Ministeriet for kultur og turisme til anskaffelse af 20 inspektører

ministeriet for kultur og turisme vil gøre inspektører
ministeriet for kultur og turisme vil gøre inspektører

Ministeriet for kultur og turisme tager cirka 20 inspektører og chefinspektører med den mundtlige eksamen.


Fra 26. marts 2020 rekrutterer ministeriet højst 20 inspektører og chefinspektører blandt dem, der kom ind i de offentlige administrationer inden for rammerne af det almindelige budget med en erhvervsspecifik konkurrenceeksamen og underkastes en færdighedseksamen efter et specifikt uddannelsesprogram.

Den mundtlige prøve på køb, hvis ansøgninger afsluttes i slutningen af ​​22. maj, afholdes mellem 8. og 12. juni.

Kandidater vil være i stand til at indsende deres ansøgninger personligt til servicebygningen af ​​ministeriets inspektionsudvalg i Hacı Bayram Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi (Old Court of Accounting Building), nr: 4, A Blok, Ulus-Altındağ / Ankara eller pr. E-mail via adressen på formandskabets teftiskurulu@ktb.gov.tr .

Kandidater skal have fungeret mindst 5 år i stillingerne som inspektører, revisorer og controllere, inklusive den tid, der er brugt i assistentskab eller praktik, eller de har fortjent disse titler, forudsat at de har denne arbejdsperiode.Vær den første til at kommentere

Yorumlar