Nedtælling til genflyvning startede i Sabiha Gökçen lufthavn

Nedtællingen for flyvningerne startede igen i Sabiha Gokcen lufthavn
Nedtællingen for flyvningerne startede igen i Sabiha Gokcen lufthavn

Istanbul Sabiha Gokcen International Airport (OSH), midlertidige porte i tilfælde af godkendelse fra myndighederne efter pausen i tjeneste den 19. marts, omfanget af de foranstaltninger, der træffes i Tyrkiet, fordi Covidien-28 epidemi er klar til at genåbne den 28. maj.


Istanbul Sabiha Gokcen International Airport (OSH), midlertidige porte i tilfælde af godkendelse fra myndighederne efter pausen i tjeneste den 19. marts, omfanget af de foranstaltninger, der træffes i Tyrkiet, fordi Covidien-28 epidemi er klar til at genåbne den 28. maj. ”Som Istanbul Sabiha Gökçen lufthavn havde vi en intens forberedelsesperiode som OHS i den periode, hvor vi afbrød alle vores passagerflyvningsoperationer,” sagde Ersel Göral, administrerende direktør for OHS. Mens vi vedligeholdt vores faciliteter på den ene side, gjorde vi hurtigt vores forberedelser til at starte driften igen. Vi flyttede til et nyt system med fokus på social afstand og hygiejne. Vi kan sige, at en ny periode begynder inden for luftfart fra nu af. ”

Istanbul Sabiha Gokcen International Airport (OSH), Tyrkiet forbereder sig på at genåbne sine passagerer med hele Covidien-dækkede 19 udbrud af de foranstaltninger, der træffes på grund marts 28. dato for midlertidig tjeneste udsættelse af de dengang civile luftfartsmyndigheder den 28. maj af døren, hvis ikke godkendelsen af ​​indenrigsflyvninger.

Sabiha Gökçen International Airport terminal operatør OHS CEO for Ersel Goral pandemiske virkninger af kun en af ​​de sektorer, der bor i de mest alvorlige i verden, ikke kun i Tyrkiet om, at den civile luftfart, "Istanbul al vores rejse af flyoperationer på Sabiha Gokcen Lufthavn har en pause den 28. marts 2020- . I denne proces, som OHS, har vi vedligeholdt vores faciliteter på den ene side, og på den anden side fortsatte vi vores forberedelser uden afbrydelse indtil den dato, hvor vi begynder at drifte igen. Vi planlægger at starte indenrigsflyvninger i vores lufthavn den 28. maj, hvis myndigheden godkender det. I midten af ​​vores forberedelser er det at sikre social afstand og hygiejne. Som OHS har vi afsluttet alle vores forberedelser til Airport Pandemic Certificate, som snart træder i kraft. ” sagde han.

Med oplysning om, at der er indledt en ny verdensorden inden for luftfart, fortsatte Göral som følger: ”I henhold til de nye regler, der er indført af Generaldirektoratet for Civil Luftfart, vil ingen maskerede passagerer blive taget med i terminalbygningen. Derudover vil de pårørende til passagererne aldrig være i stand til at komme ind i terminalen. På den anden side kan det kun købes til babypleje, bærbare tasker og kvinders håndtasker. Også 100 ml. Mens væskebegrænsningen fortsætter, er 100 ml væsker såsom cologne og desinfektionsmiddel med højt alkoholindhold. Det vil være tilladt at blive taget om bord, forudsat at det er nedenfor. ”

“Antallet af passagerer kontrolleres konstant”

Göral sagde: ”Vi stræber efter at bruge både visuelle og lydvarsler og teknologiske løsninger for at forhindre den tæthed, der kan forekomme især ved terminalindgange og rensede hallpassager. Før sikkerhedsscreeningen vil vi bedre kontrollere passagerkøerne og sikre, at der opretholdes tilstrækkelig afstand mellem mennesker; Til dette vil vi konstant kontrollere antallet af passagerer i områderne med sensorkameraer. Dette system giver os mulighed for at træffe de nødvendige forholdsregler for at beskytte den sociale afstand ved at sende en besked til vores sikkerhedspersonale i marken, før antallet af mennesker går over det specificerede antal. ”

”Det kan være muligt at placere hurtige diagnosesæt før flyvningen”

I denne nye periode understregede Ersel Göral, at passagererne vil handle i overensstemmelse med de sociale afstandsregler i siddegrupperne i venteområderne, under indtjekningsprocedurerne, om bord på flyet og i mad- og drikkevarer. Hånddesinfektionsmidler vil blive placeret på alle kontaktpunkter ved brug af passagerer og personale samt brandmålinger med termiske kameraer ved indgangsdørene til passagerer eller personale, der ankommer til terminalen. I områder såsom elevatorer, rulletrapper, rulletrapper og siddepladser til passagerer ydes der endvidere al overfladeshygiejne ved at begrænse antallet af mennesker. Vi mener, at jo mere vi er opmærksomme på reglerne i denne nye periode, desto hurtigere kan vi komme igennem pandemiprocessen. ”

Göral sagde, at brugen af ​​hurtige diagnostiske kits før flyvningen, som de ser nogle eksempler i verden, sammen med alle disse foranstaltninger, også kan være under ledelse af sundhedsministeriet eller andre regulerende internationale institutioner.

“Foretrækker online-transaktioner”

Göral foreslog, at passagererne brugte flere online-transaktioner i denne proces og gav følgende oplysninger:

”Når du har tjekket online, kan du starte din rejse med en QR-kode, der kommer til din telefon uden at udveksle dokumenter, så du kan skabe et sikrere miljø for både dig og de mennesker omkring dig. Den største udfordring, vi står over for som lufthavne i disse tider, hvor vi lever under truslen fra Covid-19, er, at der vil være behov for mere plads med færre passagerer. Derudover vil alle foranstaltninger og yderligere tjenester have omkostningsbyrder. I håb om at finde en endelig løsning så hurtigt som muligt, bør vores gæster holde deres hjerte behageligt, at vi omhyggeligt vil udføre alle vores pligter med henblik på normalisering indtil den dag, denne løsning kommer ind i vores liv. ”

“Der vil ikke være nogen maskerede medarbejdere”

Endelig sagde Ersel Göral, at personalet, der arbejder i terminalbranchen, begyndte at forberede sig på at tage alle forholdsregler for at kunne få jobbet under de bedste betingelser. Vores medarbejdere gennemgår sundhedskontrol af arbejdspladslægen, før de flytter til arbejde på kontoret og i marken, og det personale, der ikke går, vil ikke være i stand til at arbejde. Alt personale bærer masker og ansigtsskærme, og maskerne vil blive distribueret til de ansatte hver 20. time i løbet af dagen. Sociale afstands- og hygiejnebestemmelser vil blive anvendt nøjagtigt i personaletjenester og kontorer, og desinfektion vil blive udført regelmæssigt. Processen vil blive fulgt på det højeste niveau inden for rammerne af arbejdsmiljø og sikkerhed. ”

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer