Baku Tbilisi Kars jernbanelinjekapacitet øget

Kapaciteten på Baku Tbilisi Kars jernbanelinje øges
Kapaciteten på Baku Tbilisi Kars jernbanelinje øges

Transport og Infrastruktur minister Adil Karaismailoğlu, Covidien-19 måler efterspørgslen i udenrigshandelen under øget Baku-Tbilisi-Kars Railway (BTK) linjen yderligere 3 tusind 500 tons kapacitet vil tillade øget beholder transfersystem fundet af Tyrkiet Georgia grænser Tyrkiet meddelt, at de havde etableret de tumblere Station. Karaismailoğlu understregede, at den pågældende stigende efterspørgsel afslører betydningen af ​​den pågældende linje.


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu erklærede, at de trak vigtige forholdsregler for at kontrollere sygdommen inden for rammerne af den nye type Coronavirus (Covid - 19) -tiltag, og at de også arbejdede for at opretholde handel. På dette tidspunkt påpegede minister Karaismailoğlu, at efterspørgslen efter jernbanetransport er steget markant på grund af dens høje sikkerhed, og understregede, at der er en stor stigning i efterspørgslen efter jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars, især i udenrigshandelsstedet med Centralasien. Påmindelse om, at præsident Recep Tayyip Erdogan meddelte, at arbejdet blev påbegyndt for at transportere yderligere 3 tons gods pr. Dag for at imødekomme efterspørgslen, sagde minister Karaismailoğlu: ”Med vores præsidents instruktioner er bestræbelserne på at øge kapaciteten på Baku-Tbilisi-Kars-linjen hurtigt Vi har afsluttet og etableret grænsen mellem Tyrkiet og Georgien, vi var nødt til at operere ved at færdiggøre containertransportsystemet, ”sagde han.

Det første tog, der bruger overførselssystemet, er på vej

Ministrene Karaismailoğlu, Georgien, Aserbajdsjan, Rusland hører til en linje af sporvidde med, at Tyrkiet og de europæiske lande i bredden af ​​vognen overførsel på grund af forskellige eller behov for at udskifte de hjulsæt, sagde: "Vi har accelereret den pågældende container transfersystemet vi nedsat Georgien grænsen overførsel. Således øgede vi den daglige nettokapacitet op til 3 tons. Vores første tog, der i øjeblikket bruger overførselssystemet, har til hensigt at transportere 500 tons mineraler, landbrugsprodukter og ferrosiliciumråvarer til Mersin, Derince og Denizli i 15 vogne og 27 containere lastet fra Kasakhstan og Aserbajdsjan. ”

520 tusind ton belastning udført på jernbanelinje

Under pres på, at Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje forstærker træk ved at være en bro mellem Europa og Asien dag for dag, erklærede minister Karaismailoğlu, at mængden af ​​gods, der transporteres fra jernbanelinjen, stiger dag for dag. Karaismailoğlu, "jernbanestrækning venlige og broderlige lande Tyrkiet og Aserbajdsjan, Georgien, Kasakhstan, Turkmenistan, Usbekistan, Kirgisistan, spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Rusland og Kina. Indtil i dag er der transporteret 5250 tons eksportvarer i 240 containere, 5300 tons importerede varer i 280 containere eller transitlast til Europa. ” sagde han.

Karaismailoğlu påpegede, at den oplevede udvikling også viste, hvor vigtig jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars er.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer