Kovid-19-processen og efter forsvarsindustrien i verden og Tyrkiet

Kovid og efter en proces i Tyrkiet og verden inden for forsvarsindustrien
Kovid og efter en proces i Tyrkiet og verden inden for forsvarsindustrien

Præsident for præsidentens forsvarsindustri. Dr. Ismail Demir, STM Defense Technologies Engineering and Trade AŞ-tænketank, der er organiseret af STM Think Techs videokonference, "Kovid-19-processen og efter forsvarsindustrien i verden og Tyrkiet" deltog i panelet.


Præsident prof. Dr. İsmail Demir sagde, at der er oplevet en ekstraordinær proces i verden på grund af epidemien, landets økonomier er blevet påvirket af denne situation, og produktionsteknologierne er bremset ned, men på grund af de strategiske projekter i forsvarsindustrien er der truffet visse foranstaltninger, og arbejdet fortsætter. Derudover sagde han, at virksomheder, der opererer inden for forsvarsindustrien, viste gode eksempler på brugen af ​​flere teknologier i denne periode og nævnte arbejderne, der blev udført i ASELSAN.

Præsident professor, der understregede, at der blev afholdt en vellykket eksamen i denne proces, Dr. Han forklarede, at aktiviteter som jern, maske, diagnostisk udstyr og desinfektionsproduktion blev fremskyndet inden for sundhedsområdet.

Han understregede, at projekterne foregår, sagde han: ”Der kan være en forsinkelse med at nå nogle milepæle, men vi forventer ikke, at dette i høj grad vil afspejles i årets omsætningsmål. Der kan måske være små procenter pr. Virksomhed. Vi vil ikke have vanskeligheder med omsætningen. Denne proces vil give et positivt bidrag til Tyrkiets position, og han gav den støtte til landets image på lang sigt, vi forventer den positive indflydelse af eksporten. "

Præsident prof. Dr. Ismail Demir, Tyrkiets eneste alternative producent kan ikke så engageret i forsvarsindustrien tiltrække opmærksomhed på andre områder, anvendte følgende sætninger:

”Her er teknologisk kompetence, produkters felteffektivitet, markedsføringsevne og perception management alle parametre. I denne henseende begyndte Tyrkiet mere at vises på verdensmarkedet på den anden side som en spiller til at udfylde Kinas sted. Nu er vi i markedssektoren, der har vist sig som et land i denne forstand at erstatte mange af vores traditionelle og klassiske eksporterende lande, herunder Kina meget muligt. "

Stigningen i eksporten i Tyrkiet på det øjeblik præsidenten udtrykte håb om, at grafen for en kurve fanger på meget af prof. Dr. Demir sagde, at han tror, ​​at han ikke vil komme så skadet ud af landets epidemiske proces, men som et land, der har forberedt sig på at tage skridt til at få succes i processen.

“Der er ingen aflysning eller udsættelse i projekterne”

Præsident prof. Dr. İsmail Demir oplyste, at der ikke er nogen aflysning eller udsættelse i kontrakterede projekter, og at prioriteringsundersøgelser i projekter kan være som at fremskynde eller bremse visse produkter, og at de er opmærksomme på strategiske produkter.

Han understregede, at landets sikkerhed er en flerbenet struktur, og at verden forstår dette med epidemien.

F35 projekt

Præsident prof. Dr. İsmail Demir nævnte også F35-projektet i sin tale og sagde, at der ikke er klare data om, hvad der sker på den amerikanske side.

Han henleder opmærksomheden på det faktum, at Tyrkiet er partner i det fortsatte projekt. ”Den ensidige træk, der er foretaget i partnerskabet, har ikke noget juridisk grundlag, ikke logisk. I betragtning af hele partnerskabsstrukturen og partnerne er der ikke noget grundlag for at knytte dette trin til S400. Det er ikke et ben at tage beslutninger om flyet til Tyrkiet, men det andet er et ikke-spørgsmål har intet at gøre. Selvom vi gentagne gange har talt det til vores samtalepartnere og ikke fik noget logisk svar, blev processen fortsat. Med hans egne ord sagde man i denne proces at have en ekstra omkostning på mindst $ 500-600 millioner. Igen, ifølge vores beregning, ser vi, at der vil være en ekstraomkostning på mindst 8-10 millioner dollars pr. Fly. ”

Præsident prof. Dr. Ismail Demir påpegede flyers om F35 for at være meget klare beskeder til Tyrkiet sagde, at Tyrkiet ville holde sig til sin underskriftshow som en loyal partner i denne proces. Tyrkiet og dets partnere i arbejdsprogrammet vil blive stoppet, mens Tyrkiets proces gives på den dato, hvor det vedtager holdningen til at forklare, at de vil opfylde sine forpligtelser i den regelmæssige ilerliyormuşça fundet følgende vurdering:

”Vi ser fordelen ved dette i dag. Marts 2020 var fristen, datoen er gået, og vores virksomheder fortsætter produktionen. Når først 'jeg kastede, skar jeg rebet nu fjerner jeg Tyrkiet' er ikke så let. De tog denne beslutning på trods af, at amerikanske embedsmænd også talte om vores virksomheds præstationer, produktionskvaliteter, omkostninger og leveringstider i en lang række miljøer med hensyn til den tyrkiske industris bidrag til dette partnerskab. Vi ser, at det ikke var så let at finde vores kompetente producenter i stedet for nye. Vi fortsætter vores produktionspartnerskab. Du prøvede at få os ud, vi hvilede ikke, da vi stopper vores produktion, vil vi ikke gå. For hvis der er en partnerskabsaftale, hvis der foretages en afgang, mener vi, at de partnere, der rejser, skal fortsætte trofast. Dette er vores holdning som nation og stat. Vi mener, at denne holdning er korrekt. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar