truffet vigtige foranstaltninger for at bekæmpe virussen som regeringen og sagde, at takket være de trufne foranstaltninger er der gjort betydelige fremskridt i kampen mod virussen. Under at understrege, at der er truffet foranstaltninger for mange sektorer for at reducere virkningerne af pandemien i socioøkonomisk forstand for borgeren, sagde minister Karaismailoğlu, at normaliseringsprocessen i livet vil starte takket være faldet i hastigheden af ​​epidemien. Karaismailoğlu bemærkede, at normaliseringsprocessen vil blive startet i jernbaner på dette tidspunkt, og at processen vil blive gennemført sammen med foranstaltningerne.

YHT Expeditions starter den 28. maj


Minister Karaismailoğlu. Han mindede om, at bylinjer som Marmaray og Başkentray ikke stoppede sejladserne i denne proces, og tilføjede, at antallet af rejser gradvist ville øges. Karaismailoğlu forklarede, at de er begyndt med forberedelserne til sejlads i konventionelle og højhastighedstogslinjer, ”Salget af billetterne til højhastighedstogene begynder på Ramadans anden dag. Togbilletter kan dog købes først fra mobilapplikationen / webstedet eller vejafgift uden kontakt. Billetter sælges ikke fra callcenter og agenturer. Billettsalg vil blive gennemført med HES-koden (Hayat Eve Sığar) gennem databasen for informationssystemer for sundhedsministeriet for at undersøge passagerernes status vedrørende COVID-19. "Der vil ikke blive solgt nogen billetter til personer, der har et rejsefunktion eller ikke har modtaget en HEPP-kode." Minister Karaismailoğlu, der erklærede, at de vil indlede YHT-flyvninger den 28. maj ved at være opmærksom på de sociale afstandsregler og isolering, erklærede, at foranstaltningerne vil blive truffet for den sociale afstand inden for toget første gang, og at passagertogets billettsalg også vil blive solgt med 50 procent kapacitet i overensstemmelse med den sociale afstand og billetten vil blive solgt i en ordre i rækkefølge ved at hoppe sæder. understregede han.

yht tidsplaner

Billetter under 20 og over 65 vil ikke blive solgt

Karaismailoğlu understregede, at kun YHT-flyvninger vil blive startet fra den 19. maj 28 fra YHT, disposition og regionale togtjenester, som er afbrudt fra Marmaray og Başkentray den 2020. marts 28 på grund af begrænsningen af ​​intercity-rejser mod risikoen for COVID-2020. Han foretager i alt 28 fly pr. Dag på linjerne Ankara-Istanbul, Ankara-Eskisehir, Ankara-Konya, Konya-Istanbul fra datoen for ". Minister Karaismailoğlu sagde også, at der vil være hyppige advarselsmeddelelser for at opretholde social afstand i tog.

Karaismailoğlu erklærede også, at bagsæderne i hver vogn i YHT'er vil være forbeholdt isolering af passagerer med mistanke om coronavirus under rejseprocessen. ”Rejsetilladelsescertifikat godkendt af de relevante myndigheder vil være obligatorisk for de personer over 65 år og under 20 år, der har et portforbud. Rejser for dem, der ikke kan indsende dette dokument under kontrollen, annulleres, og billetafgiften refunderes ikke. "Passagererne overvåges af det relevante personale for at bevare den sociale afstand fra garagen til toget." Karaismailoğlu sagde også, at togsættene fortsat vil blive desinficeret før og efter rejsen, at førstehjælpssæt fra værtinder på højhastighedstog vil have masker og handsker.Vær den første til at kommentere

Yorumlar