On-line praktikperiode startede

on-line praktikplads
on-line praktikplads

Online praktikperiode er begyndt: Det var en nysgerrighed for praktikpladser for sommerarbejde for de fleste arbejdspladser, der skiftede hjemmefra til arbejdsmodel med coronavirus-udbruddet. Dette emne, der vurderede Koc-gruppen, lancerede sin on-line træningsperiode i Tyrkiet ved at underskrive en politik.



I betragtning af dynamikken i den nye æra har Koç Holding Human Resources bragt praktikprogrammer til sommer og efterår til alle online virksomheder og online platforme. Online praktikmeddelelser fra Koç Group-virksomheder offentliggøres under arrangementet "Koç Group Digital Career Meetings", som afholdes første gang i år den 15. juni, der er vært af Koç Holding. Med dette program og Tyrkiets Koç Holding og koncernselskaber over hele verden vil være i stand til at foretage onlinetræning. Registrering til de digitale karriere-møder, der afholdes af Koç Holding, begynder den 5. juni.

Koç Holding mobiliserede sine ressourcer med alle sine virksomheder i processen med at bekæmpe coronavirus-epidemien og realiserede sine handlinger inden for denne ramme og besluttede at flytte sine praktikprogrammer til onlineplatformen. Sidste år åbnes Forbes 'verdens bedste arbejdsgiverliste i den 35. stigende rækkefølge af Koç Holding, 2020, sommer- og efterårstiden i mere end 20 Koç Group of Companies for kun online træningsprogrammer, ikke Tyrkiet, accepterer ansøgninger fra hele verden vilje.

Koç Group sigter mod at reducere de unges fremtidige angst med muligheden for online-praktik.

I tråd med de foranstaltninger, der er truffet inden for rammerne af coronavirus-udbruddet, fortsætter mere end 200 praktikanter deres undersøgelser online i hele Koç Group. Koç Group, der prioriterer studerendes helbred som sin prioritet, sigter mod at reducere deres ængstelse for fremtiden ved at sikre, at unge mennesker indgår i erhvervslivet og forberede sig på fremtiden uden at komme på kontoret.

Alle faser er designet til ende til ende i online-praktikpladsen

Den online praktikoplevelse er designet end-til-end, så alle trin fra ansøgningsfasen til evaluering, orientering, begyndelsen og slutningen af ​​praktikken kan gennemføres via online platforme og systemer. Praktikanter, der kan foretage periodiske online videoopkald med ledere, kan gøre online med deres teams. sohbetDe vil være i stand til at deltage i begivenheder og møder, så de ikke føler sig fjernt fra deres teams og virksomheder, hvor de praktiserer. Mens der i processen afklares de projekter, som alle ledere kan give inden for rammerne af online praktik, produceres alternative løsninger til fysiske oplevelser. Virksomhederne, der vil lytte til tilbagemeldingerne gennem ugentlige erfaringsundersøgelser, vil udføre yderligere undersøgelser for at forbedre praktikforholdene. Med al denne indsats vil Koç Academy, en online træningsplatform for Koç-medarbejdere, der indeholder mere end 12 tusind træningsvideoer, blive stillet til rådighed for praktikanter, der deltager i online praktikprogrammet med alt dets indhold.

Online praktikannoncer hos Koç Group-virksomheder vil blive afholdt for første gang i år den 15. juni og vil være tilgængelige via ”Koç Group Digital Career Meetings” -arrangementet, der samler virksomheder fra mange forskellige brancher såsom energi, bil, turisme, mad, detailhandel, sundhedsvæsen online. Traineekandidater vil kunne registrere sig til de digitale karriere-møder den 5. juni på det begivenhedsspecifikke websted. - Hibya

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar