Metro og Metrobus Expeditions i Istanbul 4-dages festbegrænsning

Metro- og metrobus-tjenester i Istanbul under daglige feriebegrænsninger
Metro- og metrobus-tjenester i Istanbul under daglige feriebegrænsninger

Covidien-19 alle foranstaltninger truffet inden for rammerne af Tyrkiet på grund af pandemien, fra Eve til at tage på gaden i 4 dage og vil tilbringe Ramadan derhjemme. Med udgangsforbudsbegrænsningen, der finder anvendelse mellem 23. og 26. maj, forbliver Istanbul-beboere i deres hjem, mens IMM vil være på vagt med 13 945 personale, så byen kan tilbringe en fredelig ferie. İBB, som har mulighed for at arbejde mere komfortabelt på tomme gader og veje i udgangsforbud, har chancen for at gennemføre mange projekter, som den udfører ved at gøre pendem-processen til en mulighed.


Tyrkiet med hele verden, oplever mange forskellige dage fra den kendte dato. Beboere i Istanbul, der tilbringer den 23. april den nationale suverænitet Børnedag, 19. maj Erindring af Atatürk, Ungdoms- og sportsdagen, 1. maj Arbejds- og solidaritetsdagen derhjemme, som en del af den fire-dages portforbudsbegrænsning, der inkluderer Arife-dagen, 81 provinser. vil tilbringe hjemme sammen. İBB, der gjorde begrænsningen af ​​udgangsforbudet til en mulighed for at arbejde mere komfortabelt takket være de tomme gader og gader, vil være i begyndelsen af ​​skiftet, så beboerne i Istanbul kan bo i Ramadan-festens hjem i fred. 23 tusind 24 IMM-personale vil arbejde i portforbudet, der vil blive anvendt mellem 25. og 26. til 13. maj. Ud over de grundlæggende behov såsom transport, vand, naturgas og brød, İBB, som vil fortsætte sine sikkerhedstjenester med sin grøntsags- og frugttilstand, ældre og handicappede, begravelsestjenester, bortskaffelse af medicinsk og fast affald, team af mobil hygiejne, ALO 945, byggepladsarbejder, vil være ved siden af ​​Istanbulites, som vil bruge lidt bitter.

186 BUSER TILGIVET TIL HJÆLFIDER
IETT vil fortsætte med at transportere passagerer under Ramadan-festen. På de festdage, hvor udgangsforbud anvendes på buslinjerne, vil passagererne blive transporteret på lørdag i henhold til lørdagsplanen og på andre dage på søndagsplanen. I Metrobus-linjen planlægges flyvningerne intensivt om morgenen og aftenen og sjældnere midt på dagen. IETT tildelte også busser til hospitaler i 4 dage til anvendelse af udgangsforbud. I alt 2 busser blev tildelt 26 hospitaler i Istanbul, 28 offentlige og 4 private, på 186 dage. Busserne vil betjene hospitalets personale på vej til og fra arbejde.

I alt 498 flyvninger på europæisk og anatolisk side fortsætter på Arifes dag og på festen. Det er planlagt at organisere 608 flyvninger med 13 køretøjer lørdag. Søndag, mandag og tirsdag arrangeres 642 498 flyvninger med 527 endda 8 køretøjer. I tilfælde af, at der er massefylde i linierne, reduceres densiteten i linierne relateret til reservebiler. Istanbulites kan nå ruter og tidsplaner for de buslinjer, de ønsker at bruge fra iett.gov.tr.

REGULERET METROBUS TRIP RANGES
I Metrobus-linjen vil der være hyppigere fly om morgenen og aftenen. Lørdag den 23. maj er der flyvninger hvert 06. minut mellem 10 og 3 am, hvert 10. minut mellem 16 og 10 og hvert 16. minut mellem 20 og 3. Der vil være en tur hvert 20. minut mellem 24 og 15.

På søndag og andre dage af festen vil der være fly hvert 06. minut mellem 10 og 3, tirsdag og onsdag, hvert 10. minut mellem 16 og 10, og hvert 16. minut mellem 20 og 3. Mellem 20 og 24 vil der være en ekspedition hvert 10. minut.

METROBUS TJENESTER
23. maj lørdag 24. maj søndag 25. maj mandag 26. maj tirsdag
06:00 - 10:00 / 3 min 06:00 - 10:00 / 3 min 06:00 - 10:00 / 3 min 06:00 - 10:00 / 3 min
10:00 - 16:00 / 10 min 10:00 - 16:00 / 10 min 10:00 - 16:00 / 10 min 10:00 - 16:00 / 10 min
16:00 - 20:00 / 3 min 16:00 - 20:00 / 3 min 16:00 - 20:00 / 3 min 16:00 - 20:00 / 3 min
20:00 - 00:00 / 15 min 20:00 - 00:00 / 10 min 20:00 - 00:00 / 10 min 20:00 - 00:00 / 10 min

METROSKIPPERNE VIL IKKE ØGE
Mens beboerne i Istanbul er hjemme, udføres metro-tjenester for at sikre, at vores borgere, der er forpligtet til at arbejde på grund af deres obligatoriske opgaver, ikke bliver offer. Mellem 07: 00-21: 00 vil der være 30 minutters intervaller.

Linjer, der skal betjenes:
M1A Yenikapı-Atatürk lufthavns metrolinje
M1B Yenikapı-Kirazlı metrolinje
M2 Yenikapı-Hacıosman metrolinje
M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir metrolinje
M4 Kadıköy-Tavşantepe metrolinje
M5 Üsküdar-Çekmeköy metrolinje
T1 Kabataş- Bağcılar sporvognslinje
T4 Topkapı-Masjid-i Selam sporvognslinje

Under udgangsforbudet M6 Levent-Boğaziçi Ü / Hisarüstü metro og F1 Taksim-Kabataş kabelbaner og T3 Kadıköy- Der vil ikke være nogen betjening på modetrikken, TF1 Maçka-Taşkışla og TF2 Eyüp-Piyer Loti kabelbanelinjer.
Under operationen blev der planlagt på en måde, der ikke skulle overstige 25 procent belægning i overensstemmelse med de tidligere beslutninger. Passagerer er forpligtet til at overholde reglerne for social afstand på vores stationer og køretøjer, der er blevet offentliggjort med afgørelse truffet af Provincial Hygiene Council. På portforbudets dage arbejder 649 personer separat for hver dag.

SEA-TJENESTER VÆRDES I 6 LINJER
I City Lines vil der være 4 sejladser i alt i alt 15 linjer på 11 moler, 1 skibe og 6 damper. 340 linjer, der skal serveres med 608 personale, er som følger:
Uskudar-Karaköy-Eminonu
Kadıköy-Karaköy Eminonu,
KadıköyBesiktas,
Kabataş-Name er,
Bob-Island,
İstinye-Çubuklu færgeoverfart.

INGEN PROBLEMER I GASDISTRIBUTION
İGDAŞ vil fortsætte med at arbejde for at levere naturgas til Istanbulites uafbrudt og sikkert med skift, herunder 7/24 beredskabsteams, 187 naturgas-nødtelefoncentre, måleraflæsning og faktureringsteam og logistikhold.

DELTAGELSE I FESTIVALET TIL INTERNET
Sports Istanbul bringer SWEAT-FEST til huse tirsdag den 25. maj med applikationen Zoom, der deltager i dem, der gør livet til en vane. Deltagelse i SWEAT FEST, der afholdes med bidrag fra Spor Istanbul, som inkluderer et komplet program fra balancetræning af Hazal Nehir, de populære navne på Peppycooky, et af de populære navne på sociale medier, Ezgi Özanlar, sunde snackopskrifter, lydterapi og yogasessioner, var begrænset til kvoten. De, der ønsker at deltage i programmet, kan registrere sig på sporistanbulilesweatfestlive.com.

İSTON FULL YDELSER VIL ARBEJDE
I infrastrukturarbejder, der udføres af İSKİ, bruges infrastrukturmaterialer af høj styrke, der er produceret i Tuzla og Hadımköy-faciliteterne i ISTON. İSTON vil udføre fuldt præstationsarbejde i sine produktionsfaciliteter, som i udgangsforbudene.

ISTON den 1-23-25, undtagen den første feriedag; Hacı Osman Grove landskabspleje, Kadıköy Kurbağalıdere Yogurtçu Park Havstruktur og landskabsarkitektur mellem Moda, Atatürk Olympiske Stadion landskabsarkitektur, Beylikdüzü og Avcılar fodgængerovergange vedligeholdelse og reparation, Greater Istanbul Bus Terminal fortovsarrangement, Göztepe metrostation, Kağıthane metrostation Indgangspladsarrangement, Giyimkent Street-Tem North Side Vejforstærket betonvæg og undergangsarrangement, Yeni Mahalle metrostation, Karadeniz Mahallesi metrostation, landskabsarkitektur, Güngören Kale Center transportarrangement, arrangement af Hasan Tahsin Street fodgængerområde, IETT Garage og Havaistplatform Områder Arrangement, Sunflower Street Betonbelægning Konstruktionsarbejde, Saltuk Buğrahan Street Betonbelægningsarbejde, Bağlar Caddesi Betonbelægning, Şamlar Caddesi fodgængerarrangement, Sarıyer Özdereiçi stenmurvægge, Beylikdüzü Cemevi arrangement med gadebelægning vil fortsat arbejde i byens byggepladser.

Arbejdet med forskellige vedligeholdelses- og reparationsprojekter for legepladser under Direktoratet for Parker og Haver vil også blive videreført. I denne sammenhæng vil i alt 779 ISTON- og underleverandørpersonale arbejde. Derudover fortsætter produktionsaktiviteterne på İSTON Hadımköy- og Tuzla-fabrikkerne den 25.-26. Maj.

BYEN RENGØRES
ISTAC, Istanbul-drevne hovedveje, pladser, Marmaray og metroindgange, overpasses - undergange, busplatforme / stop, Bayrampasa og Ataşehir Haller, mekanisk vask, mekanisk fejning og vil udføre hånd fejet arbejde. Under disse arbejder, hvor 342 personale vil betjene, vil İSTAÇ-køretøjer være på vagt ca. 431 gange. I alt 4 million 1 tusind kvadratmeter (ca. 580 fodboldbaner) vaskes på 257 dage, og 9 millioner 80 kvadratmeter (ca. 1.275 fodboldbaner) vil blive renset ved at feje med mekaniske værktøjer.

MEDICINSKE AFFALD Bortskaffes ved indsamling
Ca. 245 ton medicinsk affald (med 4 dages samlede skift), inklusive karantænes sovesale, er planlagt indsamlet med 259 personale, 134 køretøjer og bortskaffes af 90 ansatte på asiatisk og europæisk side. İSTAÇ vil betjene Istanbul-beboere med i alt 4 personale på vagt i 5 dage.

VIL IKKE OPPLEVELSE I HYGIENE ARBEJDE OG SUNDHEDS TJENESTER
Mobil hygiejnehold fra IMM's sundhedsafdeling fortsætter deres hygiejneaktiviteter i offentlige institutioner og hospitaler. Til udendørs desinfektion tjener 2 personale i 2 dage med 4 køretøjer, mens ca. 105 medarbejdere sprøjter med 50 køretøjer i hele byen for at bekæmpe myg forårsaget af opvarmning af vejret.

İBB, som vil fortsætte sit hjemmetjenesteydelser mandag og tirsdag, med 19 ansatte og 9 køretøjer, vil betjene Community Mental Health Services med 10 personale, 1 psykiatere og 20 psykologer i 4 dage.

KONSERT, TALE OG TEATER

İBB Kulturafdeling tilbyder kunstbegivenheder, fra koncert til teater, eventyr for børn, under Ramadan-festdage med portforbud. Programmer deles på konti på sociale medier mellem 23. og 26. maj. Arrangementsplanen er som følger:

Lørdag 23. maj 2020: 14:00 Cultured Child, 21:00 Smagkoncert

Søndag 24. maj 2020: 11:00 Eventyrstid, 15:00 Istanbul Master, Hjemmebiograf, 18:00 Ugens dans

Mandag den 25. maj 2020: 10:00 Ugens program, 13:00 Cem Mansur Ugens anbefaling, 20:00 Introduktion af arkæologiske steder i Istanbul

Tirsdag 26. maj 2020: 16:00 Art Encyclopedia, 20:00 Orchestras Home Concert

HJÆLPBOKSER KONTAKTES TIL EJERE
Afdeling for supporttjenester leverer mobil buffetjeneste ved kirkegårdens indgange inden for rammerne af kirkegårdsbesøg på martyrerne. Desuden vil køretøjsekspeditioner blive arrangeret, så martyrernes slægtninge når frem, hvis det anmodes om det. 270 køretøjer, 270 chaufforpersonale, 270 socialarbejdere og 270 assistentpersonale arbejder også på ferien for at levere hjælpepakker til borgere i nød bestemt af Social Services Directorate.

Andre tjenester i supporttjenesteafdelingen vil være som følger:
- Logistik Support Center fortsætter med at arbejde 24 timer i døgnet for at sikre, at offentlige tjenester udføres uden afbrydelse, og at offentlige tjenester kan fortsætte bæredygtigt og uden afbrydelse.
- Borgerne i den hjemløse lejr vil fortsætte med at imødekomme fødevarer og drikkevarer.
- Der vil fortsat blive leveret indkvarteringstjenester til 32 sundhedsfagfolk på Zeytinburnu Social Facility.
- Behov for mad og drikke fra sundhedsfagfolk, der opholder sig på hoteller, vil fortsat blive imødekommet.

ARBEJDE VÆRDES PÅ 36 FORSKELLIGE PUNKTER
Ved at omdanne portforbudsbegrænsninger til muligheder på den mest effektive måde under pandemiprocessen fortsætter İSKİ med at arbejde på 4 forskellige punkter i løbet af disse 36 dage. I denne proces vil İSKİ fortsætte sine tjenester med 6 tusind 219 ansatte.

Andre tjenester, der skal leveres af IMM-enheder den 23.-24. Til 25. Maj, er som følger:
İSYÖN AŞ: Gürpınar Seafood Products and Kadıköy Det tjener med 64 medarbejdere på tirsdagsmarkedet.
ISTANBUL BRANDBEKÆMPELSE: 123 brandstationer vil være klar til opgaven med 2 629 personale og 849 køretøjer.
ALO 153:
Alo 153 Call Center vil være på vagt 560 timer i døgnet med 24 ansatte i løbet af festperioden.
İSTGÜVEN AŞ: Det vil fortsat tjene med 833 personale på 740 lokationer.
BELTER: 40 hospitaler vil betjene på 55 lokationer med ca. 400 personale og 15 City Lines færgeforbuffer med ca. 60 ansatte.
İSFALT AŞ: For at udføre asfaltproduktion og applikation af asfalt med 915 personale; 260 ansatte vil være på stedet for desinfektion. Asfaltapplikationsarbejder vil fortsætte intenst, især i 11 distrikter i Istanbul. KadıköyI alt planlægges 10 390 ton asfalt til veje i Kartal, Beykoz, Şile, Maltepe, Ümraniye, Bağcılar, Bayrampaşa, Arnavutköy, Silivri og Büyükçekmece.
AĞAÇ AŞ: Det vil fortsat arbejde med landskabsarkitektur og landskabsarkitektur med 334 køretøjer og 194 personale i grønne områder over Istanbul.
İSBAK AŞ: Metrosignaliseringen, signalanlæg, programmering, anvendelse, installation og drift vil fortsætte med 161 ansatte i hele byen.
İSPER AŞ: Hospice, Hjemmesundhed, Sociale ydelser, Politi, ambulant diagnose og behandling, İSKİ, Handicappede tjenester, Begravelsestjenester, Børneaktiviteter, Ungdom og sport, Public Relations, Statsdirektoratet, Hızır Emergency, İGDAŞ, Familierådgivning og Uddannelsescenter, Operations Directorate Vil fortsætte med at betjene beboere i Istanbul og Istanbul med over 3 ansatte, der arbejder i kvindefamilieydelser, orkestre og teatre, rehabilitering af forældreløse dyr.
UAV: På den første og 1. dag af udgangsforbudet vil Istanbul Halk Ekmek fortsætte med at arbejde i fuld kapacitet med vores 4 fabrikker, 3 buffeter og 514 ansatte. Buffeter lukkes den 353. og 1. dag i ferien (søndag 2. maj og mandag 24. maj), da brødproduktionen ikke foretages.
Jeg İSTTELKO:
For at vedligeholde alle kommunikationsinfrastruktursystemer uden afbrydelse vil der blive ansat 16 tekniske eksperter, 30 i Data Center-tjenester, 8 i WIFI-tjenester, 6 i RADIO-tjenester, 16 i IT-tjenester og 76 i Infrastructure Services.
IMM OFFICER: I løbet af det fire dages portforbud arbejder 87 tusind mennesker, 483 køretøjer og 220 hold i skift, eksternt og skiftevis. Det vil levere tjenester på mange områder fra kontrol med arbejdspladser, der skal forblive lukkede til møde med transportbehov hos sundhedspersoner.
BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ:
Rengørings- og vedligeholdelsestjenester vil fortsætte på de kritiske punkter i Istanbul i løbet af aftenen og helligdage. Et team på 386 personer, primært rengøring og teknisk, vil være på banen i IMM-serviceenheder, tilknyttede virksomheder og områder, der bruges af Istanbulites.
İSPARK AŞ: İSPARK-parkeringspladser er lukket for service. For at undgå vanskeligheder på forbudets dage var der dog 333 ansatte i alt, inklusive hovedkvarter, Nogle åbne parkeringspladser og Alibeyköy Cep busstation P + R, İstinye og Tarabya Marina, Bayrampaşa Marked for frugt og grøntsager og Kozyatağı Grøntsags-frugtmarked vil være tilgængelig.
HAMİDİYE AŞ: Der vil ikke være nogen produktion og forsendelse den første feriedag den 24. maj. Andre dage vil nogle maskiner blive produceret i overensstemmelse med produktionsplanen. Medmindre der er et presserende behov, vil kontoransatte ikke arbejde på disse portforbudsdage. 167 forhandlere fortsætter deres arbejde den 263. - 760. maj med 23 køretøjer og 25 personale.
IMM CEMETERS AFDELING: Det vil arbejde med ca. tusinde 316 personale og 268 servicekøretøjer for at holde tjenesterne nede.Vær den første til at kommentere

Yorumlar