Nyt cirkulær fra Ministeriet for Indre Anliggender om restauranter, restauranter og picnicområder

Ny cirkulær om restauranter, restauranter og picnic fra indenrigsministeriet
Ny cirkulær om restauranter, restauranter og picnic fra indenrigsministeriet

Indenrigsministeriet, ”restaurant, restaurantcafé mv. Han sendte et cirkulær til 81 provinshøvdinger om arbejdspladser, parker, picnicområder, rekreative områder og tøjmarkeder ”. Ifølge cirkulæret vil restauranter, restauranter, caféer, konditorier, kaffehuse, tehaver og lokale være åbne fra 1. juni til 22.00.


Ifølge cirkulæret, fra det øjeblik, hvor den nye type coronavirus-epidemi blev observeret, blev henstillingerne fra Sundhedsministeriet og Den Videnskabelige Komité i overensstemmelse med instruktionerne fra præsident Recep Tayyip Erdoğan; Det blev anført, at mange forsigtighedsafgørelser blev implementeret for at styre risikoen for epidemien med hensyn til folkesundhed og offentlig orden, for at sikre isolering, for at bevare afstand og for at kontrollere hastigheden på dens spredning.

Inden for rammerne af de trufne foranstaltninger Restauranter, restauranter, konditorier, cafeer, cafeteriaer, cafeer, cafeer, cafeer, cafeer, cafeer, cafeer, cafeer, cafeer, restauranter, der fungerer som offentlige raste- og rekreationsområder i tråd med de cirkulærer, der blev sendt til provinserne før, og som anses for at øge risikoen for infektion hos vores borgere. tehager, swimmingpool, tyrkisk bad, sauna, spa, SPA og sportscentre osv. Det blev mindet om, at arbejdspladsernes aktiviteter midlertidigt blev indstillet. Igen, alle restauranter og restauranter, konditori og så videre. det blev mindet om, at arbejdspladserne kunne arbejde i form af afhentning, komme og gå.

I weekenden for borgere, strandbånd, promenade og ruiner, picnicområder, sport, vandreture, fiskeri osv. forbud mod at udføre aktiviteter, tøj, legetøj, ornamenter, tasker osv. i udstillinger og båse, især på tøjmarkederne (det offentlige marked for højsamfund), hvor foranstaltningen også kan anvendes i forhold til provinserne og distrikternes situation. Det blev anført, at regeringsførerne blev instrueret om midlertidigt at ophøre med aktiviteterne på alle markeder, hvor ikke-væsentlige varer sælges.

På nuværende tidspunkt, i tråd med den positive udvikling i retning af faldet i hastigheden for transmission og transmission af virussen og faldet i stigningen i sagerne, har vores præsident, hr. I præsidentkabinettet, der blev afholdt den 28. maj under formandskabet for Recep Tayyip Erdogan, blev det anført, at spørgsmålene om fjernelse af nogle af de begrænsninger, der blev bragt af cirkulærer af interesse i retning af det videnskabelige udvalg, blev evalueret.

Som et resultat af evalueringerne 

  • Restauranter, restauranter, caféer, konditorier, cafeer, kaffebarer, tehager, foreningssteder, hvis aktiviteter midlertidigt er suspenderet / begrænset (Bortset fra live musikaktiviteter til dans og legeformål, hvilket forårsager direkte kontakt med salg af kort, okey, backgammon-spil og hookahs) 1 Fra mandag juni 2020 begynder den at fungere indtil kl. 22.00:XNUMX inden for de regler, der er fastlagt. Virksomheder inden for turistfaciliteterne, der betjener deres egne kunder, er ikke underlagt tidsfrister.
  • Swimmingpools, termiske kilder, tyrkiske bade, saunaer, SPA-centre, hvis aktiviteter midlertidigt er suspenderet. virksomheder inden for de regler, der er bestemt fra mandag den 1. juni 2020, indtil kl. 22.00:24.00; Sportscentre / faciliteter begynder at fungere indtil kl. XNUMX:XNUMX.
  • I parken / haven er rekreative områder, picnicområder, promenade og ruiner og strande (strande) tidligere begrænset af cirkulære, picnic, sport, vandreture, sightseeing, fiskeri osv. aktiviteter til (Bortset fra grill i parker / haver i boligområdet) Det starter mandag den 1. juni 2020 efter de fastsatte regler og afstandskrav.
  • Tøj, legetøj, ornamenter, tasker osv. Udstilles i udstillinger og båse, især de såkaldte tøjmarkeder (sociale markeder), hvis aktiviteter midlertidigt er ophørt. Det blev besluttet at starte operationen mandag 1. juni 2020 efter reglerne og afstandsbetingelserne, der er fastsat på alle markeder, hvor ikke-væsentlige varer sælges.

Nødvendige beslutninger træffes inden for de ovennævnte rammer i overensstemmelse med artikel 1 / C i den provinsielle administrationslov og artikel 2020 og 11 i den generelle sanitærlov for at starte tjenester med de aktivitetsemner, der er specificeret fra 27. juni 72.

Desuden, for at pandemien (epidemien) ikke spreder sig og skal holdes under kontrol, procedurerne og procedurerne for ovennævnte aktiviteter under hensyntagen til forretnings- / aktivitetsreglerne og de nye / yderligere regler, der er udarbejdet eller skal udarbejdes af de relevante ministerier og institutioner af Ministeriet for Sundhedsministerium Coronary Virus Committee. Ved fastlæggelse af principperne og under afgørelse truffet af General Sanitary Board vil de regler, der er fastlagt for de nævnte aktiviteter, blive underrettet til den relevante operatør / erhvervsdrivende.

I tråd med forslag fra det videnskabelige udvalg, dans / spil osv., Der forårsager direkte kontakt med spillekort, okey, backgammon-spil og vandpipasalg. Med undtagelse af levende musikaktiviteter, der udføres til dette formål, restauranter, restauranter, caféer, konditorier, caféer, kaffebarer, tehager, foreningsrestauranter, svømmebassiner, varme kilder, tyrkiske bade, saunaer, SPA-centre osv. Indtil kl. 22.00 (virksomhederne inden for turistfaciliteterne, der betjener deres egne kunder, er ikke underlagt timebegrænsning), tøj, legetøj, ornamenter, tasker osv. I udstillinger og boder, især på tøjmarkeder. Indtil 22.00 aktiviteterne på alle markeder, hvor ikke-væsentlige fornødenheder sælges; sportscentre / faciliteter vil have lov til at fortsætte deres aktiviteter indtil 24.00 senest inden for rammerne af deres egne interne regler. Disse steder afsluttes efter de angivne timer.

De, der ikke overholder de specificerede foranstaltninger og regler, får administrative bøder i henhold til artikel 282 i den generelle sanitærlov og behandles i overensstemmelse med de relevante artikler i loven i henhold til overtrædelsens betingelse. Nødvendig retssag vil blive indledt inden for rammerne af artikel 195 i den tyrkiske straffelov om kriminel adfærd.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar